Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

johnjosh

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

johnjosh Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sustanon 500 vs 750

    Selamlar, Ilk kür, Haftada 500 sustanon 500 rimobolan. Daha 3. hafta. Hafif yüz şişmesi ve her gece fanfinifinfon rüyalar dışında bi etki alamadım. Acaba daha ilaç etki etmedimi yoksa dozaj mı düşük? Bariz fark edilir sonuclar için 750 mg'a çıkarılmalımı yoksa biraz daha mı sabredilmeli? Teşekkürler
  2. @Rdm peki enjeksiyon sıklığınız nedir abi ?
  3. Selamlar, ilk kürümün 3. haftasindayim. Haftada 3 enjeksiyon kalcaya yapiyodum. Fakat haftalik enjeksiyon sayisindan oturu doku zedelenmesinden cekinip baska bir enjeksiyon alanı olarak bacağı uygun gördüm. Enjeksiyonu dizden uzak ve bacagin ic kismindan uzak ne tam uste ne tam yandan enjektoru 90 derece soktum. kan gelmedi agri hic olmadi 2 mllik sorunsuz bir enjeksiyondu. Ancak ertesi gun yurumemi bile engelleyen bi agriyla karsilastim. Dizimi bukemez oldum. Daha oncede yasamistim ama kas daha ilacla yeni tanisiyor diye gecer demistim ama bu bacagin hic bu ilacla tanisacak gibi bi hali yok. Sorum şu: kalca disinda enjeksiyon yeri varmi? (Ne omzuma nede kanat kaslarima ulasamiyorum) haftada üç enjeksiyonu kalcama sağ sol yaparak vursam doku zedelenmesi olurmu? NOT: ilaç sustanon rimobolan eczane işi orijinal. enjektoru her zaman cekiyorum ve enjeksiyon aninda hic agri olmuyor veya elektrik cakmasi gibi sinire vurdugumu belirten hicbisey yasamiyorum.
  4. Enjeksiyon sonrası nefes darlığı

    tesekkürler @Rdm kaçıncı enjeksiyondan sonra düzeldi hatırlıyormusun? Birde bu konuda hocalarimizda gorus bildirebilirse sevinirim.(Bu arada bendede ilk enjeksiyonda acayip sicak bastı klima 18 derecede olmasina ragmen uyuyamamistim.)
  5. Enjeksiyon sonrası nefes darlığı

    Selamlar, Ilk kürümdeyim. 200mg rimobolan iğnesi yaptım saat 14:00 civarı. Ondan sonra Idmana gittim Şiddetli bir idman çıkardım kardiyomu yaptım hiçbir sıkıntı yok. Fakat gece 00:00da can sıkıcı bir nefes darlığı başladı. gogsumde batma yanma cinsinden bir agri yoktu ama goguste hafif bir agirlik vardi. nefes darligi ve endisede vardi yaninda. ertesi gun ejneksiyon yoktu ve hafifledi bu durum ve rahat rahat uyudum. Ertesi gün 100mg rimobolan 100mg sustanon iğnesi yaptım saat 15:00 gibi sonra tekrar idmana gittim kardiyomu yaptim gene asiri bir sikinti yoktu. Geceleyin tekrar aynı belirtiler yani goguste agirlik nefes darlığı ve yogun endişe baş gösterdi. Sabah uyandigimda ise duzelmisti. Bu yan etkiler normalmi? Psikolojikmidir? kür kesilmelimi? Nasıl bir yol izlenmeli?
  6. Kür sırasında aspirin kullanılırmı?

    herhalde sustanon ve rimobolanla etkilesime girmiyodur. tansiyon yuksekligi icin degilde kani yogunlastirdigi icin pihtilasmayj onlemek adina demistim aspirini. deneyen hocalarimiz varmi
  7. Kür sırasında kan yoğunlaşmasına karşı düşük doz aspirin (100-200mg) kullanılabilirmi? Kullanılmalımıdır?
  8. Steroidler ve yağlanma

