Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Monster

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Monster Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Clenbuterol hakkında bilgisi olan bakabilir mi lütfen ?

    hocam normalde haftanın 3 günü zaten ben fullbody yapıyorum yüksek set ve yüksek ağırlıklar ile ortalama 2 2.5 saat sürüyor antrenman ve 1000 / 1200 arası kalori yakıyorum haftada 3 gün yaptığımı sayarsam 3000 ile 3600 arası kalori yakımı sağlıyorum öte yandan karbon almıyorum ben hiç genel anlamda sadece protein yükleniyorum harici olarak işim gereğide zaten ben kalori yakıyorum extradan şimdi ben bunun üstüne kardiyo yaparsam kas kaybı ile sonuçlanır bu sebepten dolayı clen kullanmak istiyorum çünki ciddi anlamda bel kısmım inat ediyor gitmemek için belim 86cm 79 80cm e çebebilsem iyi olucak ama bu iş böyle olacak gibi değil son çare clen ile inicek gibi gözüküyorum yani clen kullansam 86 dan 79 80 e çekermi beli onu soruyorum 1 kutu clen ile çözermiyim bu işi ??
  2. Clenbuterol hakkında bilgisi olan bakabilir mi lütfen ?

    aslında genel olarakta derim kalın üst kısımlarda onuda inceltmek istiyorum yani demek istediğim şu yüzde 14 15 yağ oranından beni 11 12 lere çekermi 1 kutu clen ?
  3. Merhaba 182 boyum var tam 80kg yum 102kg bulk yaptım ama sorunum var 80kg ya kadar indim fakat alt göbek inat ediyor bir türlü oradaki yağ gitmek istemiyor günlük 1000kalori civarı alıyorum yağ oranım yüzde 14 15 arası spor öncesi L carnitin Cla Türk kahvesi balık yağı felan alıyorum ve aşağı yukarı sert spor yapiyorum haftanın 3 günü full body ve 1000 1200kalori yakıyorum genel olarak yumurta diyeti yapıyorum karb hiç almadığım zamanlarda oluyor ama bir türlü göbek kısmı gitmek bilmiyor yani istedğim yağ oranı yüzde 11 12 arası kullandığım takviyeleri kessem sadece clen kullansam yeterli olur mu spor esnasında çünkü 160 165 nabızlara kadar çıkıyorum 1 kutu kullansam yeterlli olur mu clen bunun cevabını merak ediyorum yüzde 11 12 yağ oranına düşşem tahminen 80 den 74 75 olurum 1 kutu kullansam inebilirmiyim bilen kişiler yapsın yorum.
  4. Arkadaşlar bir insan supplement dışında anabolizan almadığında ve diyeti iyi olduğu zaman yüzde kaç yağ oranına inebilir yani yüzde 10 yağ oranına inebilir mi bir insan kendimden örnek vereyim karbonu kestim alıyorsam 50gr max 100gr bazen hiç almıyorum ama günlük 10 15 yumurta tüketiyorum sadece ve güçte kaybım yok öyle karbon almadığım haldede genetik olarak iyiyim güç konusunda çünki yani günde 10 15yumurta alımı ile sadece mesela hiç karbon almadığımız taktirde yüzde 10 lara inmek mümkün mü aklımda clen kullanmak var ama kullanmadan inebilinirse düşünmüyorum sizin fikriniz nedir clen almak mantıklımı yüzde 10 a inmek için suanki yağ oranım 14 15 arası.
  5. Yumurta diyeti ile yağ yakımı ?

    Günde sadece 15 20 adet yumurta yiyerek yağ yakımı mümkün müdür gerekli sıvıda aldığımız taktirde yani yüzde 15 yağ oranından 11 12 lere inmek istiyorum böyle sadece yumurta yiyerek yağ yakımı yapan arkadaşlar varmı aranızda ve alırsam da 50 100gr arası karbonhidrat alacağım amacım deriyi inceltmek arkadaşlar.
  6. Spordan 30 40dk önce Cla , kafein , l karnitin , elma sirkesi ve limon suyu ve 1 fincan yeşil çay alımı yaparak vücuttaki yağları su gibi yakabilirmiyiz yani şöyle söyleyeyim 2 ay da yakacağımız yağı 20 25 veya 1 ayda yakar mıyız birde boş mide ile tabi yani aç karnına yaparsak sporu çünki ventolin dir clen dir bunlara girişmek istemiyorum o yüzden soruyorum etkilimi olur mu diye amaç yüzde 11 12 yağ oranına inmek bide günlük 600gr beyaz pirinç tüketiyorum onu kaç gram a indireyim sizce ?
  7. bu yağ yakıcıyı kullanan arkadaşlar varmı acaba aranızda almayı düşünüyorum spor öncesi 3000mg veya 6000mg arası kullanmayı düşünüyorum supplementlerin yüzde 99 unu kullandım ama hiç carnitine kullanmadım amacım yüzde 15 yağ oranından 12 lere inmek ortalama spor da 1000kalori yakıyorum bunu kullanırsam yağları yakma ihtimalim yükselir mi kısaca işe yarar mı bu ürün ?
  8. Elma sikersi ve limon yağ yakımı

    iyi günler sabah 2 yemek kaşığı elma sikersi ve 2 yemek kaşığı limon suyu katıp su bardağına içiyorum bunu hem sabah hem akşam yapıyorum yeterli midir yağ yakımı için ve supplement olarak ne önerirsiniz yanına yağ yakımı için cla vs beta alanin ? veya sizin etkili yaptığınız bi karışım var ise yazarsanız sevinirim yağ oranım yüzde 15 16 arası 12 lere inmeye çalışıyorum...
  9. Clenbuterol vs kas gelişimi ?

    clenbuterol yağ yaktığı gibi aynı zamanda kas gelişimi yapıyor mu yani kas kütlesinde artış merak ediyorum özellikle only clenbuterol kullananlar tecrübe sahibi olanlar yazarsa sevinirim...
  10. Sopharma halen satılıyor mu ?

    sopharma eczanede satılıyor mu satılıyor ise fiyatı nedir güncel olarak ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×