Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

guattx123

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

guattx123 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Trenbolone hakkında soru

    Merhabalar, 10 haftalık bir hacim kürüne girmeye karar verdim haftalık 500mg Testo E. ve 200mg Tren E. olacak şekilde. Bugün ilk iğnemi oldum. Daha önce 3 kür geçmişim var: only testo- testo/bolde olarak. Boyum 178cm Kilom 85kg yağ oranım %13 şu an için. Sizlere sorum haftalık 200mg tren e. yeterli olur mu yoksa daha arttırmalı mıyım dozu? birde trenin orjinal olduğunu etki bakımından nasıl anlayabilirim? Teşekkürler..
  2. Definasyon kürü sonunda ne yapılmalı?

    Cevapladiginiz icin tesekkurler, kazandigini tutabilecek Bir beslenmeden kastiniz kalori acigi ya da fazlaligi olusturmadan ihtiyac duyulan kaloriyi mi almaktir? Zaten definasyonu sadece 500mg testo ile yaptigimdan karbonhidrati oldukca dusuk tuketiyorum (vucut tipim Endo) Bundan dolayi karbonhidrati cok hafif arttirip kardiyolarimi cogaltmayi dusunuyorum birde yabanci Bir forum da okumustum formun bozulmamasi icin clen kullanmayi tavsiye ediyorlardi kur sonunda vucut su tutmasin, guc enerji versin diye.
  3. Merhabalar, Öncelikle konuyu açmadan önce arattım fakat benzer bir konu bulamayınca açmak durumunda kaldım. Definasyon kürüne girdik. Kalori açığımızı yarattık, kardiyoları ve ağırlık idmanlarını her şeyi tam yapıp istediğimiz yağ oranına ulaştık ve kürümüzü sonlandırdık diyelim. Bildiğiniz üzere PCT yapmamız gerekecek. Vücütta testo miktarı toparlanana kadar çok düşük seviyelerde olacak vs. bu ara dönemde(yani kürden çıkış ve tekrar doğal üretim yeterli seviyeye gelene kadar ki) dönemde dğal şekilde, başka bir ilaca başlamadan direk olarak alınan kalorileri arttırıp bulka geçersek kas kazanabilir miyiz? ve testo düşük olacağı için normal bir kalori fazlalığı oluştursak bile yağlanma olur mu? yoksa bu sıkıntılı ara dönemde kalori fazlalığına geçmeden maintenance da toparlanana kadar beslenip toparlandıktan sonra mı bulka geçmeyi tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, kafamda ki soru işaretlerini gidermiş olursunuz. İyi forumlar dilerim.
  4. Diyette kas kaybı

    Merhabalar, Definasyon küründe kullanılacak haftalık 500mg testo ve clen yüksek kalori açığında bile kas kaybetmeyi önleyecek midir?
  5. Kür içi kan tahlili sonuçlarım

    Peki hocam yukarida belirtildigi gibi 3 gunde Bir yarim tablet olarak kullansam e2 yi yeterli oranda dusurebilirmiyim?
  6. Kür içi kan tahlili sonuçlarım

    Peki yasimin genc olmasindan dolayi olan Bir durum olabilir mi hocam ? 20 yasina yeni girdim henuz. Ostrojen i baskilamami onerermisiniz? Prolaktin degerim de 18 cikmis.
  7. Kür içi kan tahlili sonuçlarım

    Cevabınız için teşekkürler, armidexi eczaneden reçetesiz alabilir miyim peki ? Evet memnunum kütle artışı olarak olsun güç olarak olsun 3 hafta daha yapıp definasyona cevirmeyi tren ile planlıyorum.
  8. Kür içi kan tahlili sonuçlarım

