Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

OnurEge

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne OnurEge kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. metinav, 13 saat önce yazdı:

    Sustanon orjinal olupda kilo almaman imkansız :)

    Östrojen seviyene baktırdın mı ? Ben 100 kg olduğum halde 500 mg sustanon 10 kg aldırıyor.750 mg gereksiz bir doz ve yükten başka bir şey değil.

    Çok rastgele plansız hareket ediyorsun gördüğüm kadarıyla.Testoyu sabit tutup eğer yanına anabolik ekleyeceksen onu arttırabilirsin veya onu da sabit bir dozda kullanabilirsin.İnişli çıkışlı oynak bir kür anlamsız çünkü bunlar zaten uzun salınımlı yavaş çalışan steroidler.Anlık hareket beklemek saçma olur :)

    Ben küre başlamadan önce tüm ölçülerimi dikkatlice alıp bir yere not ediyorum ve arada çek ediyorum gelişim var mı ne ölçüde oluyor veya olmuyor diye.Yoksa ayna karşısında görüntü aldatıcı olabilir.

    Etkilenmemek diye bir şey yok, bazı maddelerin etkilerini duygusal veya norolojik olarak hissedemeyiz ama fizyolojik olarak çalışırlar.Bunu testlerle anlamak en doğru yoldur.Ağrı, acı veya algı eşiği var bazı duyusal sistemlerde ve hafif farklılıklara neden olabiliyor.

    Boldenonu en az kac mg almaliyim ? Haftada 500 mg sustanon yeterli herhalde. Yanina önerebilecegin baska ilac varmi. Makroları ne kadar almami önerirsin ?  Birde kürü kac hafta tutayim bu 4 haftanin uzerine bir 16 hafta boldenon + susta dusunuyordumda  12 haftadan sonra sustanon etkisi azaliyorsa geriye kalan 8 haftayi neyle doldurayim.


  2. oguzhanarsll, 16 dakika önce yazdı:

    Boldenon ekleyeceksek kürünü en az 16 hafta yapmalısın boldenon etkisini 10 haftadan sonra gösterecektir zaten 4 haftasını kullanmışsın fakat benim görüşüm bir kür planında ne ile başladıysan öylece devam etmen yani rimobolon yerine bolde ekliyim enantat yerine prop ekliyim gibi değişimler bence vücudun zararına olacaktır aldığın ilaçların eczaneden aldığın takdirde çalışmama gibi bi durumu olamaz kullandığın mg lards gayet yerinde beslenme ve antrenman rutinin nasıl

    Eczaneden ,orjinal aliyorum. Kürü 20 hafta yapmayi dusunuyorum boldenondan dolayi. Beslenmem 200 gr protein 500-600gr karbonhidrat aliyorum. Haftada 4-5 gun calisiyorum. Cok siddetli calistigim soylenemez ama kesinlikle siddetli calisip adeleye hasar veriyorum. uyku duzenim pek iyi degil. 1 gibi yatiyorum 6-7 saat uyuyorum. Calsmama durumuna gelince... 4 ay onceki sustanonda 500 mg. Kan tahlilinde  total test. 36 serbest test. 450 ydi ancak genede etkisi  yok denicek kadar azdi .sustanon kullanmayi birakincada dis gorunusumden hicbirsey kaybetmedim. Kuculme vs hic olmadi. kullanirken  Yan etkide yasamadim.(arasira ereksiyon sadece) bu yuzden yanina bir anabolik eklemeye karar verdim ve boldenon tavsiyesini aldim. 


  3. Merhabalar... 4 ay önce 10 hafta 500 mg sustanon kullanmistim ve nerdeyse hic yararini görmemistim. Korona dolayisiyla  birakmak zorunda kaldim. Pct de en ufak bir sikinti yasamadim. Suan 85 kg yim yag oranim 15-16 gibi. Salonlarin acilmasiyla tekrar baslama karari aldim. Mayis ayinin sonlarina dogru küre basladim. ilk 2 hafta 200mg rimo 200 mg sustanon kullandim. 3. Ve 4. Hafta rimobolani kestim ve 750 mg sustaonla devam ettim.           

