Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MORAXUS

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

MORAXUS Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Teknisyen
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ufak bir evrim loving ile :)

    Tebrikler , özellikle kol ve omuz formu çok dolu ve hoş görünüyor.
  2. Only testesteron

    Teşekkürler , salonlar açıldığında başlayıp foruma görsel resimler ile kür günlüğü açacağım. Hep birlikte görelim.
  3. Only testesteron

    Sustanon ilk kürümde biraz beni yorabilir kanısına vardım. Sanırım şu mantık ile ilerleyeceğim , haftalık 250 mg Testosteron E. ile başlayıp vücudumun alabileceği max verimi alana kadar bu doz ile devam edeceğim. Bir süre sonra illa ki mg yükseltmem gerektiğini vücudum bana söyleyecektir ve o zamanda haftalık ( 2 güne bölerek ) 500 mg Testosteron E. yükseltip yine o şekilde max seviyeye gelene kadar devam edeceğim. Çünkü bu ilaç ilk defa vücuduma girecek , kendimi tartmak istiyorum. Sabırlı ve emin adımlarla gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Daha sonra ( belki 1 sene ) boldenon ekleyebilirim.
  4. Only testesteron

    teşekkür ederim , sanırım bir kaç gün içerisinde net olarak karar vereceğim hangisini kullanacağıma.
  5. Only testesteron

    Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi aktardığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. O zaman sizlere bir sorum daha olacak , only testesteron mu daha iyi olacaktır sustanon mu ? (Gelişim vb açısından) Onun dışında açıkçası şu kafada olan bir insan değilim , 12-16 hafta Testosteron Enathate kullanıpta devasa parçalı bir vücuda sahip olayım. Kesinlikle böyle değil. Sadece arkadaşın dediği gibi 1 vitesten 3-4 vitese geçmek istiyorum ( beni tatmin edecektir diye umuyorum ) Plaj vücudunun 1 tık üstü düzgün bir görünüm ve birazda kas kütlesi Eğer yanına bir başka ürün eklemek isteseydim kesinlikle bolderon olurdu ama sizlere dediğim gibi tek ürün kullanacağım. Birazda samimi olmak gerekirse bütçemi bu şekilde ayarladım.
  6. Only testesteron

    peki ona 12-16 hafta diyelim. Ayrıca 5.haftadan sonra ne gibi değişimler meydana geliyor.
  7. Only testesteron

    Selamlar , öncelikle buraya yazdıysam bu kürü kullanacağımı bilmenizi isterim , aranızda ''kullanmamanı tavsiye ediyorum'' şeklinde yorum atan iyi niyetli insanlar olacaktır ve onlara şimdiden teşekkür ediyorum. İsmim Gökhan ve 29 yaşındayım , boy: 1,78 - kilo: 75 . 3-4 senedir kendi çapımda gerek hobi gerek kendimi iyi hissetmek adına bb sporunu yapıyorum. Tabi bir fil değil ara ara mecburiyetten gitmediğim zamanlar oldu. Asıl konuya gelirsem aylardır bir çok yerden ( forum-youtube-makale ) bu ilaçlar hakkında bilgiler edindim. Zaten yabancı olduğum ve ilk defa duyduğum bir muhabbet değil bu. Testleri yaptırdıktan sonra kısacası ilk defa kullanacağım ve ilk kürün genellikle en verimli kür olduğunu biliyorum(duydum) fakat ben sadece Testosteron Enathate ile yapmak istiyorum ve kesinlikle kick start sağlayacak her hangi bir ilave madde eklemeyi düşünmüyorum. Kür esnasında sorun olmadıkça Nolvadex - Pregnyl - Arimidex almayı düşünmüyorum. Merak ettiğim eğer aranızda sadece Testosteron Enathate kullanan var ise 6-8 haftalık kullanımlarda nasıl bir getirisi oldu ve ya oldu mu ? (fiziksel-ruhsal). Beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca hazırda bekleyen ve kullanacağım ürünler ; Creatine Creapure Bcaa 4:1:1 Glutapure Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg Nature's Supreme Multivitamin NCS ZMA Magnesium Bisglisinat Çinko Folic Acid Vitamin B6 Eksiklerim olmuş olabilir , kusuruma bakmayın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×