Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nboramir

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

nboramir Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Sağlık
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Steroid mi psikoloji mi?

    Anladım hocam teşekkür ederim cevaplarınız için. Alınacak kırılacak bir durum yok. Forumda dolaşıyorum bolca ama herkes bir şeyler biliyor ve bildikleri için de dönen muhabbetlerden bir şey anlamıyorum. Benim gibi bunlar hakkında hiç bir bilgisi olmayan insanlar da gelip forumda boş boş yazılanlara bakıyor. bir şey sorunca da güzelce fırçamızı yiyip oturuyoruz.Sonra çevremizde vücudu sağlam birileri olunca onlar ne tavsiye ederse onu kullanıyoruz sonuçta adam bilmese yapamazdı herhalde diye düşünerek. Ben sorunumun psikolojik olduğunu anladım ama tabiki ürünleri kullanmayı bırakacağım. Belki foruma sıfır bilgi ile gelenler için bilgilendirici konular vardır ama biz bulamıyoruzdur. Kazıklanarak ya da fırçamızı yiyerek öğrenmeye çalışıyoruz bir şeyler.
  2. Steroid mi psikoloji mi?

    Hocam teşekkürler. Ama keşke sorum için de en azından bir yorumda bulunsaydınız.
  3. Steroid mi psikoloji mi?

    Lıquıd clen diye geçiyor VPX marka sanırım bi de bilginiz varsa soruma da genel olarak cevap verebilir misiniz?
  4. Steroid mi psikoloji mi?

    Sevgili arkadaşlarım ve hocalarım ufak bir sorum olacaktı. Yağ yakım amaçlı bir kür başlandı henüz ilk enjeksiyonu yaptığımın ertesi günü ereksiyon sorunu yaşamaya başladım bu psikolojik midir yoksa kullanılanlarla alakalı mıdır diye sormak istedim aşağıya kürde bulunanları yazıyorum. 1- Dnp 150 ( çok tehlikeli olduğunu öğrendim ve kürden çıkarttırdım bunu şuan masteron düşünüyoruz ama ilk enjeksiyonda dnp kullanıldı.) 2- Damla clen 3- Testesteron Priponat Helix marka bunlar
  5. Ilk kür ve eleştiriler

    Teşekkür ederim. İlaçları çöpe atacağım gibi duruyor zaten.
  6. Ilk kür ve eleştiriler

    Hocam zaten hiç bir bilgim yok steroid ve peptidler hakkında. İnternette de araştırdığımda pek birşey bulamadım bunlar hakkında. Fiyatlar vardı bir kaç yerde sadece. Elime geçmesi de dediğiniz gibi olabilir çöpe gideceğine bana gelmiştir. Benim amacım tekrar 80 kg civarlarına düşüp düzgün bir fizik elde etmek.
  7. Ilk kür ve eleştiriler

    Merhaba arkadaşlar. Aşağıya fotoğrafını göndereceğim ürünler ücretsiz olarak elime ulaştı. Hem bunlar hakkında bilgi almak hem de durumumu izah edip eleştirilerinizi duymak istediğim için açtım konuyu. 27 yaşında 172 boy ve 95 kg olarak hayatını sürdüren bir insanım. Koronadan hemen önce biraz heyecan olsun diye şehir değiştirmiş ve işime hiç kimseniyi tanımadığım yabancı bir şehirde devam etme kararı aldım. Şansıma şehir değiştirdikten iki hafta sonra karantina başladı ve işyerleri kapandı evde 4 aya yakın tek başıma tıkılıp kaldım. Başlarda bir şekilde evde de spora devam etsem de zamanla psikolojik olarak sıkıntı çekmeye başladım özellikle yalnızlık konusu büyük sorun olmaya başladı.bu süreçte sporu aksatıp yeme içmeye de dikkat edemeyince 80 kg dan 105 e kadar çıktım. Şimdi toparlamaya çalışıyorum bi 10 kg verdim sanırım ama tartıya çıkmaya cesaret edemiyorum. Psikolojik buhranı da atlatabilmiş değilim motivasyonum ve enerjim bitmiş hissediyorum. O yüzden bi kürle birlikte spora yeniden hız verip değişimi gördükçe kendimi iyi hissedeceğimi ve en azından yaşama biraz olsun tutanabileceğimi düşünüyorum. Elime geçen ürünlerin fotoğrafını aşağıda paylaşıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz sadece düşünceleri merak ediyorum.
  8. Blace labs kullananlar yorum yapabilir mi?

    Hocam ne yaptınız ürünleri kullandınız mı etkileri nedir. Beni de çalıştıran hoca ilk kür olarak bunları getirdi bi de vogel labor stanozolol var 2 kutu emin olamadım kullanıp kullanmamakta. Ne diyorsunuz sizce başlayım mı ilk kür olacak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×