Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

RMSuman

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

RMSuman Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sahte ilaç sonrası kür.

    En kısa sürede bir test yaptırıp sonucu paylaşacağım bakalım ne çıkacak teşekkür ediyorum.
  2. Sahte ilaç sonrası kür.

    Herkese merhaba, biraz uuzn olacak fakat yardımlarınızı rica ediyorum; 36 yaşındayım 4 yıldır bu sporla iligileniyorum sadece 3 ay ara vermek zorunda kaldım. (Pandemi sırasında ki eve alet alıp evde devam ettiğim için saymadım) 98 KG'den 80-83KG arası seyreden bir kiloya düştüm. oldukça titiz bir beslenme planım var Şeker Beyaz un Sağlıksız yağlardan uzak duruyorum, her şeyi denedim inanın haftada 2 gün çalıştım PT aldım benden çok daha iyi görünen herkesten daha fazla çalıştım daha nizamı davrandım fakat Fit bir görünümün üzerine çıkamadım; Omuzlar Göğüsler tamam ama Kollar ve karın bölgesi yerinde sayıyor. Kür önerdiler Haftada 1 Enantate 1 Bolde ve danabol kürü uyguladım Özelde test yaptırdım 3 defa 1. TH hormonunda problem çıktı Testo normal değerlerde 2. testte Testo yükelmişti ama TH yine problemliydi 3. Testte her şey normal denedi. (tüm testlerde küre devam ettim, 8 hafta kullandık.) ilaçlar sahte olduğu kanısına vardık ve PCT vs yapmadım zaten bir değişim de olmadı, sanıyorum Enantade orijinaldi (veya ham madde azdı 2. testte testo artışı görüldü) ama çok düşük doz kullandık. 2 arkadaş diğer arkadaşıta da değişen bir şey olmadı. Yakın zamanda Evlendim evlilik için kan değerlerim oldukça iyi çıktı hafif demir ekisk ama normal değerlerde, öncesinde D vitamini az demişlerdi d vitamini kullanmıştım. Kür konusunda her kafadan bir ses çıkıyor kimseye de güvenim kalmadı zaten ilaçların orijinalliği şaibeli en son buraya üye oldum 1,5 yıl oldu sahte kürüm biteli. Ailede Troit sorunumuz var kız kardeşim komple adırdı ben de bir çok test tahlil yaptırdım ufak bir nodül olduğu ama normal seviyede olduğu söylendi. Only Sustanon veya Enantate düşünüyorum yanına her hangi bir hap vs kullanmak istemiyorum sanıyorum testo seviyem düştü. Ne yapalı ne etmeli ianın kafam çok karıştı. @metinav Şimdidien yardımı dokunan dokunmayan herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×