Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

paradox

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

paradox kullanıcısının paylaşımları

  1. Ilk kürüm de kararsızım ?

    Arkadaşlar , merhaba 5-6 yıldır spordan uzak kaldım, önceki yıllarda profesyonel bir geçmişim yok her sene 3 yada 6 ay salona giderdim genelde iş den dolayı fırsat bulamazdım birazda tembellik de oluştu tabi..Evde spor yapmaya çalışıyorum tekrardan ama ne olduysa yine 2 hafta dır ara verim, Uzun zamandır internet üzerinde araştırıyorum gelişimi hızlandıracak yağlardan kurtarıcak yöntemleri..yaşım 43 , 82 kiloyum boyum 1.80 en büyük sorunum göbek ve bel çevresi nezaman kilo almaya başlasam simitler çıkıyor, Bu site denk geldi araştırmalarım sırasında Burak hoca ile görüştüm tavsiyelerde bulundu hagisini kullanmam konusunda , amacım yağlardan kurtulmak ama kurtulurken de hacimde kazanmak isterim, birçok seçenek var ve insan kafa karışıyor bide sanal ortamda o kadar çok bilgi kirliliği varki..Amacım fikir almak , benim gibi bir durumda olan bir arkadaş varsa onun tecrübelirinden yararlanmak ,bu işe yıllarını vermiş sporcu arkadaşlardan tavsiye almak, bu konudaki fikirlerinizi tavsiyelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  2. Ilk kürüm de kararsızım ?

    Merhaba arkadaşlar, Kusura bakmayın anca vakit bulabildim herkese teşekkürler iyi yada kötü (aslında kötüde değil fikir ve tavsiye ) mesajlarınızı okudum, evet bu spor disiplin ve azim gerektiren bir dal amaca ulaşmak kolay değil , kolay yollardan oraya ulaşmakta disiplin ve azim gerektiriyor, her işin bir zorluğu vardır mutlaka, bu sporu yapan arkadaşlara imrenirim bilirim ki o seviyeye gelmek için nasıl bir mücadeleden geçtiğini, bu konuda amatörüm amacım yağlardan kurtulmak uğraşlarım hep bir sebepten sekteye uğradı bunlar bahane diyeceksiniz ama evet doğru bahane olabilir ama bahane olmasaydı zaten şahane fiziğe sahip olurdum bunun da farkındayım, ne yazık ki koşullar ve planlar bazen istediğimiz gibi gitmiyor, içimizde uhde kalıyor..amacım sadece göbek bölgesinden kurtulmak yağlardan kurtulmanın %75 beslenme %25 spor olduğunu çok iyi biliyorum, bazen haftada 2 yada 3 gün elimdeki malzemelerle antrenman yapmama rağmen kendimi dinç ,hareketli,istikrarlı hissediyordum yani bu işi profesyonel olarak yapmasamda günlük yaptığım esneme karın hareketleri (10 dakika süren ) bile insan vücudunu etkiliyor, fiziki değişiklik olmasada hissettirdiği o duygular insanı rahatlatıyor,dediğim gibi maksadım göbek ve çevresindeki yağlardan kurtulmak düzenli yada dengeli bir disipline uyamadığımdan sonuç alamadığımın farkındayım , testosteron kullanmayı hiç düşünmedim internette araştırıken sarmlar karşıma çıktı, birazdaha araştırdım bu site denk gelince Burak hocaya kadar ulaştım görüştüm tabi göbek ve çevresinden kurtulurken fiziki olarakta kütle artması da iyi olurdu, burak hocanın tavsiiye ettiği yağ yakımını hızlandıracak kürü düşünüyorum hastane randevusu alabilirsem genel kan testlerini yaptırdıktan sonra başlamayı düşünüyorum, Buraya bu konuyu açmamın nedeni de fikirlerinizi öğrenmek bu işi yaparken verdiğiniz mücadelede yaşadığınız zorluklar öğrenmek nasıl başa çıkabildiğinizi öğrenmek ti, hepinizin bir hayatı var çalışan okuyan iş sahibi insanlarsınız kimse için kolay değildir bu disipline adapte olmak, ama başaran kişiler olarak tavsiyelerinize mutlaka ihtiyacımız olacaktır.iyi yada kötü mutlaka yorumlarınız olacaktır bende severek okuyacam birşeyler kapmaya çalışacağım..teşekkürler hepinize. Odamda resimdeki sistemi kurdum fikriniz nedir ? acab kür aldığımda antreman programı dahil oluyormu
  3. Ilk kürüm de kararsızım ?

    Uzman bir yaklaşım ve bilgi oldu teşekküler..
  4. Ilk kürüm de kararsızım ?

    kardeşim alaycı değil espirili yaklaşmaya çalıştım, kesinlik alaylı maksatta bir yaklaşım aklımdan geçmedi, yanlış algılamana üzüldüm, özürdilerim yanlış ifade ettiysem, kardeşimsin..
  5. Ilk kürüm de kararsızım ?

    aslında kardiyo dediğim 10 dakikadan az süren hareketler,eğer yemek düzenini oturta bilirsem çok iyi olucak bunu planlıyorum ve araştırıyorum..
  6. Ilk kürüm de kararsızım ?

    eyvallah kardeşim, amca dedin ya :)) len yaşlı hissetmiyorum kendimi daha :)) günde 3-4 litre su tüketiyorum, tatlı evet özellikle süt tatlısı haftada 1 tükettiğim oluyor , işten dolayıda öğle yemekleri tavuk yada et döner kesin oluyor ama 1 haftadır tabldot yiyorum 3 çeşit yemek , testosteron tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum bu yaştan sonra belki vücut yan etkileri olursa kaldırmaya bilir.testosteron seviyem düşükmü onu bilemiyorum bu hafta içinde genel test yaptırmayı planlıyordum, sonuçları burada da paylaşırım..yorumun için teşekkürler ufaklık..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×