Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kolegaa

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Kolegaa Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Bağ dokusu ve eklem kürü

    Vastus lateralis bacak kısmından enjekte edilse ? 2+1 olarak yoksa karıştırmak mı daha iyi olur ? Birde deca problemleri için aralarında bir saat civarı boşlukla mı enjekte edilse daha iyi olur östrojen açısından bununla ilgili bir kaynak bulma şansımız var mı ? Yanlış hatırlamıyorsam @loving 'de bir yorumunda değinmişti Enzim inhibitörlerinin kemik ve eklem sıkıntısı olanlar için olumsuz olacağına bu nedenle testo sabit mi kalmalı 250 mg olarak onun yerine deca 100 mg düşürülse verim alınabilir mi ? Konu içinde belirtmiştim tekrar alıntı yapayım oradan ilaç prospektüsünde yazan yan etkiler olarak belirtilmiş. Antiöstrojen Enzim inhibitörleri amaçlı kullanılan ürünlerde sık görülen yan etki olarak. Kemik yoğunluğu kaybı (osteoporoz) Eklem iltihabı (artrit) Bu sınıfta en az yan etki yapacak ürün önerilerinizi bekliyorum ?
  2. Bağ dokusu ve eklem kürü

    Pazartesi 500 enant. + Deca 200 mı ? Pazartesi 250 Enant + Deca 200 + Perşembe 250 Enant şeklinde mi olmalı neden açıklarsanız sevinirim ? Eşit doz olarak tavsiye edildiğini de gördüm.
  3. Bağ dokusu ve eklem kürü

    Genelde testosuz kür önerildiğine rastlamadım mg olarakta enant. için yüksek sayılmaz birde testo + deca ile birlikte 10 hafta civarları eklem ve bağ dokusu için kullanıldığı okumuştum deneyenler dozaj, süre, ek yapılması gerekenler konusunda tecrübelerini aktarırlar diye düşünüyorum. Sizin farklı bir öneriniz varsa bekliyorum. Şuanki kombinasyona eklemesi için dediniz herhalde ? Eklemeye karar verilirse nasıl bir değişiklik yapılmalı nasıl kullanılmalı süre ve miktar olarak konuyu biraz açarsanız sevirim. Öneriniz için teşekkür ederim araştıracağım.
  4. Bağ dokusu ve eklem kürü

