Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

m.kaya

Üye
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne m.kaya kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Pancamo, 1 saat önce yazdı:

    Kapağın üstten resmini çekip atarsa net yorumu yapacağım . Dek pharma rot cell original labs meditech hepsi aynı tornanın malları

    Kesinlikle doğru bu markaları satandan da önerenden de uzak durmak gerekli 


  2. hectordoyle, 4 dakika önce yazdı:

    Şahsen boldenona pek gerek yokmuş gibi duruyor, sadece testosteron + turinabol ya da oxandrolon daha iyi olur 

    Açıkçası boldenon bencede gerekli değil ve zaten varlığı yokluğu çok da belli olmayan bir ilaç için bu dozlarda yetersiz. Kurlerime boldenon eklerim ama sırf adettendir diye :) bende bir etkisi olmuyor belki bir tık istaha katkı sağlıyor o kadar.


  3. Rdm, 4 saat önce yazdı:

    Başlıkla konuya neşe katmak istedim, başkaca bir amacım yoktur :)

    "Vaktim yok özet geç diyenlere; 39 yaşındayım ve Testo C - Boldenon - Turinabol kürüne başladım."

     

     

    Merhabalar,

    Aşağıdaki konuyu açmış, siz değerli arkadaşlara danışarak fikir almıştım.

     

    Kısaca kaybedecek pek birşeyim olmadığı için ve kendimi daha mutlu hissetmek adına küre başladım.

    İlk hafta, genel etki ve yan etkilerini deneyimlemek, vücudu alıştırmak için,

    200 mg testosterone cypionate 200 mg boldenon ve günlük 20 mg Turinabol ile başladım. İkinci hafta da aynı dozajları kullandım. Bu hafta haftalık 400-400'e geçeceğim.

    Turinabol'u 40 mg çıkarmıştım ama çarpıntıyı tetikliyor, dozu azaltmayı düşünüyorum.

    2. gün dinlenme nabzım 60-65 civarlarından 85-90 civarlarına çıktı. Kar yağdığı gün çocuklarla kartopu oynamak için dışarı çıktım ve eve döndüğümde terden atletim ıslanmıştı.

    Yatar pozisyondayken Kalp atışlarımı hissetmeye başladım. Biraz tedirgin olsam da vucüdun adaptasyon süreci boyunca pek kafaya takmamayı tercih ettim.

    3. gün zaten çok düşük olan testosteron seviyemin artmasından dolayı libidom baya yükseldi, kaliteli  ereksiyon, kaliteli cinsel haz, yaşamaya başladım. 

    Gençlik yıllarını bu yaşta tekrar deneyimlemek güzel geldi ve tabiki bunun geçici bir durum olduğunu kabullenerek psikolojimi hazır tutuyorum :)

    Bu arada işten geç çıktığım için salona yetişemiyorum artık ve evde çalışıyorum. Koşu bandı ve yaklaşık 40 kg döküm plaka, z bar, direnç bandı ile disiplinli
    bir şekilde aksatmadan haftada 5 gün çalışıyorum. Sadece 1 gün gün off vermenin dışında hergün 30-45 dk kardiyo yapmayı ihmal etmiyorum. 

    Amacım şişmek, paramparça olmak, define olmaktan ziyade, başta da açıkladığım gibi sadece düşük testosteron seviyem yüzünden azalan hayat enerjimi yükseltmek,

     pencerenin önünde herşeye karışan emekli albay modundan çıkıp hayattan zevk almak. Artık vücutta gelişirse ne ala diyeceğiz :)

    Gelişmeleri zaman zaman güncelleyeceğim,

    Spora başlamadan önceki halim; şortlu

    5 aylık spor yapmış halim; pijamalı

     

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    6.jpg

    Hocam öncelikle tebrik ederim ve başarılar dilerim fakat amca kuru olayına katılmıyorum :) bende şu an 41 yaşındayım uzun süredir spor ve kur yapıyorum. Belli bir yaştan sonra yaşam kalitesini dengeleyebilmek adına artık vücudun gerektiği kadar uretemedigi testoyu dışarıdan almak doğru bir karar bence ama şunu bilinki bundan sonra hayatınızda o testo takviyesi hep olacak. Yağ ve göbek olayına gelecek olursak yaş ve beslenme kaynaklı viseral yaglanma olduğunu düşünüyorum ve kurtulmanın tek bir çözümü kesinlikle sabah aç karına 45 dk kardio. Şu an kur yaptığınız için bu yağ yakma olayı dahada hizlanacaktir. Tekrar başarılar dilerim.

