Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fatih05044

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

fatih05044 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Köle
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Öksürüksüz tren ?

    Hocam yorumunuz icin teşekkür ederim. Dediğiniz gibi her gece üstüm ıpıslak uyanıyorum. Sinir agresiflik desem kimse katlanamıyor artık bana bu arada her enjeksiyonda olmasada 2 3 enjeksiyonda bir öksürükte yapıyor. Ciğerime öküz oturmuş gibi oluyor
  2. Enjeksiyon bölgesinde şişlik

    Küre giripte bunu yaşamayan yok sanırım. Ben de ilk zamanlar çok ödem sorunu cektim 2. Küründeyim hala ara sıra ödem oluyor. Ben enjektöre 1 ml e vitamini ilave edip vuruyorum çok daha rahat oluyor tavsiye ederim.
  3. Öksürüksüz tren ?

    Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bugün 4. Tren ace enjeksiyonunu yaptırdım. İlk tren kürüm öncesinde okuduğum en yaygın yan etki öküsürüktü ama ben de hiç öksürük olmadı. 2 enjeksiyonda ciğerlerim böyle çekilir gibi oldu ama kısa sürdü. Diğer yan etkilerden hafif hafif damarlanma hissediyorum gece çok fazla uykusuzluk cekiyorum, dün gece uykudan kalktım tişört şort terden ıpıslak olmuş. Bunları yaşıyorum ama öksürük yaşamamak ilac boş mu acaba dedirtti. Benim gibi öksürük yaşamayan var mı acaba ?
  4. Satıcı öve öve bitiremedi testoya 300 lira fiyat çekiyor. Var mı kullanıp tecrübe eden
  5. Bacaktan enjeksiyon

    Büyük ihtimalle iğne girerken büyük bir damarı deldi geçti ben de yaşadım aynı durumu birkaç gün ağrı sonrası herhangi bir sorun kalmadı. Geçmiş olsun
  6. Ilk kür 4 cü hafta

    Bolde 400 mg haftalık
  7. Ilk kür 4 cü hafta

    Bolde geç açılan bir ilaç ben 9. Haftanın içindeyim. O dediğin bitmek bilmeyen açlık hissi son 1 haftadır var. Sahte değildir büyük ihtimalle birkaç haftaya belli etmeye başlar kendini
  8. Ilk steroid kürü ne zaman tepki verir ?(şuan ne giriyorum)

    Ben de aynı kürdeyim. 9. Haftam dolmak üzere. Ama masteron 3 haftadır kullanıyorum. 4. 5. Haftadan sonra kendini belli etmeye başladı boldenon zaten yeni yeni açılıyor 1 haftadır doymak bilmiyorum durmadan yemek istiyorum. Bu arada testo enantat mi propionat mı
  9. Kalça ağrısı

    Kürün 8. Haftasındayım ilk zamanlar ufak tefek ödemler oldu sadece bu ağrı çok farklı
  10. Kalça ağrısı

    Ağrı sağ kalçamda tam bitti diyorum sağ kalçadan enjeksiyon yaptığım zaman yine başlıyor sol kalçada hiçbir şey yok. Bu ağrı öyle ödem kaynaklı falan değil çok değişik tarif edemiyorum 2 haftadır bacak çalışamıyorum.
  11. Kalça ağrısı

    Şöyle söyleyeyim öyle bir şey değil şişlik kızarıklık ödem öyle hiçbir şey yok kürün ilk haftasında oldu o tarz şeyler. Bu çok daha farklı bir ağrı
  12. Kalça ağrısı

    Ne kadar sürer bir fikrin var mı
  13. Kalça ağrısı

    Böyle kas ağrısı gibi değil dokunduğum zaman bir şey yok kemik ağrısı gibi de değil. Yattığım hareketsiz olduğum zaman sızlıyor hareket ettirdiğim de iyice şiddetleniyor.
  14. Kalça ağrısı

    Herkese iyi günler iyi kürler. 6 haftadır kürdeyim 10 gün önce sağ kalçamdan enjeksiyon yaptırdım ve akşamına ağır bir bacak antrenmanı yaptım. Ertesi gün ufak ufak ağrılar başladı sağ kalçamda. 3 4 günün sonunda belli belirsiz ağrı kalmıştı sadece bunun sonucunda bir bacak antrenmanı daha attım ve akşamına geçmek üzere olan ağrı iyice şiddetlendi 10 gündür devam ediyor bütün gün huzursuz ediyor belimde bacağımda bir şey yok sadece sağ kalçamda var. Yanlış enjeksiyon sonucu siyatik ağrısı olabilir mi? Son 10 günde sadece 1 kere sağ kalçamdan enjeksiyon yaptırdım.
  15. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    Nac600 kaç tablet ve nasıl kullanayım aç tok ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×