Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

zZac

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

zZac kullanıcısının son zaferi 5 Ocak 2021

zZac en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

13 İyi

zZac Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <span style="color:#252525;font-size:18px;">Laughing at your online security</span> </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    SOC Analyst
  • Konum:
    Yurtdışı

Güncel Profil Ziyaretleri

275 profil görüntüleme
  1. Kripto para işlerinden anlayanlar bu konuya!

    Genelde yeni kullanicilar borsadan alim yapar ve yukselince satar ve kar elde eder degilmi. Ama sadece yukselirse kazanabilirler, duserse para kaybederler. Marjin olayinda dusecek ve cikacak tarzinda iki tarafli islem acabilirsiniz. Ornegin bazi kisiler elinde bulunan koinlerini kiraya verir ve siz bunlarla marjin islemi yaparsiniz, sonrada islem bitimi o kisiyede biraz odeme yaparsiniz. Detayli bir konu ama kisaca boyle bahsedebilirim.
  2. Kripto para işlerinden anlayanlar bu konuya!

    Merhaba, bende isim geregi uzun zamandir bu piyasadayim. Birkac onemli gordugum yere deginmek istiyorum. Baskasinin lafiyla karar verilip koin alinmaz, en son karar her zaman sizin olmalidir. Pump dump gruplarindan uzak durun ve yeniyseniz marjin islemlerine bulasmayin. Sabirsizsaniz ve cabuk stres oluyorsaniz buyuk yatirim asla yapmayin. Piyasada bircok trojanli, viruslu program-bot vs var, bunlari ana bilgisiyariniza yani para islemi yaptiginiz pclerinize indirmeyin. Sadece guvendiginiz yerlerden dosya indirin. Unutmayin bedava peynir fare kapaninda olur
  3. Bu fizikteki birine ne önerirsiniz ?

    Resim 1 de yuz gizlenmis, resim 3'te yuz gozukuyor.
  4. Dht eksikliği

    Tesekkurler hocam yorumunuz icin, saw palmetto hergun aliyorum yaklasik 340mg, cinkoda her gun 20mg civari aliyorum. Diger dediklerinize bakacagim.
  5. Dht eksikliği

    Benim vucuttada asiri fazla DHT var, dusurmeye calisiyorum. Demir dikeni deneyebilirsin belki azda olsa faydasi olabilir.
  6. Intikam alıcı bir söz lazım ? geri dönmek

    Dostum yas kac?
  7. Kan tesi sonuçlarım hakkında

    Suan kurdemisin veya en son kurunu ne zaman yaptin?
  8. Kan degerlerim - naturel spor

    Tesekkurler inceleyecegim Oncelikle yorumuz ve tecrubeniz icin tesekkur ederim. L-carnitine bakacagim. Oncelikle yorumuz icin tesekkur ederim. Buyuk ihtimalle dogal devam edecegim, clen hakkinda cok bilgim ve tecrubem yok. Zaten amacimda yarisma veya cok buyuk kutle degil sadece az karin kasi gozukmesi senelerdir hayalim diyebilirim, is guc vs ara vermistim, sadece sinav cekiyordum simdi korona vesilesi ile evdeyken karin kasi hayallerim geri geldi vucudum kucuk degil boyumda uzun oldugu icin biraz iri duruyorum, ama karin cevrem az yagli
  9. Internet sitesi

    shopphp, rgsyazilim, ticimax bir inceleyin isterseniz.
  10. Kan degerlerim - naturel spor

    tesekkurler hocam, dogal olarak birseyler yapmaya calisiyorum diyelim. hedefim azda gozukecek kadar karin kasi clen kullanmak aklima geliyor ama pek cesaret edemiyorum acikcasi yeni yeni macrolarimi takip ediyorum 200c 150p 50y tarzinda bakalim nasil bir sonuc olacak.
  11. Kan degerlerim - naturel spor

    cok tesekkurederim hocam yorumunuz icin.
  12. Nessie pharma

    Merhaba, evet whois sorgusunda atak domain cikmaktadir. Karsi taraf buyuk ihtimal Server kullaniyor, Hetzner alman markali uygun fiyata server, hosting satan bir firmadir bircok yabanci ve turk'te burdan alim yapmaktadir. Ufak bir arastirma sonucu, resimde gorulen emaile ulastim. Emaili arastirdim ve bu domainlere baginin oldugunu buldum. Nessiepharmayi gorebilirsiniz. Emaili biraz arastirincada bu bilgilere ulastim.
  13. Merhaba herkese oncelikle forumu yaklasik 2 aydir takip ediyorum. Kisaca kendimden bahsetmek gerekirse, Yas 23 boy 189, kilo 100 (gobegim yok, karin kasi icin ugrasiyorum) Kendim, naturel olarak evde spor yapiyorum, hergun 300 sinav ve 1 dumbella birkac onemli gordugum hareketleri yapiyorum 2 3 gunde bir. (300 sinav gunluk biraz garip gelebilir ama senelerce yaptigim icin yapmadan duramiyorum diyebilirim, aliskanlik oldu artik) Hicbir ilac kullanmadim suana kadar. Acikcasi kullanmayida dusunmuyorum ama sadece kan degerlerimi siz degerli ve tecrubeli kisilerin yorumlamasini istiyorum, hicbir saglik sorunum yok. Sizce dogal bir kisi icin yeterlimi? Sonuclarimi bugun aldim. (Son 2 aydir multivitamin almaya basladim birde whey protein.) @metinav siz ve diger degerli hocalarim yorum yaparsa cok memnun olurum, herkese cok tesekkurler, iyi gunler dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×