Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ares.anil

Üye
  • İçerik sayısı

    51
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne ares.anil kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. AS1L, 1 saat önce yazdı:

    Merhaba, öncelikle kür öncesi gerekli sağlık kontrollerini yaptırdığınızı ve şuan için kür öncesi gerekli tahlilleri düşünüp elimizde verimiz olduğunu düşünürsek kür öncesi kür sırası ve kür sonrası için kontrollü girmiş oluruz. kür başında FSH, LH, hassas E2, Total Testosterone, Free Testosterone değerlerinize baktırmalı ve aynı şeyi PCT yaptıktan sonra yapıp karşılaştırmalısınız.

    Size şahsen iki farklı kombinasyon öneririm;

    1)

    1-12 Hafta 500mg haftalık Testosteron E

    1-10 Hafta 400mg haftalık Boldenon

    1-4 Hafta 30mg Günlük Turanabol

    Kür boyunca gün aşırı yarım tablet Arimidex, omega 3 ve milk thistle

    Kür sonrası Pregnyl ile pct tavsiye ederim.

    2)

    1-10 Hafta 500mg haftalık Testosteron E

    1-10 Hafta 500mg haftalık Boldenon

    Koruyucu olarak Hergün 1'er tablet proviron, apikobal, omega 3

    Kür sonrası Pregnyl ve tamoksifen pct tavsiye ederim.

    Pregnyli ne için tavsiye ettiğinizi sorabilir miyim hocam? Zira önerdiğiniz kür planında pregnyl gerektirecek bir şey göremedim şahsen. (extreme durumlar veya tahlil sonuçları hariç) 

    • Beğen 1

  2. Drbol, 1 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar hangi kure girersem gireyim alkol isteğim artıyor. Bunu yaşayan birileri var mı çok merak ediyorum. Bunun bilimsel bir cevabi var mı yoksa tamamen uyduruyor muyum

    İnsanın önünde engel olunca, ulaşması zor olan her zaman tatlı gelmiştir kanaatindeyim :) Testo deca bolde anapolon kürümde "bir seferden bir şey olmaz." diyerek ipin ucunu kaçırıp, 2 günümün zehir olduğunu bilirim. Aman diyeyim :) Sağlıklı sporlar... 

    • Vayyyy!! 1

  3. Dostum merhabalar. Ben de 180/55kg başladım 2 sene önce spora. Çubuk kraker gibiydim anlayacağın :) Diyetisyene de gittim, vitaminler, kalorili içecekler vs aklına gelebilecek her şeyi denedim. En sonunda moralim bozulmaya başlayınca aynı senin gibi her şeyi göze alıp testo-deca kürüne girdim. 70 kilogram civarına kadar çıktım. Senin kafandan geçenleri anlayan biri olarak söylüyorum, konuna cevap yazan/yazabilecek tipleri de az çok tahmin ediyorum.(çok ye, makarnaya aban...) İlaçları övmek değil amacım fakat istediğin hedefe seni ulaştıracak en iyi araç bence bu. Yalnız bilen biriyle girmek ve kesinlikle ucuza kaçmamak sana en büyük tavsiyem. @Loving Hocamızla da o dönemler alışverişim oldu, aklıma takılan her soruma istisnasız cevap verdi. Tavsiyem Burak Hoca'ya bir danışman. Umarım her şey dilediğin gibi olur. Sağlıklı sporlar... 

    • Beğen 2

  4. QuheyLaN, 23.01.2021 - 08:25 yazdı:

    @hectordoyle arkadaşın belirttiği gibi.Testte çıktı çıkmasına ama neredeyse hiçbir kazanım yok.

    Hocam amacım bilmişlik taslamak değil, sorularıma böyle başlayayım. Antrenman programınız ve beslenmeniz konusunda dört dörtlük ilerleme kaydedip, ilaçlardan yana mı tereddüttesiniz. Bu markaya çok denk gelmeye başladım, merakımı maruz görün. 


  5. QuheyLaN, 05.01.2021 - 14:49 yazdı:

    9. Haftadayım ilaçlar nerdeyse boş diyebilirim.Boldenon enanthat aldım.Test vercem yakın zamanda.Ama bilir yani kullanan çalışmıyor diyemem , ama baya baya düşük içeriği.Kendisine dile getirdim ilaç zayıf diye , iddaalı konuştu baya test ver paranı iade edeyim tarzı.Sonuç olarak test vereceğim ve sizlerle paylaşacağım.

    Test yaptırdıysanız sonuçları görebiliriz miyiz hocam? Başka bir konunuz daha vardı takipteydim ama bulamıyorum onu da. 


  6. Endmion, 3 saat önce yazdı:

    İlk 5 hafta 200mg primo son 5 hafta 200mg primo + 40mg oxandrolone içeren toplam 10 haftalık bir kür nasıl olur ve bu kadar (masum!) bir kür pct ister mi. Bazı hocalar tek başına yetmez bir buçuk iki aydan sonra testestronda eklenmeli diyor, bazıları tek başına oldukça yeterli diyor kafam karıştı bir de size sorayım dedim 

    Ezbere plan-program yapılmamalı fakat primo kanaatimce 4-5 haftada testosteronunuzu baskılayabilir. Ayrıca hedefiniz ve mevcut durumunuz hakkında bilgi verirseniz daha fazla kişi yardımcı olabilir. İlaveten şahsi fikrim, zaten bu işleri kafaya koymuş bir insansanız yanına testo eklemenin negatif değil de tam tersi pozitif olacağını düşünün. Ayrıca 10 değil 14-15 haftalarda daha efektif sonuçlar alabilirsiniz. İyi sporlar... 