    1. Hafta = 200 mg rimo + 500mg sustanon

    2. Hafta = 200 mg rimo + 500mg sustanon

    3. Hafta = 750mg sustanon

    4. Hafta = 750 mg sustanon

    Suan 5. Haftadayim Boldenone temin ettim. kac mg sustanon ve boldenon kullanmaliyim ? Boldenon yanina sustanon olur mu ?

    Not: Bünyem degisik bir sekilde tum ilaclardan cook az etki aliyor yada almiyor(sustanon gibi). Ayni sekilde yan etkide görmüyorum. (Sadece steroidlerde degil lustral, ritalin ve concerta gibi agar ilaclardanda etki almiyorum.) boldenonu 300 mg kullansam etkisini görür müyüm yoksa hafif mi kalir ? Ilclarin etkisini arttirmak icin ne yapmaliyim ?

    Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler...


  4. Ferhat82, 3 dakika önce yazdı:

    Kas yapmak için en önemli olan şeylerden biri serbest testo ve o değere göre çok çok iyi çalışıyor ilaç. Yanlişi kendinde ara eksik yaptiğim birşey mi var diye. Motivasyonunuda dusurme 

    Antreman siddetini birazdaha arttirayim bakalim ne olucak. Birde ilacin vücud ile uyumu diye birsey var diyorlar. Reseptor sayilari fln. Onlarla alakasi olabilir mi ?


  5. rip rich piana, 4 dakika önce yazdı:

    yağ oranın yüksek değilse yanakların balon gibi gezmezsin.

    kendi vücudunu dinlemek lazım, hiçbir estrojen zararı olumsuz yan etkisi görmeden "yav ya bişi olursa" diye alıp şeker gibi tüketilcek bir ilaç değil demeye getiriyorum. zarar görmeden müdahale etmek lazım diyorsun fakat gereği yokken arimidex almak zaten zararın ta kendisi. önce şikayeti varmı dinlenmeli "hemen o estrojeni indirmelisin" demeden önce

    Ikinizde haklisnizda meme ucunda kasinti baslqmisti. Heryerim kasiniyordu. Huzursuzdum. Ondan aldim


  6. odi, 17 dakika önce yazdı:

    Arkadaş ilaçtan verim alamadığını söylemiş, doğru söylüyorsun düşürmek zorunda falan değil testoyu arttıradabilir fakat bu sefer tekrar aromatize olacak belli ki ve çok daha büyük bir e 2 ile uğraşılacak, illa ki semptomlar çok belirleyici, semptomlar çıkana kadar da beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum, ben kendimde böyle uyguladım, soranada böyle tavsiye ediyorum, üst referans değer benim için yeterli.

    Biraz bakındımda bulamadım, bunun bir hesabı vardı, etkin çalışması için total testo/e2 oranı 2 den büyük olmalı tabi burda dilüsyon yapıp testoyu tekrar çalıştırmak sonra birimleri eşleyip oranlamak lazım ilaç istendiği gibi çalışmıyorsa zaten bu oranın 2 nin altına düştüğünü gösteriyor.

    Kırmızı yanaklı Balon balığı gibi gezmeyi seviyorsan o ayrı...

    Valla reis enjeksiyon gunleri 1 arimidex aliyorum. Ilactan verim 0 500 mg sustanon haftada orjinal verim 00000 gram belirti yok. 5. Haftamdatim allah icin ya. Sinir oldum birisi yardim etsin nerde hata yapiyorum. Libido ayni. Guc kuvvet 0. Iyilesme suresi hizlanmasi yok. Antremanlarda ayni sekilde yoruluyorum. Serbest testosteron 450 hic calisma belirtisi yok ya yardim edin. Kilo desen fark yok. Serbest testoya yapicagim bisey mi var. Allah icin parami bildigin cope atiyorum


  7. odi, 33 dakika önce yazdı:

    Yakın zamanda enfeksiyon geçirdiysen artmıştır WBC, wbc artmış lenfosit normal o zaman granulositler artmış demektir, bakteriyel enfeksiyon gibi duruyor.

    Emin olmak için CRP ve Sedim baktırabilirsin.

