Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Confickerx

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Confickerx Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Biolive pharma ( resimli )

    Türk malı.
  2. Nemesis pharma

    Olay anlaşıldı gibi Antalyadaki adamdan bahsediyorsunuz siz heralde. Ben ondan bahsetmedim. Ben H.K. adlı arkadaşdan bahsettim. Konu da da belirttim de yönetim heralde sansürlemiş. Bizim ki bu arkadaş.
  3. Nemesis pharma

    Biz m. y. diyoruz. Diyorsun.
  4. Nemesis pharma

    Arkadaşlar konu marka analizi mi sporcu analizi mi? Nemesis Pharma markası M. Y.'a ait de ben mi yanlış biliyorum ? Yada ait olduğunu bilen var da ona göre mi konuşuyor? Dün helix satıyordu bugun nemesis pharma da satıyor. Satarken 2 markayı da öneriyor. Ne boş yorumlar yapmışsınız ya. Canada peptides ne abicim ? Madem öyle koy kardeşlim her şeyin ss ini koymuşsun. Koy konuşma ss'ini de. Koyun dolandırıcı olduğuna dair ss leri. Konu markadan nerelere geldi. Daha önce kullanan var mı diye soruyoruz gelen yorum merdiven altı. Biz de biliyoruz fabrika olmadığını. Carbon, helix, bodybalance, genontech, bioline, unigen pfizer fabrikalarında mı üretiliyor? Markayla ilgili bilgisi olan, kullanıp da tecrübe eden soruma cevap versin. Gerisini sormadım ben. Dolandırılan varsa da koysun ss i. Kimsenin vebaline burda boş lafla girmeyin.
  5. Nemesis pharma

    Açıkcası konuyu bir de m. hocadan dinlemek lazım. Kendisini savunmadığı bir alanda birşey demek doğru değil. Bu ürünleri üreten kendi değil zaten. O da bir yerden alıp satıyor. Ben ürünleri sitesinden doğruladım sorun yok. Ürünler orjinal. Merak ettiğim yeni bir marka sanırım. Daha önce duyan olup olmadığıydı. Sahte ilaç olayını hayatında herkes 1 kez yaşamıştır. Sahte ilacın karşısında ben m.... hocayı biraz tanıyorsam, bu sekilde davranmayacagina eminim. Bro lafını hiç duymadım ağzından da. O kadar ss e keşke m... hocanın da ss lerini koysaydı.
  6. Nemesis pharma

    Hocam canada peptides diye aratınca bulamadım. Sahte ilaç mı satmış?
  7. Nemesis pharma

    Merhaba arkadaşlar, Pt aldığım bir hoca Nemesis Pharma adında bir marka önerdi. Ürün yeni bir ürün sanırım. Daha önce duymadım. Aldığım kişi de çok ünlü bir pt. M...... Ben daha önce duymadım ama belki kullanan vardır. Bilgi sahibi olan yazabilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×