    Total testosterone: 15> Prolaktin: 18.73
  9. Merhabalar, Yaklaşık olarak 6 haftadır, haftalık 500mg testosterone enanthate ve gunluk 40mg turinabol kullanıyorum. Bugün kan tahlili verdim gidişatı görmek adına çıkan sonuçlar şu şekilde: Estradiol:114 (Referans değerleri: 7.6 - 43 ) FSH: 0.10 (Referans değerleri: 1.5 - 12.4 ) LH: <0.10 (Referans değerleri: 1.7 - 8.6 ) (Total testosterone henüz açıklanmamış, açıklandığında ekleyeceğim.) Estradiol yükseliği için ne önerirsiniz? Elimde nolvadex var şu anda. Armidex kullanmam gerekiyorsa eczaneden reçetesiz alınabiliyor mu? daha önce yurt dışında yaşadığım için PCT ilaçları nereden temin ediliyor bir bilgim malesef ki yok. Herhangi bir şekilde göğüs ucu hassasiyeti ya da herhangi bir şey hissetmediğimden daha önce anti östrojen bir ilaç kullanmamıştım kür esnasında. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi forumlar.
  10. Kür sonrası yüksek libido

    Peki PCT yapmamı önerirmisiniz?
  11. Merhabalar, İlk kürüm olan haftalık 500mg testo ent. ve anavar kürünü 4 hafta boyunca yapıp güzel bir ilerleme izliyordum fakat spor salonlarının kapatılması üzerine kürü bırakmak zorunda kalmıştım. Bugun son iğneden sonra ki 18. gün. Forum da okuduğum kadarıyla kürden sonra LH ve FSH baskılandığından dolayı libido, güç ve mood düşüklüğü başlaması gerekiyor fakat ben hala kürdeymişim gibi yüksek libido ve güç hissediyorum. Bu normal midir? PCT uygulamıyorum. (Bu arada 20 yaşındayım belki yaşımın genç ve kürün oldukça kısa olmasındandır?) Teşekkürler.
  12. Nasıl bir pct uygulamalıyım?

    Moral bozukluğundan kendimi tutamayıp bir gün cheat vs yaptım onun pişmanlığı var Vede vücutta ki su, biraz da olsa yağı temizleyip, her şey normale döndüğünde daha temiz şekilde clean bulka devam etmek açısından.
  13. Merhabalar, Yaklaşık olarak 4 hafta önce; haftalık 500mg testo ent. ve günde 60 mg anavar kürüne başlamıştım. Clean bulk yapıyordum ve bu süreçte 8 kg kadar kütle artışım olmuştu. Her şey güzel ilerliyordu fakat malesef hepinizin bildiği gibi spor salonları kapatıldı. Burak hocanın açtığı konuda, 1-8 haftalık kürdekiler bırakabilir dediğini gördüm ve bende bırakmaya karar verdim. Fakat PCT konusunda kafam karışık. 4. haftaya geçmemle birlikte testislerimin hafif yukarıya doğru çekildiğini farkettim. Şimdi bırakırsam spor da yapamıyor olacağımdan ani düşüş yaşar mıyım? Elimde Nolvadex var onu kullanmalı mıyım? (Tahlil ne yazik ki yaptıramam çünkü yurtdışında yaşıyorum ve şuanda buradaki hastaneler bu durumla ilgilenmiyorlar). Bıraktıktan sonra beslenmeme aynı devam edip sadece 100gr karb (pirinçten aldığım) azaltıp, sabah aç karnı 60dk ve akşam 30dk olmak üzere hafif koşu - tempolu yürüyüş yapmayı planlıyorum ve tabiki şınav-mekik vs. Yardımcı olursanız çok sevineceğim, şimdiden teşekkürler. Sağlıkla kalın.
  14. Kürdeyken spor salonları kapandı

    Merhabalar, Ben yurt dışında yaşıyorum ve buradaki spor salonlarını önlem için kapattılar, hiç bir şekilde gidemiyorum maalesef ki. 12 haftalık 500mg testo + günde 3 tablet Anavar kürüne girmiştim. Clean bulk tarzı ilerliyordum, testo nun 4. haftasına yeni geçip güzel gelişimleri yeni görmeye başlamıştım fakat salonlar kapandı. Ne kadar süre kapalı kalacağı hakkında bir bilgi de yok. Sizce kürü bırakıp PCT ye geçmeli miyim yoksa beslenme bozulmadıkça küre devam etmeli miyim ? Teşekkürler,
  15. Testosterone enanthate sahte mi?

    Cevapladığınız için teşekkürler hocam, dediğiniz gibi yapacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×