Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alpseyyah

Üye
  • İçerik sayısı

    96
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

alpseyyah kullanıcısının paylaşımları

  1. Arkadaşlar bisey olmaz demeyin hele ki 40 yaş ve üzeri amman dikkat. Bildiğiniz üzere tren enant, bolde ve testo kurundeyim. 8.hafta hafif ereksiyon sorunu olmaya basladi dun sildenafil içerikli bir kapsül aldim sırf renk olsun diye ama mor rengi gördüm. Normalde dönem dönem alirim ilk önce hafif bir çarpıntı yapardı 10 dk sonra normale dönerdi sorun olmazdı hiç fakat dün araba kullanırken attım ağzıma tek elimle suyu açamadım derken ağzımda eridi. Hemen içtim su ama biraz geç oldu sanırım. Yaklaşık 20 dk sonra eve geldim biraz nefes darlığı başladı, burun etlerinde şişme ve çarpıntı oldu geçer birazdan dedim ama ne geçmesi siddetlendikce şiddetlendi. Eşim nabzı saydı 200 dedi daha üzerini sayamadi. Valla arkadaşlar cok acayip bisey ilk kez yaşadım. Ellerde uyuşma, migde krampi ve göğüs altina ağrı saplanmasi, inanılmaz bir halsizlik geldi. Dedim herhalde teslim oluş bu demek. Allahtan evde Beloc vardı eşim içirdi hemen hiç kıpırdamadan bekledim. Sanki birazcık kipirdasam kalp ritmi iyice bozulacak gibi geldi. Ambulans gelene kadar yere bile uzanamadim efor olmasın diye ayakta bekledim. Kelime-i şehadetin ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü başka yapcak hicbirsey yok. Birde kafa karışıklığı; esheduen-la ' mi ? , yoksa esheduen- le mi ? Baya ciddi ciddi bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ambulans geldiğinde Beloc biraz olsun nabzı yavaslatti. Cok sukur şu an iyiyim evime geldim. Eşim kadın doğum doktoru ve ne dedi biliyormusunuz? kalp masajı bile yapacak kadar vaktinin kaldığını düşünmemistim dedi. Bunu az önce söyledi tabi. Nabız 250 ye falan çıkıp da kalp küt diye durunca masajında etkisi olmayabiliyormus. Bunu yaşamak xok kötü bir deneyimdi Allah kimseye yaşatmasın. Çok dikkatli olalım lütfen yani yıllardır olmadı olmadı dun neredeyse aranızdan ayrılacaktır.
  2. Kripto para işlerinden anlayanlar bu konuya!

    45700 destegı tam 10 kere denedi şu saat oldu başındayım zarar cok buyuk 45700 u bırdaha denerse kırar ve dedıgın gibi 38000 lerı goruruz çok kişi ıcınde son olur bence.
  3. Kripto para işlerinden anlayanlar bu konuya!

    Shib 1 dolar olması imkansız dünya üzerinde bu rakamı karşılayacak bir para yok şu an. #ceek vr ve #raca binance de listelenecek duyuruları takip edilebilir muhteşem bir giriş ve pump yapabilirler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir.
  4. Kripto para işlerinden anlayanlar bu konuya!

    2022 damga vuracak bir tiyo verebilirim 😁🙃 yatırım tavsiyesi değildir. Bu arada forum da bu tarz bazı konuların açılması keyifli olmuş bence yani erkek erkeğe kafa dağıtmak, sohbet etmek keyifli.
  5. Insülin & testosterone