    Merhabalar Sizlere amaç ve hedeflerden bahsedeyim bunun yanında yapmış olduğum düzen için fikir ve önerilerinizi bekliyorum; Kürün amacı CrossFit eski kondisyona ulaşırken yağ yakımıyla birlikte kas kütlesini artırmak (İnterval) antrenmanlar bu yönde ilerleyecekler , asıl hedef menisküs zedesi ve omuzdaki dairesel hareketlerde hafifçe hissedilen kas dokusunda atlama oluşmuş durumda decanın yan etkileri her ne kadar düşündürse de eklemek istedim , bu olumsuz durumlar aktiviteye engel değil bu şekilde çoğu sporu aktif yapmaktayım 20-30km dağ yürüşleri , kaya tırmanışı , kayak , uzun mesafe yüzmek gibi. İlk kür olmasından ötürü şu şekilde planladım 1-3 Pzt. Testo Enant. 250 mg. 4-6 Pzt. Testo Enant. 250 mg. + Deca 200 mg. 7-9 Pzt./Per. Toplam değer: Testo Enant. 500 mg. + Pzt. Deca 200 mg. 10-12 Pzt. Testo Enant. 250 mg. Gün aşırı 1/2 veya 1/4 Santra = Armidex + Proviron Ek ürün kullanımı olarak: 1-3 Antrenman öncesi: Efedrin + Bcaa + Kompleks:Kreatin/Kafein/Taurin/Beta Alanin/Arjinin/Glutamin/ Spirulina Antrenman sonrası: Kompleks amino + Glucosamine Chondroitin Msm 4-6 Antrenman öncesi aynı ürünler + Antrenman sonrası: Kompleks amino + Whey protein + Glucosamine Chondroitin Msm 7-9 Aynı düzen 10-12 Aynı düzen Düzenli uygulanacklar: Bol su + Çiğ Yeşillik türevleri + Acı kırmızı biber + Meyve + Pişmiş sebze + Sarımsak + Bitki çayları + Eklem ve İlik dokulu kemik haşlaması Gün aşırı BemiksC + Bakır + Nac600 veya türevi + C vitamini Günlük Çinko (Glukonat) + Magnezyum (Yatmadan önce) + Saw Palmetto + Demir dikeni Çayı Karaciğer sağlığı veya genel amaçlı tüketilmesini mutlaka önereceğiniz ürünler nelerdir ? Nac600, Demir dikeni , Enginar , Maydanoz vs.. Antiöstrojen Enzim inhibitörleri amaçlı kullanılan ürünlerde sık görülen yan etki olarak. Kemik yoğunluğu kaybı (osteoporoz) Eklem iltihabı (artrit) Bu sınıfta en az yan etki yapacak ürün önerilerinizi bekliyorum ?
  5. Merhabalar AntiÖstrojen ve Enzim inhibitörleri amaçlı aynı zamanda Parkinson tedavisinde de tercih edilen bazı ürünler için yüksek dozlarda alım yapılırsa GH’ı düşürecektir diye bir yazı okudum bu konuyla iligli paylaşım ve sorular faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kabergolin ve Bromokriptin etkin maddesini içeren ilaçlar: CABASER , DOSTİNEX , PARLODEL Bir kaç terim , hastalık durumu ve sormak istediklerimi kaynaklarla birlikte paylaşacağım konu hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum. DOSTİNEX Prospektüste yazan : "Diğer durumlarda prolaktin düzeylerini azaltmak için: Başlangıçta bir haftaya yayılacak şekilde 0.5 mg'lık bir tablet almalısınız (iki doz olarak alınır) (örneğin, pazartesi günü bir tabletin yarısı ve Perşembe günü diğer yarısı). Dozunuz haftada 4.5 mg’lık maksimum doza kadar veya tedaviye tam olarak yanıt verene kadar artırılacaktır. Maksimum doz günde 3 mg’ı aşmamalıdır." Gh salınımını tehlikeye sokacak olan doz ne dir ? Kür içi kullanım süresi nedir ? Kür içersinde (örneğin, pazartesi günü bir tabletin yarısı ve Perşembe günü diğer yarısı) olarak kullanmak istenirse süre ne kadar olmalıdır ? Kalp kapakçığı sorunları (valvülopati) Yan etkisini yaşayanlar oldu mu ? Gh ile etkileşim yazısı Hiperprolaktinemi, hipotalamustan gonadotropin salgılatıcı hormonun (GnRH) salgılanmasını engeller, bu da hipofiz bezinden salgılanmasını engeller ve bu da folikül uyarıcı hormonun (FSH) ve lüteinizan hormonun (LH) salgılanmasını ve azalan gonadal seks hormonu üretimine (termed hipogonadizm ). Akromegali Akromegali , ön hipofiz bezi aşırı büyüme hormonu (GH) ürettiğinde ortaya çıkan bir sendromdur . Bir takım bozukluklar hipofizin GH çıktısını artırabilir, ancak en yaygın olarak farklı bir hücre tipinden ( somatotroflar ) türetilen hipofiz adenomu adı verilen bir tümör içerir. Yüksek GH ve yüksek IGF-1 düzeylerinin neden olduğu anatomik değişikliklere ve metabolik disfonksiyona yol açar. Akromegalide yüksek düzeyde IGF-1, özellikle kolon kanseri ve tiroid kanseri olmak üzere bazı kanserlerin artmış riskiyle ilişkilidir. Kanserli hücre üretimi kandaki nasıl bir gh ve IGF-1 dozajından sonra risk taşır süresi ne olmalıdır ? Armidex tercih etmek daha mı makul kabul edilebilir ? Bağ eklem doku sağlı korunması açısından hangi ürünler tercih edilmeli ? Verisel akademik ve tecrübe edilerek elde edindiğiniz bilgilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. "Şen ve esen kalınız."

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×