    E2 fazla yükselmiş düşürmek zorundasın onu, Arimidexi illa bulursun biraz gez, Cumartesi günü açık eczanelere bak telefonla ara ilacı sor, depolarında varmıymış sor varsa getirtirirsin, ama Aİ bulmaya bak. Hangi şehirdesin?

     

    Istanbuldayim. Simdi ilac depolarindan bi tanidiga sordurucamda beni endiselendiren hadise gecen hafta oldu. Sustanonu vs herseyi veren eczanem vardi gecen gittim arimidex almaya. Normalde verir diyalogumuzda var bu konuda arimidex icin. Kardesim yeni bildirge geldi artik hormon ilaclarini veremiyoruz Kontrol altina almislar dedi. Arimidex ve nolvadexi de kanser hastalafina yetissin diye sinirladiklarinj soyleyince ben bi korktum. Sonra baska eczaneden sustanon aldim o eczaneye sordum piyasada yok. Getirtmeiyoruz dediler. Bildiginiz yer varmi ? 


  8. AhmetBalcı, 8 dakika önce yazdı:

    Rimobolan zaten yukseltir. Birakmakla iyi yapmissin. Ama sustanon da ayni sekilde yukseltir. Belirli seviyelerde tutmani oneriyorum. Proviron e2 icin isine yaramaz. 
     

    Kan degerlerini daha stabil tutmak icin sana birtakim onerilerim olacak:

    1. Grape fruit extract 2 tablet kullan

    2. Hergun mutlaka 1 greyfurt tuket

    3. ilginc gelecek ama dianabol kullan. Dianabol kirmizi kan hucrelerinin sayisini azaltir. 

    4. Flebotomi olabilir. Ama flebo tamamen gecicidir. Zira her flebo yaptiginda daha fazla uretim icin mekanizma tetiklenecektir. 

     

    WBC bircok nedenden artar. Mesela kan vermeden elini kessen bile artmis olabilir.

    Evet boyle bi durum vardida ast degerleri flnda kotu cikti ya ondan bi suphelendim neu da kotu cikti yuksek yani

    Ilacla bunye arasinda bisey olabilir siye dusunudm


  9. AhmetBalcı, 3 dakika önce yazdı:

    WBC ve RBC degerlerin fazla yuksek. Daha fazla artmasi durumunda polisitemi vera olursun. Buna onlem almalisin. Ve bence E2’ne mudahale etmelisin. Arimidex yoksa aromasin de kullanabilirsin. 

    Ben talasmemi tasiyicisiyim ondan en az 6 rbcm ama oksijen takima kapasitesi az. Biraz rimobolan kullandim 6.5 oldu simdi dusuyorm testo tekrar yukseltir mi ? Birde arimidex ve aromasin bulamiyorum. Eczaneler hem satmiyor hem adamlardada yok. Provironda is gorurmu ?  Wbc konusunda gram fikrim yok neden oyle bilmiyorum. Endiseliyimde


  10. Merhabalar, 12 haftalik sustanon 500 mg kürünün 5. Haftasindayim. Eczane malidir. Östrojene mudahale etmesem sorun cikar mi ?. Cunku piyasada artik nolvadex ve arimidex yok. Kanser hastalarina receteli veriyormus eczaneler artik. Proviron kullansam ise yarar mi ? Birde vicutta bu lökosit artisi ve rbc düşüşü normal mi ? Arttirmasi gerekmezmi. Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.( ilactan verim alamiyorum)

    1583425621005-1707754067.jpg

    1583425660576-1085811001.jpg


  11. metinav, 5 saat önce yazdı:

    Arimidex tüm vucudunda östrojen seviyesini düsürürken, nolvadex sadece meme ve bir iki dokuda rekabet ediyor.Faydasi olur ama ne oranda ve kadar orasi tartisilir.Doz olarak net bir sey söylemek zor. Bu tamamen vucudunun tepkisine reseptörlerinr bagli bir sey.Ama 5-6 gun 40 mg kullan baktin agri sizi azaliyor, dozu yariya indirirsin.Min. seviye de kullanman kürü baltalamamak icin gerekli...

    Cok tesekkur ederim bilgilerin icin.