    Merhaba arkadaşlar uzun bir kür geçmişim var ciddi dozlarda hemen hemen bütün ilaçları kullandım bu ay yeni bir küre girmeyi düşünüyorum. fakat bir süredir yani son 2-3 kürde hiçbir steroid den verim alamıyorum vucudum tepki vermiyor. Yeni planlamami testo enantate, growt ve insulin olarak düşünüyorum. Daha önce growt 1 kürumde insülin ise 2-3 kürde eklemiştim. Günlük almam gereken dozlarda growt maliyeti ciddi derecede yüksek ve sonunda verim alamama gibi bir ihtimal var. Sadece testo enantate ve insulin yapsam bu şekilde bir kür olur mu bilmiyorum. Biraz araştırdım fakat bilgi bulamadım özellikle @metinav hocamın ve konuda bilgi sahibi olan arkaşlarin fikirlerine ihtiyacım var tesekkurler.
  6. Insülin & testosterone

    Daha önce 2-3 kurumde insülin kullandım hemen hemen bütün kullanım sekillerini denedim sadece antrenmandan önce aldığımda etki gördüm bu kez sadece testo ve insulin olarak deneyeceğim gibi.
  7. Genotropin kürü ve haşimato hastaligi

    Sayın hocam öncelikle ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Evet eşim düzenli olarak yıllardır levetron kullanıyor fakat hiç bir zaman troidler kontrol altına alınamadı. Tsh lar inanılmaz yüksek değerlerde. Normalde hasimatoda olması gerekenin aksine kilo alımı ve diğer belirtileri yaşamıyor hatta kilosu herzaman normalin altında. Biz sadece bu sene tiromel deneyerek tsh lari bir miktar düzeltebildik. Şu an söylediğim gibi günlük 2 İÜ 6 aylık başlayacak. Bakim ne sonuç alacağız.
  8. Herkese merhabalar 2022 itibari ile minimum 6 aylık growt kuru planlıyorum ama bundan önce özellikle @metinav hocama bir kac şey danışmak isiyorum. Benimle beraber eşim günlük 2 İÜ ile 6 aylık growt kullanmayı düşünüyor cilt yenilenmesi gibi etkilerinden dolayı, fakat eşim troid (haşimato) hastasi. Growt un doğrudan teroidlerle ilgisi olduğunu biliyorum ve hasimato hastasi olmasının growt kullanımı için bir sakıncası olur mu ?
  9. Psikolojik pskiyatrik ilaçlar ve anabolizanlar

    Iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim. sıfır beslenme ve haftada max 2 antremanla anlık formum. Şu an kür dışındaki normal kilodan yaklaşık 6-7 kg eksik kilodayim.
  10. Psikolojik pskiyatrik ilaçlar ve anabolizanlar

    Dostum öncelikle ilgine cok tesekkur ederim. Cok sukur iyiyim antrenmanlar devam fakat 2-3 hareket yapıp bırakıyorum ağırlıkları düşürdüm formda kalmaya çabalıyorum. Tam olarak kalp krizi değilmiş ama çok ama çok yaklaşmışım.
  11. Kas içi enjeksiyon

    Dünyanın ve vücudun en güzel enjeksiyon bölgesi ben yıllardır bu bölgeden yapıyorum yeri geldi 10 mg ayni anda gonderdim banamisin demedi sıfır risk, sıfır acı.
  12. Boldenon dozaji hakkinda

    Bolde 600 ün altında çok verimli olmuyor deca ve trende olduğu gibi testodan az olması şart değil 500 mg testo- 600 mg bolde daha verimli olacaktır.
  13. Eczane rimabolon sahte olabilir mi fotoğraflı

    Normal dostum hep böyle çıkar.
  14. Kilo almak için follistatin 344 kullanılır mı

    Gercek follistatine 344 bulabilirsen olur ama turkiyede bulman neredeyse imkansız.
  15. Psikolojik pskiyatrik ilaçlar ve anabolizanlar

    Psikiyatri ilaçlarının kurdeki en büyük sorunu neredeyse %90 inin iştah kapatması. Ben uzun süre kullandım iştah sorunundan başka bir sorun yaşamadım ve birde antrenmanlar keyifsiz geçiyor sehpaya oturup 15 dk etrafı boş boş izlemek gibi.
  16. Insülin ve grf hormonu alımı başlangıç seviyesi nasıl olmalı?