    • Beğen 1

  4. Insülin konusunda çok fazla yazı yazılmış hepsini okuyamadım fakat naçizane tecrubelerimden bahsetmek isterim. 3-4 kürde insülin kullandım insulinde puf noktası kullanım zamani ve kesinlikle anrtemandan önce alınmalı antreman esnasında karbo alımı yapılmalı etki ettiği süre içerisinde beslenmeye çok ama çok dikkat edilmeli. Gerçekten daha anlayamadan nohut yutmuş solucan gibi göbek çıkıyor ve bu çok hızlı oluyor ki kurtulması çok büyük bir sorun. Geri kalan doz ayarlaması Vs. Zaten bunlar artık biliniyor nasıl yapılacağı. Hipoglisemi anında kesme şeker en iyi çözüm ama yemeden once ağızda bekleteceksiniz hizli etkinetmesi için. Oneriyorumuyum hayir ! Insulin abuse büyük dert ve ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka bubble gut oluyor.


  5. m.kaya, 1 dakika önce yazdı:

    Kardeşim satıcının söylediği eskiden olan Tayvan ürünü değil dedi. Kutu yine kırmızı siyah ama şu an Rusya tarafından geliyor dedi. Bir Rus arkadaşım var yazın Oda bu ürünü kendine getirmişti çok iyi demişti sanırım ikiside aynı urun. Yarın baya adetli alıcam yıllık kur planlıyorum aldığım kişi tanıdık referansli beğenmezsen direk para iade yaparım dedi bakalım ne olacak. Tayvan ve Çin seyahat planım var yakın bir zamanda kendim alıp gelmeyi düşünüyordum günlükte 4 şişeden fazlasını alıyorlarmış. Şu an Tayvan da Black dragon ve golden dragon 12 dolar :) Bir arkadaşım orada yasiyor. Ithal ürün de fiyatı getirenler sisiriyor bence. 

    Edit: tayvan değil Tayland olacaktı 


  6. Şişkobiri, 1 dakika önce yazdı:

    Eğer bizim bildiğimiz golden dragon ise(kırmızı/siyah kutulu) kaliteli yabancı bir UGL üretim markadır. Kullananları memnun ama ithal ürün fiyatları uçtu eğer bütçe yetiyorsa kullan

    Kardeşim satıcının söylediği eskiden olan Tayvan ürünü değil dedi. Kutu yine kırmızı siyah ama şu an Rusya tarafından geliyor dedi. Bir Rus arkadaşım var yazın Oda bu ürünü kendine getirmişti çok iyi demişti sanırım ikiside aynı urun. Yarın baya adetli alıcam yıllık kur planlıyorum aldığım kişi tanıdık referansli beğenmezsen direk para iade yaparım dedi bakalım ne olacak. Tayvan ve Çin seyahat planım var yakın bir zamanda kendim alıp gelmeyi düşünüyordum günlükte 4 şişeden fazlasını alıyorlarmış. Şu an Tayvan da Black dragon ve golden dragon 12 dolar :) Bir arkadaşım orada yasiyor. Ithal ürün de fiyatı getirenler sisiriyor bence. 


  7. Arkadaşlar bu marka ile ilgili forumda 2-3 yıl önce konu açılmış sonrasında hakkında pek birşey bulamadım. Şu an satıcının söylediği geçen yıllardaki tayvan ürünü değil rusya civarı üretimi olan bir ürün olduğunu söyledi satıcıya çok güvendiğim bir arkadaşın referansı ile ulaştım kesinlikle ürünler sağlam dendi ama birde sizlerden fikir almak istedim.


