Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aegean Boy

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Aegean Boy Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Personal Traine
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Herkese selamlar , nette ve burada aramama rağmen yeterli kaynak bulamadım . Bu sebeple bu konuyu forumun tecrübeli üyelerine danışmak istedim . Sorum şu ; kür sürecinde , uzun dönem kürlerde lh ve fsh hormonlarının baskılanması libidoyu etkiliyor diye biliyorum . Kendi döngülerimde de 2-3 aydan sonra ilk başta istek arzu bir yana , normalinden de düşük oluyor . Bunun önüne nasıl geçebiliriz ? Kullanılacak bitkisel veya farmakolojik destekler nelerdir ? Nelere dikkat edilmeli ? Yarışmacı değilim , bu işi sadece keyif için yapıyorum . Genellikle kür süreçlerimde sadece haftalık 250 mg testo kullanıp dönem dönem yanına sarms ekliyorum . Hedefim yılda 9 ay 250 mg testo + dönemsel sarms , growth , peptid / 3 ay off şeklinde . Güncel fizik ve kilomdan memnunum . Testosteronu hipertrofik avantajlarından çok odağımı , özgüvenimi arttırdığı , hayatımı düzene soktuğu için kullanıyorum . Dikkat eksikliği rahatsızlığımın da önüne geçiyorum dolasıyla ritalin , concertaya bulaşmamış oluyorum . Sizce 9 ay düşük only testo / 3 ay detaylı pct off şeklinde bir döngü düzenli yapılabilir mi ? Bunun uzun vadede ne gibi yan etkileri olur ? Böyle bir döngüde testonun hangi esterinin kullanılması mantıklı ? Ve en önemlisi bu süreçte libido , ereksiyon gibi cinsel fonksiyonları korumak için nasıl bir mct planı yapılmalı ? Vakit ayırıp okuyan , cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler , iyi forumlar
  2. Uzun zamandır forumdaki konuları takip ediyordum . Buradaki diğer referanslardan güven alarak bulk kürüme Burak hocayla başlamaya karar verdim . Kendisi sağ olsun bir an bile kararımdan pişman olmama izin vermedi . Gerek destek öncesi gerek destek sonrası verdiği hizmetle , gece gündüz sıkıldım demeden mesajlara anında cevap vermesi ile , destek gruplarının ulaştırılması pkt kadar bütün süreçlerde mükemmel bir şekilde destek oldu . Kendisinin bana söylediği şekilde bir mct izliyorum ve kürün 6. haftasında verdiğim test sonucunda testo 25 geldi . Bunun yanında anapolon kullanmama ragmen karaciğerim tertemiz çıktı ve diğer tüm hormon değerlerim olması gereken aralıklardaydı . Kür yapmayı düşünen ve samimiyetime inanan herkese hiç düşünmeden Burak hocayla çalışmasını tavsiye ederim . Kür içeriğini ve 2 aylık before-after aşağıda paylaşıyorum . Kür Süresi 16 hafta 500 İran Testo E 500 SP Bolde Anapolon günlük 1 tablet Başlangıçta tok karna 80 kg , 55. gün aç karna 85 kiloyum . 55 günde sadece koldan 5 cm ölçü aldım . İlaçların iki hafta sonra tam olarak açılacağını düşünürsek merakla bekliyorum değişimi . Konuyu zamanla güncelliyor olacağım .
  3. Kürden sonra tahlil sonuclari

    Bu fotograflar 10 haftalik kur oncesi sonrasi seklinde . Yanliz nppyi 4-8. Haftalar arasi haftada 200 almistim .
  4. Kürden sonra tahlil sonuclari

    Hocam npp den bayagi verim aldim . Asagida paylasayim npp before afteri . Fakat salonlar kapanip antreman beslenme patlayinca tum kutlemi kaybettim . Lh fsh ve testo bu seviyedeyken kure girersen ilaclar tam calismaz verim alamazsin gibi seyler duydum . O kafami kurcaliyor Sence 15-20 gun klomenle fsh lh i normal seviyeye getirip oyle mi kure baslayayim yoksa direk kure girip kur sonunda dogru duzgun pct mi yapayim ? Hangisi mantikli olur ?
  5. Kürden sonra tahlil sonuclari

    @metinav direk kure girebilir miyim abi bu durum sikinti olur mu yoksa direk kure girip bitisinde duzgun bir pct yapsam daha iyi mi olur ? Kure girsem verim alabilir miyim ayni sekilde ?
  6. Kürden sonra tahlil sonuclari

    Tesekkurler dostum tavsiyelerin icin . Arjinin citruline ve tiribulus kullaniyorum belki onlarin bir etkisidir bilemiyorum
  7. Kürden sonra tahlil sonuclari

