Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mrmachine

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

mrmachine kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba, 4 yıla yakın vucut geliştirme geçmişim var ve daha önce bir çok kür yaptım fakat iş gereği 6 ay yurtdışında kalmak zorunda kalınca spor,ilaç ve beslenme düzeni tamamen bitti ve 10 kiloya yakın kütle kaybettim o yüzden yaza kadar toparlanmak amacıyla kaliteli bir kür dizayn ettim. 1-16 hafta - Test e. 500mg 1-16 hafta - Tren e. 500mg 1-16 hafta Boldenon 500mg 1-6 hafta Dianabol 20mg günlük 1-10 hafta ghrp6 200mcg günlük 1 yıl Genotropin günlük 3.6iu Kür hedefi: Lean bulk, minimal yağ kazanımı ile kas hafızası yardımıyla da en az 8-10 kg kütle koyma. Beslenme: Günde 4 öğün, macrolar 220gr protein, 400gr carb , 100gr yağ Antreman: Haftada 5 gün Kür günlüğü güncelleme sıklığı: Uzun bir kür olacağı için sadece ayda 1 kere güncellenecek, kür bitimi before-after fotoğrafları konulacak.
  2. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    Eczanelerde satılan anabolik steroid'lerle ilk kürünü yapmalısın doktorun bu ilaçlar için reçetede yazabilir kendin reçetesizde gidip alabilirsin, Eczanelerden sustanon (testosteron) ve rimabolon ( Medikal anlamda Yanık hastalarının toparlanmasında , büyüme geriliği çeken çocuklarda ve kilo alamama problemi olan insanlar tarafından kullanılır fakat protein sentezini arttırdığı ve vucutta anabolik etkisi olduğu için 1960 sonrasından günümüze kadar vucut geliştirmeciler sayesinde populerliğini korumuş yan etkileri türevlerine göre gayet az olan güvenli bir ilaçtır) ilk kürün için çok iyi başlangıç olabilir ve ilaçların orjinalliği konusunda kafanda bir soru işaretide kalmaz çünkü sustanon Organon , rimabolon'da Bayer gibi 2 dev ilaç firması tarafından üretilmektedir. 12 hafta boyunca Haftada 500mg Rimabolon 500 mg sustanon ilk kür için çok iyi olabilir yazdığım ilaç isimlerini ve terimleri biraz araştır girip girmeyeceğine karar verirsin aceleye getirme ama ben ilk kürüme girmeden önce 1 yıl sadece ingilizce forumları durmadan okumuştum.
  3. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    Evet pct'den sonraki form sadece 3.6iu hgh var vucutta.
  4. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    Bunlarda kür öncesi sonrası fotoğrafları;
  5. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    Daha kürün bitmesine 8 hafta var ekte olanlar kür başı ve ortası değişim fotoğrafları , eskiden sahip olduğum kütle ve definasyon'a ulaşmama daha çok var fakat 8 haftanın sonunda istediğim yere yaklaşacağım güncellenecek.
  6. Dostum üstteki arkadaşın dediği gibi daha çok puffy nipples'a benziyor bu, şimdi herhangi bir anabolik steroid kullanmadığın için belki bunu sana önermem biraz anormal gelecek ama sonuçta hormon kaynaklı bir problem olduğu için anabolik steroid kullananlar insanların izlediği çözüm yolunu izleyebilirsin. Aşağıya yazacağım protokol puffy nipples'dan kurtulmak için yazılmıştır yabancı forumlarda bir çok kullanıcı başarı sağladığını ifade etmiş, eğer çok rahatsızsan tedavi için bu agresif protokolu deneyebilirsin, 1.hafta | hergün 1.25mg letrozole ve 40mg nolvadex 2.hafta | hergün 2.50mg letrozole ve 60mg nolvadex 3.hafta | hergün 2.50mg letrozole ve 60mg nolvadex 4.hafta | hergün 2mg letrozole ve 40mg nolvadex 5.hafta | hergün 2mg letrozole ve 20mg nolvadex Nolvadex ve letrozole'u eczaneden alabilirsin, eğer ellerinde kalmamışsa muadili olan aynı etken maddeyi içeren ilaçda alabilirsin aynı etkiyi göreceksin, unutmadan söylemem gerekiyor bu ilaçların yan etkileri vardır halsizlik,libidoda azalma ve eklem ağrıları gibi fakat tedavi bittikten kısa bir süre sonra yüksek ihtimal kaybolur. fakat dediğim gibi kullanmadan önce artılarını ve eksilerini tart öyle karar ver. Sağlıcakla Mr.Machine.
  7. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    Özellikle bunun gibi insanlar çok tehlikelidir internetteki forumlardan 2 satır okudukları zaman kendilerini profesor sanarlar, forumlardan 2 konu okumuş adam tren uzmanı olmuş sorsan daha tren bile kürüne girmemiştir kesin, bu boş arkadaşın mantığına göre 501mg trenbolone bile kullansan hayatta vucudundan başka tutanacak dalı kalmayan bir insan oluyorsun komik vallahi:) 18 Şubat'da kendi kürünü bile dizayn ederken yardım isteyen insan bir bakıyorsan 10 gün bile geçmeden tanımadığı insanlara kür yazmaya başlıyor. Sen kaç tane küre girdin kaç yıllık spor geçmişin ve ilaç bilgin varda insanlara kür planı yapıyorsun. Bunun gibi insanlardan uzak durun külliyen zarardır hepsi iş hayatında da her yerde.
  8. Test e + tren e + boldenon + dianabol + hgh

