Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ozinosky

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

ozinosky Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-09-1992

Platform İstatistikleri

  • Yaş 32
  • Bizi nasıl buldun?:
    <ul><li> <strong>Kinda FİT Kinda FAT</strong> </li> </ul>

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Meslek:
    Flight Crew
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

215 profil görüntüleme
  1. Tozdan kendi kürümü yapmak

    Dünya genelinde binlerce insan bunu yapıyor,şu anda çin'den hammadde olarak gerekli bağlantılarınız var ise getiremeyeceğiniz şey yok kaldı ki youtube da bile onlarca video var benzil alkol ile steril bir şekilde toz testosteronu karıştırıp flakonlara koyup yıllardır kullanan adamlar var,adam bir soru sormuş yapan eden var mı fikir alışverişi yapayım diye,siz adama laf sokuyorsunuz? adam laf yemek için mi açmış bu başlığı ? yada bu konuda fikir alabileceği başka bir platform mu var ? herkese iyi ''forumlar''..
  2. Anladım,teşekkür ederim bence anapolon,boldenon,primobolan,dianabol gibi alternatifler varken Nandrolone grubu ilaçlara girmek bence biraz rus ruleti oynamak gibi şahsi fikrim
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3865479/ yine burada da dediği gibi DHN çok daha zayıf bir bağlanma kapasitesine sahip DHT ye göre.
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/5α-Dihydronandrolone Metin bey ingilizceniz var ise bir bakmanızı tavsiye ederim,finasteride zaten 5 alfa redüktaz inhibitörü ki 5 alfa redüktaz metabolit çevirici biliyorsunuz,dihidronandrolone için ayrı bir enzim yok,birde kaynak olarak da ''Book of anabolics'' var onuda tavsiye ederim,sağlıcakla..
  5. Nandrolone yani deca'nın vücuttan atılma süresi tamı tamına tam 18 aydır! deca dick aslında progesteron yükselmesi yüzünden olmaz..decanın DHN ye dönüşmesinden kaynaklanır yani ''Dihidronandrole'' bu dihidronandrolone DHT denilen herkesin adını duyduğu hormonun yerini 5 alfa redüktaz enzimi ile ele geçirir ki DHT penis ereksiyonu için nox tutulumu açısından çok çok önemli bir androjendir.DHN DHT YE göre çok daha zayıf bir nox tutumu sağlar o yüzden ''deca dick'' yaşarsınız ve bu tam 18 ay devam eder..Bunun önüne geçmek için Finasteride kullanmanız lazım,supplement olarak ise ''arginine ve pycnogenol'' kombosu oldukça fayda sağlar,araştırmanızı tavsiye ederim,sağlıcakla..
  6. Pct yada trt

    Yani evet ancak TRT dozlarının lipid profile veya böbreklere aşırı yükleneceğini ben şahsen düşünmüyorum ki 120-150 mg haftalık trt dozu total testoyu 1100 ng civarı tutuyor genelde,kalp damar sağlığı için günlük 4gr kaliteli omega 3 almak ve anti inflamatuar ürünler(coenzim q10 ve curcimin ekstrat) mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
  7. Pct yada trt

    Açıkçası bende öyle düşünüyorum,sürekli on off yapmanın bir manası yok,larrry wheels 6 yıldır aralıksız 500mg testo ile cruise yaptığını söylemişti geçen podcastinde,elbette amaca yönelik bir konu,trt yapılacaksada haftada 250 iu hcg eklemek çocuk sahibi olmak açısından sanırım pozitif bir etki sağlar.
  8. Pct yada trt

    Merhabalar,çok uzun süren kürlerden sonra PCT yapmak ne kadar mantıklıdır ve geri dönme oranı sizce ne kadardır yada mümkün müdür ? örneğin bir yıl testosteron kullanmış biri uygun pct protokolü ile geri dönebilir mi ? artıları eksileri nelerdir ? fikrinizi merak ettiğim diğer konu ise cycle yaparak vücudu sürekli açıp kapamak dalgalanmalar yapmak yerine trt dozu uygulamak ama arada blast yapmak(blast and cruise) sağlık açısından ne gibi sonuçlar doğurur?
  9. Pregnyl kullanımı

    Çok teşekkür ederim verdiğin detaylı bilgiler için malum şimdi ilk kür ilk pct olucak herşey doğru düzgün olsun istiyor insan,şimdi herkes şu kadar ünite vurdum şu arayla vs gidi aktarıyor ama ilacın teknik olarak tek seferde vurulması söyleniyor üreticisi tarafından,madem bende insülin enjektörlerine çekip çekip o şekilde çözünmüş halde saklayacağım el mecbur tek seferde 5bin vurmak yerine
  10. Herkese merhabalar.Elimde 5000ıu pregnyl var,şuan ilk kürümün ortalarındayım,PCT için 2 günde bir 750-750-750-750-500-500-500-250-250 ıu'lar şeklinde hcg kullanmayı uygun buldum ancak sorum şu ki,ampul içine çözücüyü boşalttıktan sonra prospektüsünde yazanı hemen bekletmeden hepsini kullanmamız yönünde.Sizler doz ayarlamasını ve saklanmasını nasıl yapıyorsunuz ? örneğin insülin iğnelerine dozlarını ayarlayıp saklayabilirim dolapta ve günü gelince vururum ama prospektüsü bekletmeden vurulmalı diyor.Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×