  12. metinav, 3 saat önce yazdı:

    Arimidex alamayacak durumdaysan, bu şekilde devam etmek yerine nolvadex'i kullanabilirsin en azından meme dokusunda işe yarar...

    Tamamdır. Ne kadar almaliyim gunde 20 mg yeter mi ? Birde nolvadex yerine arimidex alsam ne gibi faydalarini gorurum. 

     


  13. Merhabalar, haftada 500mg sustanon küründeyim(3.hafta). Meme ucunda kasinma ve hassasiyet başladı. Kür icinde artan östrojeni baskilamak ve jinekomastiyi önlemek icin arimidex kullanin diyorlar. Peki nolvadex de işe yararmi. Arimidex 105 tl nolvadex 25 tl fiyat farki epey var. Dozajlar ne kadar olmali ? 


  14. tunahax, 19 dakika önce yazdı:

    merhaba abilerim, 2 gün önce arkadaşımdan anavar ve 2 kutu clenbuterol aldım (zaten elimde 3 kutu clen vardı) clen'i zaten piramit şeklinde kullanıyordum arkadaşım anavar ile destekleyebileceğimi söyledi. Anavar'ın vücutta ne gibi etkisi oldugunu az bucuk biliyorum fakat ne zaman kullanacağımı bilmiyordum. İnternette araştırma yaparken 8 haftalık kür sonunda testosteron üretimini durduracağı yazıyor ama arkadaşımdan alırken böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? Doğal testosteron üretimini bozmak istemiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

    Anapolon(oxymetholone)eczane adidir. 4-6 haftada kullanilir. Kickstarter olarak kullanir cogu kisi. Dogal test. Uretimini kesinlikle bastirir. Tipta anemi tedavilerinde kullanilir. Yani saglam bi rbc artisi saglar. Buda sana cok kisa zamanda guc ve dayaniklilik olarak geri döner. Idrarla atilir yani böbrekleri coook fazla yorar. Clen de böbrekleri yorar yani ikisi ayni kurde mantikli olmayabilir. Birde anavar su toplar cok ciddi miktarda prospektusunde bike yazar. Clenbuterolda su atar. Yani ikisi ne kadar mantikli bilmiyorum. Ama sunu bilki kullanan arkadaslarla konustum anlik sisiriyor diyorlar balon misali. Her idrar yapisinda kuculuyormussun. Geriye hicbirsey kalmiyor diyolar ne kadar dogru bilemem ama mantikli geliyor. Not: karaciger toksititesi azdir diyor prospektusunde.


  15. Berkberk, 21 dakika önce yazdı:

    Çok parçalandım ben lif lif oldu kaslarım görüntüde hala çok bi fark yok gibi.  sustanon ve proviron ilk kürümdü. Tahlillerim geçmiş postlarımda vardı

    baktim simdi postlarinada cok temiz is cikarmissiniz. Helal olsun sadece kür icinse vurdugunuz hcg yi tavsiye eder misiniz,nasil bir etki aldiniz ? Olmasada olurmu


  16. Berkberk, 42 dakika önce yazdı:

    Bende 10 hafta girmiştim 7. Haftadan sonra değişimi hissettim ama benim bayaa verimsiz geçti. 50mg proviron ve adex i 2 günde bir atıyordum östrojenim çok düştü sanırım, yemek yiyemedim midem hep doluymuş gibi hissettim, 8. Haftadan sonra enjeksiyonla beraber adex atmaya başladım iştahım açıldı ama yinede 85 kilo girdiğim kürden 83 kilo çıktım. 2 hafta önce bitirdim kürü şu anda 81.5 kiloyum pct bitiminde umarım 80in altına düşmem

    Definasyon kürüne mi girdin ? Östrojenini dusurdugun icin kilo vermis olabilirmisin. Birde adele tutanildinmi hic ? Kazanci oldumu senin acindan,benimde genetigim pek iyi degil herhalde :(


  17. agfitness, 2 saat önce yazdı:

    Onur kardeşim,
    Burası babamın mekanı da değil, kendi kurduğum şahsi web sitem falan da değil özel bir muamele yapmıyorum kimseye.
    Ayrıca ağzı olan konuşuyor, herkes her haltı en iyi kendisi biliyor Türkiye'de. Ben o sebeple uyarmak istiyorum senin gibi gençleri. Bana cahilim demene gerek yok anında anladım ne kadar tecrübesiz olduğunu ki platforma 11-12 saat önce üye olmuşsun. Burada sana bir kaç ağzı gevşek çıkıp şöyle yap böyle yap demesiyle gidip o şekilde yapman sana belki fayda yerine büyük zarar getirecek bunun farkında mısın ?

