Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mcanolmz

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

mcanolmz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür tavsiyeler

    Turinabol çıkarıyorum o halde daha mantıklı geldi böylesi çok teşekkür ederim bolde 500 yapıcam
  2. Ilk kür tavsiyeler

    Tamamdır dikkate alıcam teşekkürler
  3. Ilk kür tavsiyeler

    Yukarı da paylaştım
  4. Ilk kür tavsiyeler

    Maddi durum sıkıntı olduğu için 400testo 300bolde yaptım turinabol 50mg yeterli olur mu peki sizce?
  5. Ilk kür tavsiyeler

    Bulk yapmayacağım 76kg yum güncel olarak bi arkadaşım sadece proviron kullansan bile yeterli olur demişti ama sizce yeterli olur mu kür sonrası bir sıkıntı çıkmaz mı
  6. Ilk kür tavsiyeler

    Pct konusunda herkes farklı bir şey dediği için aklımda kesin bir şey yok o yüzden sormak istedim Form bu şekilde
  7. Ilk kür tavsiyeler

    Herkese merhaba hocalarım, abilerim Yaşım 19 ilk kürü mü yapmayı planladım kürümün içeriği şu şekilde olacak; Testo cyp Bolde Turinabol 15 haftalık düşünüyorum 400 cyp 300 bolde 50 mg turinabol Sizce ilk kür için nasıl ve ayrıca PCT için ne önerirsiniz Teşekkürler iyi forumlar.
  8. Ilk kür tavsiyeler

    Bu konuda Türkiye'nin önde gelen hocalarıyla çalışmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı ile
  9. Ilk kür tavsiyeler

    Natural olarak gerçekten çok zor oluyor Testom düşmesin diye Üni. hayatımda arkadaşlarım dışarıya çağırırken 12 de yatacağım için kaç ay dışarıya çıkmadım hala daha aynısını yapıyorum ama karşılığını almak daha mükemmel bir şey Yarışma için kür gerçekten olmazlardan birisi ileri de ülkemi temsil etmeyi hayal ediyorum onun için sanırım bu erken yaşta kür gerekli
  10. Ilk kür tavsiyeler

    Daha önce hiç bir kür geçmişim olmadı ne enjesiyon ne hap sürekli korktuğum şeyler oldukları için cesaret edemedim ama şuan biraz cesaretim var ve girmeyi düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum Güzel yorumların için çok teşekkürler
  11. Ilk kür tavsiyeler

    Çok teşekkürler yorumunuz için fikriniz için Tabii eğer başka sorularım olursa soracağım biraz rahatsız edebilirim sizi
  12. Ilk kür tavsiyeler

    Herkese merhabalar öncelikle Yaşım 19 kilo 76 boy 1.81cm 3 yıldır bu sporu yapıyorum öncesinde 6 yıllık lisanslı futbolculuk geçmişim var Yarışma yapma düşüncem olduğu için küre girmek istiyorum fakat çok ön yargılıyım bi yandan da yaşım küçük olduğu için henüz erken mi değil mi karar veremiyorum Herkes fikrini belirtirse çok sevinirim (tabii ki karar benim) ama yine de dışarıdan fikir almak önemli oluyor böyle konularda (formumu ekledim bakıp yorumlarsanız çok sevinirim)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×