Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sustanonsever

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Sustanonsever kullanıcısının son zaferi 20 Haziran 2019

Sustanonsever en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Sustanonsever Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sustanon hk

    Arkadaşın dediği gibi değişiyor. Ama mutlaka alabileceğin bir yer buluyorsun. Ben 7. 8. denememde almıştım 😂
  2. Tercihiniz hangisi olurdu?

    1-14 sustanon 250 haftalık 1-4 danabol 20 mg Şeklinde ilk kürümü yapmıştım. O bahsedilen olumsuz etkenler bende söz konusu olmadı. Mct yapmamıştım mesela o anlamda da bir sorun yaşamadım. Kür sonrası pct ile gayet iyi toparladım. Sanırım o olay kişiden kişiye değişiyor. Ben çok sevdim o keratayı 😂 etkisi kazançları tatmin etti beni. Ama ikinci kür için dikkate alırım söylediklerinizi.
  3. Yağ oranı

    Rica ederim dostum. Umarım hedefine sorunsuz bir şekilde ulaşırsın.
  4. Yağ oranı

    10 yıllık Kickboks geçmişi çekirdeklenmeyi anlamında müthiş fayda sağlar. Faydasını mutlaka çok görmüşsündür. Eğer konuya dönersek şunları söyleyebiliriz; kalori açığı elbette ilk adım ve çoğu kişiye göre de ketojenik diyet yağ yakımı içim çok faydalı. Bunun yanında günlük 500 gr karbonhidrat ile definisyon yapan kişileri de görüyoruz. Kendine uygun bir makro mikro hesaplaması yap dostum. Karbı o kadar düşük alman ne fayda sağlar emin değilim ama en iyi tepkiyi sen kendi vücudunda görüyorsun zaten doğru olduğunu düşünüyorsan da devam et derim. Kardiyo olarak hiit kardiyo planlaması yap kesinlikle etkili olacaktır. Bunun yanında Mahmut Irmak bir videoda hayatım boyunca kardiyo yapmadım çünkü yaptığım antrenman bana yetiyor demişti. Sende o denli sert antrenmanlar yapmaya odaklan. Bunun yanında yine ilaca yönelmeden önce su atıcı dekots yapmaya çalış etkisini göreceksin mutlaka. Diyorsan ki illa bir ilaç deneyimim olacak winstrol clenbuterol gibi ilaçlara yönelebilirsin fakat onlar da belli bir yağ oranına ihtiyaç duyuyor daha efektif olmak adına. Winstrol kullanacaksan da testo kullanman gerekiyor diyenler var. O konuda yorum yapamam çünkü ben only danabol kullanıp zarar görmeyene şahit oldum o yüzden kesin bir şey diyemem. Eksik noksan bir şey varsa arkadaşlar düzeltir mutlaka. Söyleyeceklerim bu kadar.
  5. Yağ oranı

    Hocam bu işin ilk adımı olarak testo kullanmayı düşünmek bence doğru değil. Hem boy kilo yağ oranı formun hakkında bilgi vermeden de kimse şu dozda şunu gir şöyle olur böyle olur diyemez. Beslenme ve kardiyo sıklığın hakkında bilgi vermemişsin. Yarattığın kalori açığını da bilmiyoruz. Bu konularda eksiksiz olduğunu düşünüyorsan ilaç kullanımına geçebilirsin. Dostum önce emekle ki sonra koş. Direkt koşmak istersen düşersin. Kırıcı olduysam da affola amacım yanlışın önüne geçmek. İyi sporlar 💪🏻
  6. Tercihiniz hangisi olurdu?

    Onu da ekleme şansım var evet. Önümde bir askerlik süreci var o zamana kadar bütçe ayırıp kenarda bekletmeyi düşünüyorum zaten. Tamamdır onu da dahil edicem dostum. Aslında çok nadir baş ağrısı yaşayan biriyim ama anapolon ile bu durum ne olur bilmiyorum. Deneyip görmekten başka çarem yok. Teşekkür ederim dostum 💪🏻 Dahil edicem mutlaka dostum. Masraflı olacak ama bu işin biraz da doğası bu.
  7. Tercihiniz hangisi olurdu?