    @metinav hocam cok sagolun tavsiyeler icin d vitamini alicam mutlaka bugun yaptirdim testi ostrojen ve prolaktin gibi degerler daha sonra cikacakmis . Ben yeni bulk kuru icin tavsiye istemistim hocam siz de sirtimdaki sivilcelerden oturu detox yap demistiniz . Ama karaciger fonksiyonlarimin hepsi tertemiz . Son bir sorum olacak ben bolde test e girmek istiyorum 16-20 hafta 15-20 gun klomen kullandiktan sonra girebilir miyim ? Bi sakinca olur mu ? Ve triptorelin kullansam daha hizli duzelir mi yoksa gerek yok mu dersiniz ?
  8. Merhabalar oncelikle herkese gectigimiz ocakta 8-10 haftalik testo prop. Rimobolon kuru yapmistim 4 hafta da dusuk doz npp eklemistim . Sonra karantina surecinden oturu test ve pct yapamadim malesef bugun gidip test yaptirdim . Diger degerlerim normal fakat anladigim kadariyla total testo ve lh fsh dusuk . Sabah ereksiyonu ve normal ereksiyonumda bir problem yok fakat libido eksikligim var . Sizlerin yorumu ve tavsiyeleri nelerdir ? @metinav @agfitness hocam yardimci olabilirseniz cok sevinirim .
  9. Bulk kürü için tavsiyeye ihtiyacim var

    Tesekkurler hocam tavsiyeleriniz icin . Yakin bir zamanda alerji testi yaptirayim bende bir suphelendim acikcasi cunku beslenmem temiz
  10. Bulk kürü için tavsiyeye ihtiyacim var

    Aslina bakarsan onlarin cogu ergenlikten kalma kahverengi izler . Yeni cikanlarin da sicaktan oldugunu dusunuyorum cunku inanilmaz yagli bir cildim var ailede boyle . Gecen kurde karacigere baktirmistim degerler normal araliktaydi . Isim geregi vitrinim vucudum ve malesef insanimizin cogu halan bilgiye degil vucuda bakiyor egitmen secerken . Pandemi sureci maddi olarak beni yordu ve eylul ekim gibi olabildigim en iyi formda olup musteri portfoyumu genisletmek amacim yoksa roid kullanmazdim . Karacigerde sorun olmadigini varsayarsak en az zararla en kalici sonuc icin tavsiyen test e bolde mi olurdu ? Kac hafta hangi doz olmali sence ?
  11. Bulk kürü için tavsiyeye ihtiyacim var

    Tesekkurler oncelikle yorumun icin . Sivilceye yatkin bir cildim var genetik olarak boyle yuzumde yok fakat sirtimda asiri derecede var suan bazi sivilce kremlerini kullaniyorum onun disinda bol yesillik hergun 1 enginar aliyorum bakalim sonuclar nasil olacak
  12. Bulk kürü için tavsiyeye ihtiyacim var

    Öncelikle herkese selamlar , uzun süredir forumu takip ediyorum . Çok degerli bilgiler öğrendim bu platform sayesinde . Cok deneyimli hocalarimiz , arkadaşlarımız var hepinize ayri teşekkür ederim . Yakin bir zamanda bulk kürü yapmak istiyorum . Kendimdem bahsetmem gerekirse yasim 23 1.83 boy ve 82 kiloyum . Pandemi sürecinden once 86 kiloyu görmüştüm. 1.5 - 2 senelik bir fitness gecmisim var basladigimda 58-60 kiloydum . Suan kurumsal , zincir bir spor salonunda kisisel egitmen olarak calismaktayim . Beslenme ve antreman bilgisi konusunda iyi oldugumu dusunuyorum yalniz farmakolojik olarak bilgim yok sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var . Daha once 8 haftalik Test.p primobolon kuru yapmistim 4.5 ay once sonuc aldim fakat tam istedigim forma ulasamadim . Sonrasinda pandemi sureci malum maddi durumlardan oturu pct yapamadim ama kur icinde mct yaptim . Ilk ay bazi problemler olsada suan sadece ufak bir libido problemim var ama sorun olacak seviyede degil . 1 hafta sonra testimi yaptirip daha sonra baslayacagim kure Sizlere sorum su ; amacim fazla su tutmadan kaliteli ve kalici bir kazanim elde etmek . Yan etkilerinden cekindigim icin yarisma yapana kadar tren deca gibi ilaclar kullanmak istemiyorum . Test E. ve Boldenon kürü var kafamda . Sizce kac hafta sürmeli ? Ve kick start olarak birsey kullanmali miyim dianabol - anapolon - turinabol vs ? Son olarak ben arastirmalarim sonucunda 16 hafta 500 test e 500 bolde yapmak gibi bi fikrim olustu sizlerin dozaj ve ilac ekleme cikarma konusunda baska bir tavsiyeniz var mi ? Simdiden herkese tavsiyeleri icin tesekkurler . Guncel formumu asagida paylasiyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×