Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

theycallmeicarus

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

theycallmeicarus Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Definasyon için testo prop

    Cevabiniz için teşekkür ederim.
  2. Definasyon için testo prop

    Amaç farklı bir kure girmeden aynı cycle içinde daha sert görünüm elde etmek
  3. Definasyon için testo prop

    Neden definasyon dönemi için uzun ester yerine kısa ester kullanılıyor? Ayrıca söyle bir sorum var ben boldenon, uzun ester testo yapıyorum gayet makul dozajlarda. Şimdi neredeyse 1 ay oldu ve 5 kilo aldım. 1 ay daha uzun ester kullanmak istiyorum sonrasında cycle'ı değiştirmeden kısa ester testo ve boldenon ile devam edip 2 ay da öyle devam edeceğim ve 3.ayda yanına turinabol ekleyeceğim. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mi ? Turinabol yerine ekleyebilecegim başka alternatifler var mı ?
  4. Boldenon kombinasyonu

    Hocam ben kararımı vermiş ve bir ise koyulmusum. Elimden geleni de yapıyorum. Kaldı ki 3 hafta oldu kullanalı ne yapayım yani şimdi ilacı bırakıp 2-3 sene doğal mı yapayım bunu belirtmenin veya konuyu başka yere tasimanin anlamı yok. Eğer böyle bir şey olsaydı zaten küre baslamadan önce "sizce kaç yıl daha doğal yapmalıyım" diye bir konu açardım.
  5. Boldenon kombinasyonu

    Kullanılabiliyormuş demek ki
  6. Boldenon kombinasyonu

    Boldenon ile alakali bir etki görmedim henüz, yine normal yiyorum günlük 3-3.5 bin kalori alıyorum. Şimdi diyetime çeki düzen verip dozlajla birlikte beslenmeyi de arttırmayı düşünüyorum. Ama testo etkisini hissedebiliyorum. Seyrek çıkan sakallarim çıkmaya başladı, libidom yükseldi sivilcelerim arttı, yüzüm sürekli yaglaniyor bilemiyorum belki de pleasebo etkisidir, ama henuz ostrojenik bir yan etki görmedim hazirda arimidex bekletiyorum. Gelecek hafta sonu da total testo testi yaptiracagim.
  7. Boldenon kombinasyonu

    Yani orada anlatmak istediğim, ben bu kurun sonunda 2-3 kilo kuru kas kütlesi kazansam bile tatmin olurum, kabalık içeren veya menu tarif edermiş gibi bir şey söylediğimi düşünmüyorum en azından böyle bir şey kastetmedim diyebilirim.
  8. Boldenon kombinasyonu

    Yanlış anladınız sanırım boldenonu 16 hafta kullanacağım. Anabolizan ve testo 16 hafta sabit kalacak. Neden linç yiyecekmisim onu da anlamış değilim
  9. Boldenon kombinasyonu

    Fiyatı ucuz olmayan Hindistan menşeili barkodlu ilaçlar. Bu camiiada fazla insan tanımıyorum bulabildigim en sağlam marka bu, neden öyle dedin ki ?
  10. Boldenon kombinasyonu

    Öncelikle zahmet edip benimle değerli bilgilerini paylaşan abi ve kardeslerime selamlarımı sunuyorum. Fazla bir altyapım yok 1 yıldan beri ağırlık kaldırıyorum. Bu ay ilk kürüme girdim, Uzun ester olmak üzere boldenon ve testo. Yanında dianabol de var ama ben sonradan dianabol kullanmaktan vazgeçtim çünkü karaciğer toksikitesi çok fazla ve bence bir işlevi de yok. Bazıları ilaç devreye girene kadar su tutar sonradan patlar falan diyorlar ve benim böyle bir şeye gereksinimim olmadığını düşünüyorum hani olsa bile değmez çünkü su tutmak için karacigerime zarar vermek istemiyorum. Şuan boldenon 3.haftadayım ilk hafta 1ml bolde 1ml testo İkinci hafta 1.5 ml bolde 1ml testo üçüncü hafta 1.5ml bolde 1.5ml testo Ve sonrasında 3-4 hafta böyle gitmeyi düşünüyor ve sonrasında 2ml bolde ve 2 ml testo devam etmeyi sonra da azalarak kürü sonlandırmayı düşünüyorum. ( bu arada bolde 300mg/ ml testo 250 mg/ ml markası khalpha pharma ) Benim kafama şu soru takıldı ben şimdi dianabol kullanmıyorum, dianabol yerine ikame edebileceğim bir ilaç var mı? Maksadı su tutmak yerine bana arti sağlayıp karacigerimi yorduğuma değecek bir ilaç? Ayrıca su tutup kaba bir görüntü elde etmek istemiyorum. Amacım biraz kas kütlesi ekleyip yaglarimdan kurtulmak. 8 hafta bulking tarzı bir beslenme sonra da pirinç yerine bulgura geçerek ve insulini sürekli düşük tutarak bir 8 hafta da cut yapmak istiyorum. Bu bulking için olan ilk 8 hafta için ve diğer definasyon için olacak haftalar için tavsiyelerinizi bekliyorum. Dedigim gibi amacım buyuyup çok aşırı olmak değil protein ağırlıklı ve düşük gi beslenip sert adele yapmak 2 tane fotoğraf ekleyecegim biri suanki formum ve diğeri de beslenmem ile alakali onlara da bir göz atarsaniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×