  7. Marimain, 2 saat önce yazdı:

    İlaç izmir alsancakta üretiliyor üretenlerin başındaki kişiyi tanıyorum şöyle söyleyebilirim tam bir kasap para için al ha al vur sigara hamburger daha zararlı deyip satıyolar kendisi bunları kullanarak vücut yapmış 90 kg %10 yag oranlarında güzel bi fizigi var kişiligi iyi biri ama parasını burdan kazanıyor merdiven altı üretim ne koydukları koyacakları kendilerine kalmış bence hepsini çöpe atın saglam bi marka alın ilacın içinden ne çıkacagı bellisiz zaten testoymuş 12 hafta kullansan ne tutacak 300-400 tl bişi risk aldıgına degmez karar sana kalmış

    Tanıdık vasıtasıyla satın almış. Burada araştırdım ama pek bir şey göremedim. Dediklerinizi aynen kopyala+yapıştır yapıp göndericem hocam. Teşekkür ederim. 

    • Vayyyy!! 1

  8. Hocam ilk kür testo deca danabol ile yaptım. İlaçlarım sahte çıktı, o zamanlar forumdan haberim yoktu :( 2. Kür olarak testo bolde deca anapolon yaptım bacağımdan yaşadığım bir ödem problemiyle kürü kesmek zorunda kaldım. Yani hiçbir zaman hevesimi alamadım diyebilirim. Elimde bir anapolonum kaldı, değerlerime baktırdım kür bittikten sonra gayet normal düzeylere inmişti. Kısa soluklu dememin nedeni de bu şanssızlık döngüsü, şimdi de başımızda corona var. 


  9. Asaletim, 3 saat önce yazdı:

    Cumhurbaşkanı bugün vaka sayıları azalıyor , hedefledigimizin altına düşsün şuanki kısıtlamalar azalacak dedi . Aşı da getirdiler bence 2. Dönem okulları bile açabilirler. Kapatacaklarini sanmam ekonomi kaldırmaz artık . Eğer kapanırsa bolde keser testo devam edersin reis , olmaz mı

    Aklımda bulunduracağım 😂

    • Beğen 1

  10. Asaletim, 1 dakika önce yazdı:

    Bulkta oxa ilginç bir tercih , iştah kesebiliyor diye biliyorum çünkü , o yüzden cut da tercih edilir . 

    Bence testo+bolde mükemmel olur .

    Yabancı bir forumda okumuştum önceleri. Boldenona gelince, düzenli bir 14-16 hafta istiyor. Bu virüs illettinden salonlara ne olur ne biter bilemediğim için çok güvenemiyorum açıkçası hocam. 


  11. Öncelikle merhabalar, 

    Daha önceden kür geçmişim var. Karantina dolayısıyla morallerde de vücutta da çöküşler mevcut :) Siz değerli hocalarıma sorum şu; boldenon veya primo gibi beni aylarca kilitlemeyecek daha kısa soluklu bir bulk kürü yapmak istiyorum aslına bakarsanız. Deca korkusu sardı çevremden aldığım duyumlardan kaynaklı. Aklıma testosteron+oxandrolone(anavar) girmek gibi bir fikir geldi. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :) Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. 

    Boy:185

    Kilo:70


  12. Emrahtkty, 22 dakika önce yazdı:

    Zaten tekrar kür yapacakmışsın üstüne, bi daha sistemi aç kapa yapmaya gerek yok o boşluğu TRT dozda devam etmen daha iyi olacaktır.

    Bu konuda naçizane öğrendiğim; kapanan açılan bir sistem yok. Sistem her zaman açık (ölene kadar). 


  13. agfitness, 19 saat önce yazdı:

    Bir kere işin ekmeği olmalı (Testo), sonra üzerine ne sürmek istersen...
    Ben senin yerinde olsam eğer bütün sağlık testleri olumlu ise bu vücuda 16 haftalık yavaş ama temiz kaliteli daha kalıcı kütle elde edeceğim bir kür uygulardım. Vücudunun yapısı temiz ilerlemeyi hak ediyor hele ki beslenme ve antrenman uygulamasında da güzel ilerlersen ileride gayet mutlu eden sonuçlar alabileceğini düşünüyorum. Sana benden bir kıyak olsun, tavsiyeden çok ben yerinde olsam nasıl bir kür uygulardım kendim onu yazdım paylaşıyorum (kişiye özel bir kür falan değil bu belirteyim). Sen yine de iyice araştır, bilgilen ve aklına neler daha yakın geliyorsa onları yap. Yoksa hepimizin ağzı var, farklı farklı bilgi ve tecrübeleri var. Herkes ayrı telden çalar bunu unutma.
    5f05f5787eaaa_OrnekilkKr.png.597fc9f00708c4f3059f452817856cf3.png

    Sağlıklı sporlar...