    Arkadaşlar burası kür günlüğü ben buraya planladiğim ve yapacağım kürün nasıl gittiği ile ilgili insanları bilgilendirmek ve girecek arkadaşlara bir fikir edindirmek için açtım sizden herhangi bir tavsiye istemek için değil yorum yazmadan önce konuyu okuyun. Bu benim 8.kürüm ve farmakoloji mezunuyum kusura bakmayın ama sizin tavsiyenize ihtiyacım yok sormadım da soracak olsaydım 6 ay Kuveyt'de kaldığım zaman çalıştığım plaza ünlü Oxygen gym'in yanındaydı hergün oturup arnold classic, olympia yarışmacıları ile muhabbet ediyorduk onlara sorardım size değil Bir de yazmış oraya "Bu planlama zaten sizi aşırı şekilde tatmin edicektir.16 hafta 500 treni yalnız gözünü hırs bürümüş hayatta vucudundan baska tutuncak dalı kalmamış bi insan kullanır bence.Bilmem anlatabildimmi olayın ciddiyetini" Sen çok dallara tutunmuşsun belli oluyor ama herkesi kendin gibi sanma.
  9. 1 yillik kür

    Haftada 250mg testosteron ve 100mg primo çok düşük hatta o kadar düşük ki doğal üretimini baskıladığına bile değmeyeceği söylenebilir. 100mg primo yanık hastalarına verilen bir doz büyümek ve yağ yakımı amacı olan bir vucut geliştirme sporcusunun pek işine yarayacağını sanmıyorum. Daha önceden tren kullandığını belirtmişsin eğer maddi açıdan bir problemin yoksa aşağıda yazdığım kür çok daha iyi sonuç verebilir. Test p 100mg (2 günde bir) Tren ace 100mg (2 günde bir) Masteron prop 100mg (2 günde bir) ama tabi böyle bir kürü 1 yıl boyunca sürdüreceksen farklı noktalardan enjeksiyon yapmayı öğrenmelisin çünkü 1 yıl boyunca sadece aynı bolgeyi kullanırsan kalıcı scar tissue oluşumuna sebeb olabilirsin.
  10. 2. yarişma için start bulk kurü ilr basliuoruz

    Konunun başlığına dikkat edersen yazan arkadaş yarışma kürü olduğundan bahsediyor farkındamısın bunu? Sen hayatında kaç kere podyuma çıktın kaç kere yüksek dozlarda tren kullandın da "zihniyete" karar verecek mecra olacaksın. O podyuma çıkan elemanların hepsi tren ace'yi flakonla enjekte ediyorlar, niye biliyormusun çünkü rekabet edemezsin herkes hayvani dozlar kullanıyor 3-4 gramdan fazla haftalık anabolizan madde kullanılıyor ve androjen'i saymıyorum bile. Podyumda başarılı olmak isteniyorsa trenbolone ve growth hormone vucudun son noktasına kadar abuse edilir. bu sporda her zaman vucudu ilaçlara en iyi tepkiyi veren ve yüksek dozları herhangi bir sağlık problemi olmadan kaldırabilen insan başarılı olur haftalık 300mg tren kullananlar değil, o podyumda gördüğünüz elemanlar günlük 300mg tren ace enjekte ediyorlar haftalık 300-400 bir şey mi yanında?
  11. 2. yarişma için start bulk kurü ilr basliuoruz

    Nasıl bir yarişma kürü bu anlam veremedim ben, ne tren var ne pharma grade hgh nede verim almanı sağlayacak miktarda primo var neredeyse kötürüm yanık hastalarına verilen dozda primo kullanıyorsun, kusura bakma ama yarışma küründen çok lise öğrencisi harçlığıyla girilmiş bir küre benziyor bu, Bence girmen gereken kür aşağı yukarı büyümek için böyle olmalı. 1-12 hafta test e 500mg x2 weekly split tren e 750mg x2 weekly split boldenon 600mg dianabol günlük 50mg growth hormone (tercihen genotropin veya humotrope) günlük 3.6iu x2 daily split 12.haftadan sonra uzun esterleri kesip acetate ve prop kullanmak daha iyi olur, ama ne olursa olsun hiç bir zaman kürden tren'i eksik etmemek lazım. O podyumda gördüğümüz mass monster'leri yaratılmasındaki neden Trenbolone denilen compound'dur ardından insulin ve hgh abuse gelir.
  12. Sahte steroid

    İlk önce ürünleri verify etmen gerekiyor , http://www.genericspharma.com/ bu web-sitesinden ürünlerin orjinal olup olmadığını kontrol edebilirsin ve aynı siteden product authenticity kısmından ürünlerin ampul ve kutularını karşılaştırıp orjinalliğinden emin ol, eğer ürünü web-siteden kontrol edip orjinal olduğunu teyit ettiysen satıcının bir suçu yok eğer ilaç çalışmıyorsa üreticileri suçlayacaksın sonuçta satan adam, ilaci üreten kişi değil, ama ürün sahteyse satıcını suçla, orjinalliğinden emin olmadığı ürünü stokladığı ve sattığı için. Generics pharma'nın ürünlerini ben severim kaliteli bir ambalaj,ampul ve ödem yapmayan yağ solisyonu kullanıyorlar ürünlerinde beğeniyorum ben şahşen.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×