Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mocker

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Mocker kullanıcısının son zaferi 1 Temmuz 2021

Mocker en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Mocker Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Kendi halinde e-spor oyuncusu  </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    youtuber
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. yani evde geçirdiğim bir hayatım var haftada 5 gün antreman yapıyorum bir ton işe uğraşıyorum halsizlik olabiliyor ama bu beni etkilemiyor kas kaybıda hissetmedim hiç ilginç ya
  2. Arkadaşlar küre girmeden önce komple bir vucüda baktırmak istedim bugün hastaneye gittim idrar ve kan testi yaptırtım sonuçlarım bu şekilde kortizolum baya bir düşük pek bir bilgim yok bu konuda hormon testim yarın tamamlanıcak en önemliside o gibi duruyor fotoğrafları yüklüyorum yorum yaparsanız sevinirim.
  3. Ilk kür kararımı aldım (yorumlarınız değerli yeniyim)

    bakalım bi kendimi ayarlıyım dostum burak hocayla birlikte neler yapabiliriz hayırlısı <3
  4. Ilk kür kararımı aldım (yorumlarınız değerli yeniyim)

    eyvallah kral senin değişimini takip etmiştim teşekkür ederim çoğu zaman bu yorumu alırım inşallah <3
  5. Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar yaşım 25 kendi halinde takılan bir e-spor oyuncusu ve youtuberım. Vg küçük yaşlardan beri hep hayatımın içinde oldu dümendende olsa yapıyordum. Son 2 sene içersinde maddi durumlarımın düzelmesiyle birlikte malum korona ve işim evde olduğu için antremanlara başladım amatör olarak, 75 kiloydum. 2 Ay önce rack aldım +160 kiloda ağırlık falan aldım bir ton ekipmanım var. Bilinçli olarak 6 ayda falan bu hale geldim,1.96 boyum şuan 87-89 arası değişimli bir kiloya sahibim, bu forumu yaklaşık 3,4 aydır takip ediyorum hiç bilmediğim konularda fikir sahibi oldum. Boyumun uzun olması kaslarımı doldurma problemim ve aynı zamanda hacim için ne kadar kilo alarsam alayım o yağ oranını hiç bir şekilde stabil tutamıcağımdan ötürü bende ilk küre girmeyi düşünüyorum. Burak hocayla bir planlama yapacağım kendisine büyük sempati duyuyorum ne kadar fazla tanımasamda. Aklımda ilk kür olarak testo + boldenon var yanına başka birşey eklemelimiyim hiç bilmiyorum zaten kendisiyle konuşur hallederiz diye düşünüyorum tabiki sizinde tavsiyeleriniz yorumlarınız benim için önemli. Ben güncel halimi buraya bırakıyım before after yaparız inşallah.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×