Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ubimozo

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Ubimozo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Gemici
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Bluetooth kulaklık tavsiyesi ?

    Çakma beast kulaklıklar var pc ve telefon bluetooth uyumlu yüksek ses var öneririm
  2. Sağlıklı 5000 kalori

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam pilavı zeytin yapıyorum cevizde biraz daha ekleyim listeme
  3. Sağlıklı 5000 kalori

    Selam Arkadaşlar Burak hoca ile bir küre başladım bana günlük 5000 kalori yemem gerektiğini söyledi ben bunların hepsini sağlıklı kalori almaya çalışıyorum(et,pilav,siyez unu kuruyemiş) ama mide doluyor bugün ishal olsum ve kustum 5000 kaloriyi makroları tamamladıktan sonra mideyi yormadan sizce nasıl tamamlayabilirim?
  4. Gemici steroid kullanan var mı?

    Tessekkür ederim bu yorumun bana cesaret verdi gemide de küre devam olacak galiba.
  5. Gemici steroid kullanan var mı?

    Cevaplarınız için teşekkürler,gemide spor salonu var çok iyi değil ama idare eder,beslenme olayını da uygun liman bulabilirsek topluca yumurta veya organik yer fıstığı almayı düşünmüştüm ama ilaçları ve iğneleri hava alanından nasıl geçiririm bilmiyorum.Benimde niyetim sadece 3 ay küre girip ptc yapıp gemiye gitmekti ama Burak hocam sanırım kürü mü daha uzun düşünüyor.
  6. Gemici steroid kullanan var mı?

    Selamlar abilerim arkadaşlar,ben bir gemide yağcı olarak çalışan biriyim yaklaşık 1 ay sonra ineceğim inşallah ve ilk kez steroid kürüne gireceğim ben kürü 3 ay planlıyorum(karada 3 max 4 ay durabilirim) ama iyi bir gelişme sağlarsam da gemide de kullanabilir miyim? Aranızda gemici olup ta steroid kullanan var mı olmasa bile aklıma takılan bazı sorulara tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir misiniz. Sorularım 1. Gemiye uçakla gidiyoruz hava alanından bu ilaçları ve iğneleri nasıl geçiririm iğne bolca alacağım malum gemideyiz bazen oluyor 3 ay kara yüzü görmüyoruz hava alanında bir sorunla karşılaşır mıyım? 2. Düşük doz falan alsam bile yan etki yapar mı gemi de hastane bulma şansımız yok pct falan da olmayacak,yan etkiden ötürü uygun limanda hastaneye çıksam ve sebebi steroid olduğu ögrenilirse işimden olurum. 3. Çalıştığım ortam makine dairesi 25 35 derece bir ortam ve işimiz ağır steroid böyle bir ortamda sorun çıkarır mı? 4. Ve psikoloji gemi de insanlar karaya kısayla bir nebze daha sinirli oluyor bu ilaçlar bunu çok etkiler mi ben kişilik olarak çok sinirli biri değilim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×