  8. arits, 33 dakika önce yazdı:

    Dostum bende kasımda gittim hastaneye 50 lira muayene ücreti istediler nasıl oluyor anlamadım sgkya da gıttım ama sonuç yok yeşil kart alın vs dıyorlar senin muhabbeti anlamadım açıkçası

    Valla kardeşim benimde ilk gittiğimde hatırladığım kadarı ile hastane bilgi işleminde bir güncelleme gibi birşey yaptılar TC söylemiştim prim borcum var kararname ile duyurulan sistemden yaralanacagim dedim güncelleme yaptı sonraki tüm işlemleri 8 tl karşılığında yaptım ve söylediğim gibi 1 kez de değil defalarca muayene oldum. Hatta diş hastanesi bile ücretsiz tedavi yapıyor implant dışında. Kesin bilmesem söylemem burada :)


  9. Asaletim, Bir saat önce yazdı:

    Güzel ilaca benziyor hocam , zaten kullanım kılavuzunda iştahsızlık-fazla kilo kaybı hastalıklarında kullanılır yazıyor .

    2 uyarı dikkatimi çekti , uzun süreli kullanım da karacigeri yorabiliyormuş yani özellikle tablet steroidler ile birlikte bence kullanılmamalı , karaciğere yük binebilir.

    Diğeri ise , ereksiyon bozukluğu yapabiliyormuş ama bu nadir goruluyormus.

     

    30 tablet var 1 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum bu 1 ayda da ne kadar olur sa artık bakıcam ama şu an çok iyi gidiyor ben hayatım da böyle bir iştah açılması görmedim :)

    • Beğen 1

  10. arits, 39 dakika önce yazdı:

    Yeşil kartınız falan mı var bu dediğiniz durduk yere gidipte yaptırayım şeklinde olmuyor ya gss borcunuzu ödersınız kendi elinizle ya sigortalı işiniz olur yada yeşil kartınız 

    Dostum ben 5-6 kez yaptırdım ayrıca kbb de tedavi oldum. Yeşil kartım falan yok iş yeri sahibiyim 4 yıldır Tek kuruş bağkur odeyemedim. Gidip giriş yaptır zaten giriş yapan kişi provizyon alınmıyor gidip vezneye 8 tl yatırın diyor parayı yatırınca sisteme düşüyor zaten girip muayene ni oluyorsun. Ben bizzat defalarca muayene oldum. Durduk yere gidipte yaptırayım deyince oluyor. Borcu olanlar için devletin sağladığı bir imkan bu 2 yıldır bu şekildeydi 1 yıl daha uzatıldı.


  11. arits, 23 saat önce yazdı:

    Çıkan genelge neyi kapsıyor bilen var mı? Tam anlayamadım?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Genel Sağlık Sigortası ve Bağkur prim borcu olanlar, 31 Aralık 2021’e kadar devlet hastanelerinin ve devlet üniversitesi hastanelerinin sunduğu sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edebilecek.

    Bagkurluyum prim borcum var Allah razı olsun hukumetten 2 yıldır sağlıktan yararlanabiliyorum sadece 8 tl muayene ücreti veriyorum ameliyat dahil bütün işlemler ücretsiz sadece ilaçlara para ödüyorum. Testler le ilgili ise yine 8 tl muayene ücreti verip spor hekimine gidiyorsunuz ben stetoid kullandım çok pişmanım :) test yaptırmak istiyorum diyorsunuz ne istiyorsan istek yapıp kan alıyorlar ben 5-6 kez bu şekilde testlerimi yaptırdım.


  12. Wh00, 19.10.2020 - 14:54 yazdı:

    İnstagram ticaretcisi dcp adlı arkadaşın yeni kasa doldurma markası. Daha önce formda kaç tane konu görmüştüm bu arkadaştan kür alıp verim alamayan. 

    Konu şöyle gelişiyor, güya arkadaşa bir soru geliyor önerdiğiniz anabolik markası diye sonra bu marka çok iyi uzun zamandır kullanıp kullandırtıyorum diye ama marke yeni. Ardından 2 gün geçmeden kür planlaması yapıcam kampanyalı diyor, sonra satışlar başlıyor. Tek fiyat yapıyor ve içerik sormayın kişiye özel diyor... kişiye özel bi kür nasıl tek fiyat olabilir? Def kürü ile bulk kürünün fiyatı veya her planlamadaki ürünlerin fiyatı aynı olabilir mi? Yeni nesil dolandırıcı

    Aynen geçen gün sırf meraktan yazdım kampanya yapmış ürünler, planlama, beslenme planı falan filan yazıp fiyat yazmış ürünleri sordum kişiye özel dedi ben 6 kur yaptım dozlarim çok yükseldi dedim ürün dahil değil dedi :) Aslında 4500 tl idi 2 bin kusure kampanya yaptım dedi :))) ee dedim ürün dahil değilse sadece kur planı beslenme ve antreman planı için mi bu kadar para istiyosun dedim birdaha cvp gelmedi.  