    İnsülin tek başına evet çalışıyor fakat çok iyi hesaplamalar yapmalısın. Yag ve karbon alimi, miktarları, zamanlaması çok ama çok önemli bulk yapayım derken 1 haftada koskoca bir karın çevresi simidin olabilir. Ben humulin r kullaniyorum çok farklı deneme yanilmalar denedim ve en iyi etkiyi antrenmandan en az 4 saat öncesi beslenmeyi kesmek antrenmandan 1,5 saat önce insülin enjekte edip salonda elimde kesme sekerlerle hipoglisemi olmayı beklerim. Hipoglisemi olduktan sonra kesme sekerlerle kan şekerimi düzenleyip antrenmana başlıyorum ve antrenman esnasında en az 200 gr vitargo benzeri kaliteli karbo tüketiyorum. Direk canlı yayında buyumeni otur izle o derece growt hiç denemedim denesemde 2-4 ui ile birsey olacağını düşünmüyorum en az 8 ui falan olsa olur bence ama büyük maliyet en az 6 ay sürmeli.
  17. Hangi markayı tavsiye edersiniz?

    Sp
  18. Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok yüksek ihtimal kapsül ağızda eridiği için bu denli bir etki oldu ve sanırım doz da yüksekti. Tekel bayisinden ilac alınmaması gerektiğini öğrenmiş oldum
  19. Sagolasin kardesim Allah razı olsun. Artık yaş hissettirmeye başladı kendini.
  20. Bu durumu yaşamış biri olarak cevap vermek isterim bende 10 yıldan fazla zaman önce çok şükür herseyi terk ettim. benim geçmişimde ağır kimyasallar vardi biraktim spora başladım. güzel toparladi ve sonrasında kur basladim ilk kürde resmen mutasyona uğradım tek sorunum vücudun eşiği yüksek olduğundan dolayı diğer insanlara göre neredeyse 2 katı dozlar bende etki etti yaşadığım en büyük sorun bu oldu. İlk kürde kendime inanamadım acayip bir gelişme oldu ama saçma sapan bir hata yapıp kur ortasında birkez daha eski alışkanlıklarımdan denedim ve abartmıyorum 1 gecede o kürde kazandığımın yarısından fazlasını kaybettim sabah kendime baktığımda resmen kendimden tiksindim. O gün bu gün birdaha eskiye dair birsey kullanmadım çünkü kürde olunca 1 gr gitmesine ici razı olmuyor insanın. Şu an uzun bir kür geçmişim var çok şükür güzel bir fiziğe sahibim. Söylediğim gibi tek sorunum yüksek dozlar girmek zorunda kalıyorum. Bu durum diğer ilaclar içinde geçerli örneğin başım ağrısı normal kişi 500 mg parol içer ben en az 1500-2000 mg içmek zorunda kaliyorum. Ameliyat olsam anestezi sorunu yaşayacağım söyleniyor. Kür yapmadan sadece spor yapsaydım bu kadar motivasyon olmazdı gelişim oldukça insan motivasyon oluyor. Adına sevindim umarım başarılı olursun.
  21. Bulk kürüyle hulk olma yolunda

    Hayvan gibi ?
  22. Bulk kürüyle hulk olma yolunda

    4 günde 1 250 mg. Sustanon ve 100 mg rimobolan ile nasıl bir bulk kuru, daha da ilginci nasıl bir hulk olma hayali kurdunuz ?
  23. Testesteron ereksiyon sorunu?

    Ben bu durumlarda günde 2 kez toplamda 100 mg aliyorum sabah 2 tablet aksam 2 tablet ama sen ilk etapta sabah 25 mg. aksam 25 mg alabilirsin. Minimum günlük 50 mg olabilir. 10 gün olarak başla duruma gore 15 gune uzatabilirsin kur boyunca kullanma.
  24. Testesteron ereksiyon sorunu?

    15 gün kadar proviron ekleyebilirsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×