    Pump etkisini de yüksek tutmak adına, yine yormayacak ve temiz şekilde katkı sağlayacak olan Anavar tableti de ilk 6 hafta eklerdim.
    Şu şekilde:
    5f05f72c67d46_OrnekilkKr2.png.c068cd67051497d0d21ff328f5e64f75.png

    Sağlıklı sporlar...

    Hocam testo enanthate mı yoksa cypionat mı önerirsiniz? Uyum açısından genelde okuduklarım cypionat yönünde. 


  14. metinav, 45 dakika önce yazdı:

    Tekrar pct yapmak zorunda kalirsin.Bir ay icin değmez...Baska careler aramalısın... 2 ay idman yapmadik, güc kuvvet ve formun cok fena bozulduğu genele bakinca görünüyor.

    Sizin yorumunuzu bekledim hocam :D teşekkür ediyorum. 


  15. boss41, 43 dakika önce yazdı:

    Daha önce kür yapmışsın zaten kaslarının içi kolay dolacaktır . Anapolon kullanman bence gereksiz olacaktır sana lazım olan şey kas içi su tutumu ve bunu sağlam karbonhidrat ve kreatin takviyesiyle çözebilirsin üstelik anapolonun gereksiz karaciğer linçindende korunmuş olacaksın :) . Sağlam iki kutu gainer al kreatinde ekle yanına bence . 

    Sağlam Beslenme + pump odaklı hipertrofi çalışmasıyla kısa sürede toparlarsın . 

    Aynen o şekilde devam ediyorum hocam. Ekstradan girsem mi diye kurcalıyor kafamı elimde de mevcut olduğu için ister istemez aklım kayıyor. Teşekkür ederim :)


  16. Öncelikle merhabalar, karantina süreci sonrasında ciddi güç ve performans kaybı yaşadım. Sizlere sorum 1 hafta boyunca kendimi tatmin etmek için sadece anapolon kullanmam ne gibi zararlar doğurur. Daha önce kür içinde kullandım ve etkisini biliyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim... 


  17. ares.anil, Şimdi yazdı:

    Testo e, deca, anapolon üçlüsünü kombinlemiştim daha önce. Kick start olarak muazzam fakat kesinlikle sıvı alımı, destekleyici yan ürünler, ve beslenme çok etkiliyor. Benim karaciğer enzimlerim fena değildi, kürü biraz kısa tutmak mecburiyetinde kaldım, PCT yapmadım fakat yaklaşık 1 ay sonraki kan testlerim gayet olumluydu. Önceden danabol kullanmış biri olarak da söyleyeyim; anapolon çok başka bir şey :)

    Eklemeyi unuttum @Loving hocamızdan almıştım. Çok memnun kaldım tavsiye ederim gönül rahatlığıyla 👍

    • Vayyyy!! 1

  18. Testo e, deca, anapolon üçlüsünü kombinlemiştim daha önce. Kick start olarak muazzam fakat kesinlikle sıvı alımı, destekleyici yan ürünler, ve beslenme çok etkiliyor. Benim karaciğer enzimlerim fena değildi, kürü biraz kısa tutmak mecburiyetinde kaldım, PCT yapmadım fakat yaklaşık 1 ay sonraki kan testlerim gayet olumluydu. Önceden danabol kullanmış biri olarak da söyleyeyim; anapolon çok başka bir şey :)


  19. Ferhat82, 3 saat önce yazdı:

    Kg ve boy orantısına bakarsak hafiftende olsa yeterli olabilir  fazla baskılamazda. Anlıyorum motivasyon olsun istiyorsun  Ama önceliği beslenme ve antrenmanlara ver reseptörleri boşuna 1-2 ilaç için yorma gireceksen tam girersin ilerde . Zatn geçmişinde varmiş.

    Aynen hocam boşa kürek çekiyormuşum gibi gelmeye başlayınca motivasyonum düştü yoksa ilaç bağımlısı falan değilim dışardan bi madde sokma meraklısı da değilim :) Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. 


  20. Ferhat82, 33 dakika önce yazdı:

    Yerinde olsam  80-85 kg ye kadar natural şekilde  gainer felan kullanarak besin destekleriyle gelirim  sonra gerekirse ilaç önerileri yapılabilir.   Eğer illa kullanmak istediğin birşey varsa  7-10 günde 1  1ml  rimabolan yeterli olur  2.5 3 ay sonra sistemi baskılamaya başlar

    Amacım zaten max 80 85 olmak hocam max görebildiğim 72 kg oldu daha da gitmiyor. Gainer, yumurta akı proteini, bcaa, creatine, glutamine, arginine, multivitamin gibi supplementleri de kullandım fakat dediğim gibi olmayınca bu yoldan gideyim diyorum şimdi. Ailecek zayıf yapıdayız ben 1 sene önce 54kg civarındaydım son 3 aydır falan kilo hareketlenmesi tamamen durdu. Bu arada haftada 1 sizce yeterli mi? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×