  13. metinav, 37 dakika önce yazdı:

    Merhaba;

    25 ünite insülin enjeksiyonundan sonra kandaki şeker seviyesi düşmüyor !!!

    Diğer kullananlar da hipo glisemi atakları olurken sende hiç yaşanmıyor !!!

    Ve doktora gittin yaptığı testler sonucunda sağlamsın bir şeyin yok dedi !!!

    Bu duruma bir çok etken sebep olabilir...Teşhis edilmemiş bir hastalığın olabilir.Dokularının insüline duyarlığı azalmış olabilir.İnsüline direnç oluşmuş ve yüksek doz almadan tepki gelişmiyor olabilir.Ya da insüline ters yönde baskı uygılayıp rekabet edecek başka ilaçlar ve maddeler kullanman böyle durumlara sebebiyet verebilir.

    Açıkçası ihtimaller çok.Bir doktora ve bir kaç teste göre bir hastalık var yok diyebilmek basit olmamalı.Tıpta belirlenen standart aralıklar geneldir ve tüm insanlar bu aralaıklara girmezler normal oldukları halde.Amaç belli bir standardizasyon belirleyip teşhis noktasında buradan ilerleyebilmektir..Onun için başka doktorlara gitmeni ve insülin durumunu anlatmanı öneririm.

    İnsülin her insanda aynı seviyede sentezlenmez ve dokulara reseptörlere aynı miktarda dağılmaz bağlanmaz.Bir çok sınırlayıcı faktör ve durum var...Kişisel yaşamsal ve genetik yapılara göre belirlenir çoğunlukla.

    Basit bir stres ve duygusal travma bile vucuttaki insüline yanıtı değiştirebiliyor, farklı mekanizmalar üzerinden...

    Kısaca aldığın insülini baskılayan onunla rekabet edebilen bazı maddeler var, bunları beraber aldığında insülin mekanizmasını baskılıyor olabilirler.Bunlar : beta reseptör agonistleri (efedrin-clenbuterol vb.), kalsiyum kanal blokerleri (tansiyon ilaçları), Histamin reseptör blokerlerinden 2. alttipi ilaçlar (h2-örnek fomatidin...), glukokortikoid ilaçlar (kortizon ve türevleri) ve daha bir çok şey insülinle rekabet ederek etkisini azaltabilir.

    Vucutta hipoglisemi gerçekleştiği halde, beyinde bunu algılama fonksiyonu bozukluğundan dolayı, belirtilerin çok geç çıkması veya hiç çıkmaması ile ilgili tanımlanmış hastalık bile var.

    Normal şartlar altında bir insanda antrenman ve aşır efor gerektiren bir çalışmadan sonra kandaki şeker düşer ve ölçülebilir.Şeker seviyesini dengeleyici sistemler sayesinde depo şekerler çözülür ve kullanıma sunulur.Özellikle beynin ve vucudun şeker ihtiyacına binaen hassas bir şekilde takip edilir ve iki yönde de etkiler oluşturulur.Hariçten insülin alımı bu durumun üzerine hipoglisemi yönünde bir artış oluşturur ve alınan doza bağlı olarak kan şekerinin daha fazla düşmesi beklenir.

    Şuan aklıma gelenler bu şekilde, ama çok daha fazla detayı ve farklı durumu sözkonusu.İyi bir tahlil test aşamasından geçerek altta yatan etken teşhis edilmeli.Bu iş için de tecrübeli ve kendini geliştirmiş bu konuda mütehassıs bir doktor bulunmalı...

    Sağlık dolu günler...

