Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Nulllx

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Nulllx Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo p primo anavar clen kürü üşüme ?

    Üşüme bunun yan etkisimi ben bunu sordum sahtelik veya orjinallikten bahsetmedim zaten ilaçların çalıştığını biliyorum bizzat yanımda marttaki antalya yarışmasına katılan arkadaşımla birlikte aynı ilaçları kullanıyorum sorumu yine tekrar etmek isterim üşümek clenbuterolün belirtilerindenmidir ? Arkadaşım kendisinde olmadığını söyledi. Bence amatör diye yargılamak yerine soruya bilgilendirici bir şekilde cevap verebilirdiniz iyi akşamlar..
  2. Haftalık 200 testo propiyonat 100rimabolan günlük30mg ox günlük 20 mcg clen kullanıyorum.ox ve clene perşembe günü başladım 2 gün kullandıkdan 2 saat sonra üşüme başlıyor normalmidir? Sadece rimo testoda yanıyordum şuan üşüyorum garip bir titrememde var bu ilacın çalıştığının göstergesimidir?
  3. Ilk enjeksiyonlu kürüm

    Dostum 40mcg balkan clenbuterol kullandım bu kürü yaptığım sırada spor salonları kapalıydı kendi ağırlığımla dışarıda çalışıyordum telefonumun dediğine göre 11 kilometre koşu 150 şınav 50 barfiks 200 mekik plank vs şeklindeydi ellerim baya bir titriyordu hatta ellerimin titremesinden oyun oynayamıyordum attıkdan 1 saat sonra sanki naneli şeker çiğnemiş gibi garip bi etkisi vardı daha rahat nefes alıyordum sanki sebepsiz terleme sürekli yüksek kalp atış hızı vs bazen ölecekmiyim tripleri çok yaşatıyordu ama baya iyi form tutmuştum yüzme ve koşma performansım 2 hatta 3 katına çıkmıştı suan o kadar net kardiyo süreleri yapamıyorum zaten yapmakda istemiyorum kürlerimi sadece yaza çıkarken yapmayı planlıyorum 4 senedir cankurtaranlık yapıyorum herşey plaj vücudu için. dozajlama 1.hafta 40mcg 2.hafta 80mcg 3.hafta 120mcg 4.hafta 160 mcg 5.hafta off 40-80-120-160 olarak kullandım güzel verim aldım ancak baya tribe soktu özellikle son haftalarda deneyimli arkadaşım olmasa nerdeyse bırakacak duruma gelmiştim onun telkinleriyle kürü bitirdim.
  4. Ilk enjeksiyonlu kürüm

    Boy 178 kilo 73 yaş 24 3 senedir spor yapıyorum geçtiğimiz mayıs sonunda clen-ox tablet kürü yaptım güzel verim aldım temmuz ayında kürüm bitti 2 hafta sonrada spora ara verdim 2 aydır tekrar başladım kas hafızası sayesinde hızlıca toparlandım yüksek karbonhidratlı bir diyet yapıyorum 17-20 aralığında vücut yağ oranım var genetik sınırıma ulaştığımı düşünüyorum. bu yaza çıkarken 10 haftalık testo p-250 rimobolan-? clenbuterol kürü yapmak istiyorum dozajlar ve + - eksi ilaç fikirlerini deneyimli insanlardan düşüncelerini bekliyorum.
  5. Eritropoietin

    Eritropoietin'in ne olduğunu bilen var mı? Anabolik etkisi nedir yağ yaktırır mı kas inşa ettirir mi ? bilen anlayan birileri yardımcı olabilir mi ? Google'da spor performansına etkisi hakkında yeterli veriye ulaşamadım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×