    Selamlar, Steroid kullanmış olanlar için merak ettiğim bir soru: Steroid kullanırken ve sonrasında yağlanmaya meyiliniz nasıl değişti? kürden sonra daha mı zor yağlanır oldunuz dahamı kolay? Genetik olarak yağlanmaya meyilli insanlarda steroid kullanımının bu yağlanma probleminde ne gibi bir etkisi oluyor? Ortalama bir genetikle ilk 2-3 kürden kazanılacak ekstra kas kütlesiyle beraber daha yüksek yağ oranlarını (%20-30) tutmak zorlaşıyormu? (yağlanmaktan kastım %5-%10 değilde daha çok %10 %30)
  9. Bir teşekkür ve sorular

    Teşekkürler
  10. Bir teşekkür ve sorular

    Çok kaslıyım diyemem tabikide ama kütlem yok dersemde yalan olur. Yani fotoğraf atamam ama göbeğim var fakat göğsümü geçmiyor. Kol ölçüm 44 cm soğuk. Tablet kürlerin enjektelerden daha zararlı olduğunu duymuştum o yüzden pek yanaşmadım. Clenbuterol içinde steroidlerden de daha zararlı dediler kalp açısından. ama yohimbineyi ilk defa duyuyorum, araştıracağım teşekkürler.
  11. Bir teşekkür ve sorular

    Eskiden 113 kiloydum şok diyet yaparak ve günde 4 saat yürüyüş ve hergün fullbody idmanla 30 kilo verdim. Çok spor yapmamın sebebi aslında kiloyu geri almamak için yaptığım birşey bide sporuda çok seviyorum. Beslenmemede dikkat ediyorum. Minimum 8 saat uyuyorum. Lakin yağlanma konusunda sıkıntım var. Acaba farmakolojik olarak biraz destek alsam durumu düzeltmem daha kolay olurmuydu diye düşünmüştüm.
  12. Bir teşekkür ve sorular

    Anladım. Haftada 6-7 gün setler arası 30-60 sn dinlenme olacak şekilde 2-2.5 saat ağırlık çalışıyorum, 40 dk hergün yürüyorum. ona ragmen 88de kaldım. Biraz kas kütlesi koysam sonrasında diyet yapmam daha kolay olur diye düşünmüştüm ama galiba sağlık açısınısdan dediğinize göre biraz daha az yağlı olsam daha faydalı olacak.
  13. Bir teşekkür ve sorular

    3 yıldır spor yapıyorum. Boy 1.63 kilo 88 yaş 22. Bildiğim bir rahatsızlığım yok. Tabi bu konunun uzmanı değilim ama meraktan yaptırdığım kan tahlillerimde estradiolüm hep yüksek çıktı. Doğuştan bir jinekomastim yok ama östrojene aşırı duyarlı olabileceğimi düşünüp testosteronu fazla girmek istemedim. jinekomastiden çekiniyorum açıkçası.
  14. Bir teşekkür ve sorular

    Selamlar, Öncelikle peptidturkiye.com'a çok teşekkür etmek istiyorum çünkü internetten sonradan güvenilir olmadığını kesin olarak anladığım bir yerden steroid sipariş edecektim. Sizin sitenizdeki bilgiler sayesinde bu işte ne kadar karmaşık sahtecilikler yapıldığını anladım. Sayenizde bir insan daha vücüduna ne olduğu bilinmeyen maddeler sokmaktan kurtuldu. Sizlere gönülden çok teşekkür ederim. Ilk kürüme girmeyi düşünüyorum (tahmini 250 sustanon, 500 rimobolan). Ilaçlarımı eczaneden almak istiyorum fakat bunları reçetesiz temin edebileceğim güvenilir bir eczane tanımıyorum. -İstanbul avrupa yakasında beni yönlendirebileceğiniz bir eczane varmı? -Kür öncesi, sırasında, sonrasında yaptıracağım tahlilleri yorumlayabilecek, beni yan etkilere karşı yapmam gerekenler konusunda bilgilendirebilecek ve pct konusunda yardımcı olabilecek, yönlendirebileceğiniz bilgili birisi varmı? Tekrar çok teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×