    Hocam öncelikle ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Bunlar çok değerli bilgiler. Hocam geriye dönük 3 aylık değerler için  bir test yapıldı Hemoglobin A1 C adında. glikoz vs zaten bakıldı ve bunlar dışında onlarca test yapıldı. Sadece insülin ve şeker ile ilgili değil bobrekten  karacigere, growt dan shbg ye kadar. Çok şükür diyeyim gorunurde hiçbir sorun yok. Insulinim bütün formlarını denedim humalog dan humulin e kadar. Antremandan hemen önce yapıyorum bir keresinde 27 unitede  hafif bir terleme ve ağız kuruluğu oldu o kadar. Ben sonuçta vücut geliştirme için kullanıyorum Peki insulinin anabolik etkisini görmek için illaki hipoglisemiyi yaşamam mi gerekli ? 


  14. Herkese merhaba Son 2 - 3 yıldır kurlerimde insülin ekliyorum bütün testlerini yaptırdım hicbirsekilde diyabet hastalığım yok insülin direncim de yok fakat ilk kullandığım zamandan beri benimle birlik te kullanan arkadaşlarımda 7-8 unitede hipoglisemi oluşurken ben 25 unitelere kadar çıkmama rağmen hicbirsekilde hipoglisemi gerçekleşmiyor. @metinav hocam mümkünse sizden fikir almak istiyorum. Konu ile ilgili gerçekten tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlardan da yorumları bekliyorum. Tek ricam tecrübesi olmayan arkadaşların ölürsün, şeker hastası olursun gibi yorumlar yapmamalari. Insulin ile ilgili tecrübe ve bilgim yeterince var sadece bende neden bu şekilde olduğuna  ben ve doktor bir anlam veremiyoruz şimdiden teşekkür ederim. 


  15. DADBOA, 23 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar ben hipogonadizm hastasıyim sadece testo kullandigim zamanlarda oluyordu Haziran gibi 2.5 ay boyunca sustanon 250 kullandım ve 400 mg a kadar çıktım. Libidom ve sertleşmem çok iyiydi sonra ostrojenik yan etkiler başlayınca arimidex kullandım ve bir süre daha devam ettirip sustanonu bıraktım, pregnyl kullanmaya başladım. Günlük 1000 mg kullanıyordum pazar günleri haric.  Sertleşme ve libido hemen eski haline geldi. Pregnyl tedavisini yaklaşık bir ay kadar kullandım daha sonra sustanona devam ettim 2 ay boyunca ama ilk kullandığım zamana göre libido daha az oluyordu. 2 ay daha sadece sustanon kullandıktan sonra 1 ay daha pregnyl tedavisi yaptım ardından  testosteron cypionat'a geçtim ve haftada 200 mg kullaniyorum şu an ilk haftadayim ama libido ve sertleşme problemim var şu anda nedenini çözemedim dünde test yaptırdım sonuçlar bu şekilde acaba testo mu az geldi anlayamadim

    Screenshot_2020-12-25-17-18-37-128_com.google.android.apps.docs.jpg

    Screenshot_2020-12-25-17-17-12-492_com.google.android.apps.docs.jpg

    Dostum 1 ay boyunca hergün (Pazar hariç) pregnly mi kullandın ?


  16. Yahya1, 4 saat önce yazdı:

    Şuan haftalık 300 test prop 300 masteron günlük 40 mg turinabol kürüne girmek istiyorum marttaki yarışmaya hazırlanıyorum atletik fizik kategorisinde yağ oranım ortalama %7 8 civarlarında kilom 77 pek yağlanan biri degilim sizce şuan antrenman öncesi humulin r kullanmaya başlasam hacim almamda fark eder mi birde yağ oranım çok artar mı sizce 

    Hocam Hemen hemen yakın formlardayiz. Hayatımın hiç bir döneminde yaglanma nedir bilmiyordum taki geçtiğimiz yıl kurume insülin ekleyene kadar. Yani o kadar çok dikkat etmelisin ki ne olacağı hiç belli olmuyor ben bir anda nohut yutmuş solucan gibi oldum. Antremandan önce kullandım ve antreman esnasında karbo alımı yaptim yinede karın bölgesinde çok biçimsiz bir yaglanma yapti hersabah aç karına 45 dk kardio yapıyorum Yeni Yeni kurtulmaya başladım.