    Çok güzel yorumlar ne deneyimler var. Eczane kürü düşünüyorum. Sustanon ve anapolon olacak büyük ihtimalle. Burdan gördüğüm kadarıyla öyle ölüme götürecek bir ilaç değil. Ekşi sözlük yorumlarını da okumuştum ve tam bir fiyasko burası ile kıyaslarsak.
  8. Tercihiniz hangisi olurdu?

    Karaciğer için ekstra bir önlem almak o açığı kapatabilir sanırım. Sahtelik konusu da da haklısın hocam ki en büyük sorun da o sanırım. Pump olayında ne denle etkisi var merak ediyorum açıkçası. Var mı hocam sizin bir yorumunuz?
  9. Tercihiniz hangisi olurdu?

    Herkese merhaba arkadaşlar. Direkt olarak soruya geçiyorum. Sizce danabol mü yoksa anapolon mu kullanılmalı? Hangi kürde hangi ilaçla ne için vs sorularını soracak olan kendini yormasın. İki ilacın kullanım amacı ve etkileri zaten ortada. Burada merak ettiğim şey artı ve eksi yönleri hangisinde ağır basıyor? Anapolon konusunda çok fena yorumlar var çünkü. Bunların hangisi deneyimleyip yorumladı orası meçhul. Tecrübe eden ve bilgisi sağlam arkadaşlar konuya el atabilir. Herkese iyi sporlar 💪🏻
  10. Abilerim kardeşlerim ufak bir destek lazım

    Evet dostum sustanon ve primo. Sustanon hakkında çok fazla şey söyleniyor fakat bilinçli ve doğru bir kullanımda sorun olacağını düşünmüyorum. Tercihin bunlar dışında olacaksa da bol şans dilerim dürüst birine denk gelmen dileğiyle.
  11. Abilerim kardeşlerim ufak bir destek lazım

    Dostum öncelikle geçmiş olsun. İlaç konusunda insanlara güvenmek çok zor maalesef. Ondan al bundan al diyemem fakat imkanın varsa eczane kürü yapmanın öneririm. Evet maliyetli olacak fakat en azından ilaç çalıştı mı çalışmadı mı derdin olmayacak. Sağlam beslenme ve antrenman ile de iyi sonuçlar alırsın mutlaka. Geçmiş olsun tekrardan
  12. Testo kullanımı

    Çok teşekkür ederim hocam gösterdiğiniz yol için eksik olmayın 🙏🏻
  13. Testo kullanımı

    Yaşım 25 hocam. Geç başladım bu spora maalesef. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için de çok çok teşekkür ederim. Sizi dinlemek en güzeli olacak temiz ve kontrollü bir şekilde bir kür dizayn ederim onun dışında macera aramaya gerek yok. Bu konuda anlaştık Sabredebilirsem 1 2 sene daha çekirdeklenmeyi arttırıp iyi bir yol çizmek mantıklı duruyor.
  14. Testo kullanımı

    Bu arada ömür boyu kullanımdan bahsetmedim. Yine kısa kullanımlar örneğin 12 - 14 haftalık kullanımlar gibi. Onun da mantığı şu supplementlerden daha efektif olduğunu düşünmem. Fakat sağlığı yine kötü etkileyecek ise bunun da bir anlamı olmuyor elbette. Merakım bu yöndeydi. Bu arada boyum 173 fotoğraflarda belirtmeyi unuttum. Alt yapım ve genetiğimin iyi olduğunu düşünüyordum fakat sizin gibi tecrübesi iyi olan kişilerin yorumu elbette daha önemli.
  15. Testo kullanımı

    Çok güzel ve detaylı açıklamışsınız hocam teşekkür ederim öncelikle. Sanırım görsel atmak şart gibi o yüzden ben öncesi sonrası atayım size sanırım yanlış bir algı yarattım. Sizce kür için gerçekten alt yapım hala kötü mü? Yanlış bir adım mı atmışım? 2 yıldır yapıyorum bu sporu ve öncesinde 4 yıllık karma dövüş sporu geçmişim var. Onun da antrenmanlarını yapan arkadaşlar bilir. Bu formda 73 kiloyum bu arada.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×