    O yüzden acele etmeyin böyle şeyler ile bu bir iki fırt nargile çekmeye benzemez. Hepinizin heyecanını anlıyorum ama sabırlı olun, sakin olun, geç olsun ama güzel olsun. O sebeple lütfen daha çok okuyun sadece bir kaynaktan değil, araştırın. Ya hepsini geçtim 100 kişiye sorun ya da dinleyin hepsinin söylediklerinin aklınızda bir ortalamasını alıp ona göre mantığınızla hareket edin. Ben sana 600mg kullandım o dozdan aşağı çalışmıyor diye yalan söylesem uydursam. Gidip 600mg yapsan sağına soluna bi halt olsa, sorumlu kim olacak ? Hadi sorumluyu geç sağlığın mahvolduktan sonra zamanı kim geriye sarabilecek ?

    O sebeptendir ki sana söylüyorum ama her genç arkadaşın kulağına küpe olsun bu dediklerim. Sakin ve adam gibi yapılsın şu iş. Cahilce ve hızlı koşan atın b*k* seyrek düşer misali olmasın ! Ulan hala görüyorum utanmadan daha foruma yeni üye olmuş adama şurandan şöyle iğne yap, şu ilacı şu dozda al diyen aşağılık insanlar var. Ulan aynısını birisi kardeşinizin kanına girip bir şey yaptırsa adamı öldürmek istersiniz. Ama elin çoluğuna çocuğuna gelince umurunuzda olmadan akıl veriyorsunuz. Ölen ölsün nasılsa umurunuzda değil.


    Bana kızan kızsın arkadaşlar, ben 2008'den bu yana bu mesleğe spora gönül vermiş birisiyim. Kendim de çok yanlışlara düştüm. İstiyorum ki buradaki topluluk saygılı - bilgili - birlikte güzel hareket ederek başarılar yakalayan bir aile haline gelsin. Cahil cühela konuşan adamlarla dolu kahvehane gibi olmasın !

    Sağlıklı sporlar !

    Haklisin. Bende insanlarin fikirlerini alarak uygulamaya calisiyorum. Her insanin fikrini degerlendiriyorum zaten... uyarin icin tesekkurler cahillik kismina gelince 3 yildir saglik sektorunun icindeyim. Cogu ilaci ve calisma mekanizmasini bilirim sustanonda dahil ancak deneyimim olmadigi icin kür hakkinda cok bir bilgiye sahip degilim. Bu yuzden insanlara soruyorum. Kimse anasini karnindan rich piana gibi dogmuyordur. Herkesin bir ilk kürü,ilk deneyimi vardir. Insanlar hakkinda soylediklerin dogru lafim yok. Kisaca 2 yildir bu steroidleri arastiriyorum zaten ama küre girince akliniza o kadar soru takiliyorki... sormadan duramiyorsunuz. Evet cahilim ama aptal degilim :) ulan ugrasmiyim gidip su igneyi kica sokiyim buyuyim de demiyorum. Dogal 85 kg %15 yag oranina sahibim ve kac yildir yapiyorum bu spor ancak gelisimim cook yavasladi artik bu sebepten sustanon kullanmaya basladim. Kahvehane olayina gelince... sana o kadar hak veriyorumki benim gibi yenilerin deneyimli insanlar tarafindan yol gosterilmesi gerek. Ben,bana katki saglayan her arkadasa tesekkur ediyorum. Kendi fikirlerini ve deneyimlerini yazmislar. Traşlamadan yazsanda hakli oldugun icin sana lafim olamazdi zaten. Haddimde degil biliyorum. Forumda yeniyim cunku aklima takilan sorulari sormam gerekiyor. Benim icin ugrasip yazdigin icin tesekkurler ve saygilar..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×