  17. steroidnediryahu, 3 dakika önce yazdı:

    Ugl bence dene gör boş degildir heralde

    Bayer in veteriner ilac grubunda  olabilir belki ama henüz bulamadım nette. Işın tuhaf tarafi ilaçlar rusyadan geldi :) Yani Türkiye'den satmak için birileri Rusya'ya goturmus. 


  18. Deniz35, 25.10.2020 - 20:31 yazdı:

    Selamlar. Çok yüksek yağ oranıyla girdim küre. Standartların aksine bu yağ oranı ve vücutla küre girmemem lazımdı ama denedim. kısa ester yerine uzun esterle başladım.500 testo-500 boldenon ve 30 mg günlük danabol ile başladım. 3 haftalık ilerlemem bu.Daha testo bolde caslimaya başlamamıştır bile. Danabol gayet güzel çalışıyor. Boldenon Nessie pharma ve boldenondan ümidim yok çalışmayacak %90. 21 günde toplamda 15 gün gitmisimdir salona. Full body ve protein ağırlıklı besleniyorum. 12 haftaya kadar devam edeceğim. Saygilar 

    IMG_20201003_131714-min.jpg

    IMG_20201025_195946-min.jpg

    IMG_20201025_195913-min.jpg

    Dostum çok iyi bence ve çok daha iyi olacağını düşünüyorum kimsenin motivasyonunu baltalamasina izin verme kulak asma.


  19. Kadir35, 7 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar merhaba. 

    Dün forumda 20 haftalık kür planımı paylaşmıştım. Kasım 15 gibi başlamayı düşünüyorum. 

    Kür ortasında insülin kullanmak istiyorum fakat insülin konusunda tecrübem 0.

    Tecrübeli hocalarım yardım edebilir mi? 

    Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar. 

    Dostum dozaj, kullanma zamanı ve beslenmene çok ama çok iyi dikkat etmen lazım insulinde 2 seçenek vardır ya kas yapar ya yağ yapar ama yanlış kullanimda öyle bir yağ yapar ki bel çevrende simit takmış gibi yağ toplanır ve bu yağdan kurtulman çok zor olur.

    • Vayyyy!! 1

  20. interfectum, 29 dakika önce yazdı:

    birincisi;“sağlıklı erişkin bir erkek diyorum sizde eksikse bilemem tabi” nasıl bir üsluptur?ne zaman forumda sizi görsem üslupsuz ve saygısızca konuşup sonra “forum bozuldu ya” diye yakındığınızı görüyorum.ikincisi bir erkek günlük nasıl 70 mg testo üretsin dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlayamıyorum bile.bu foruma troll yapmaya mı geldiniz ki öyleyse hiç komik değilsiniz bilin istedim

    Şimdi yorum yaptığım bir konuya "Bu hurafeler falan, git google' a bak falan şeklinde yorum aldığımda benim de bu üslupla cevap vermem çok yadirganasi olmamalı. Ayrıca forumun şovalyeligini ustlenmek size düşmez ve benim üslubumu sorgulamakta . Benim konularimi dikkatli bir şekilde takip ettiğiniz anlaşılıyor umarım size faydali olur. Ve Trt doz hesaplamasinda günlük 70 mg baz alinir (miş) Bunu bu konu üzerine tekrar sorup ogrendim. Yani bu konular google dan bakıp öğrenmeyle olmuyor . Tip da neyi neye göre çarpıp boluyorlar bilmiyorum uzmanin söylediği bu ama siz yinede google dan vazgeçmem diyorsanız siz bilirsiniz. 


  21. tom07, 7 dakika önce yazdı:

     

    Bir erkeğin günlük testosteron üretimi 5-10 mgdır. Size bu hurafeleri kim öğretiyor hiç mi bi google’a yazıp bakmıyorsunuz sence mantıklı mı bir insanın haftada 70x7=490 mg testosteron üretmesi? 

    Meziyet sizin gibi  google da yazıp ılk çıkanı copy yapıp buraya yapıştırmak degildir. Sağlıklı erişkin bir erkek diyorum sizde eksikse bilemem tabi. trt hesaplaması nasıl yapılır bir araştırın bence . Eşim kadın doğumda öğretim üyesi kardeşim tüp bebek merkezi sahibi. Günlük 10 larca kişiye tedavi yapıp çocuk dogurtturuyorlar. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×