Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

bmw325

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

bmw325 kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar ilk kürüm, ilk deneyimim geçen hafta Pazartesi ilaçlara başladım. Bu gün 4. Enjeksiyonumu olacağım(Pazartesi ve Perşembe günleri) kurumun 2. Haftasındayım 500 testo, 400 deca ve 30 mg Danabol aliyorum kilom 72 den 78 e çıktı ve önümde daha 10 hafta var. Bu kadar hızlı kilo alımı beni biraz ürküttü açıkcası. Ortalama Ne kadar daha kilo alırım? 90 kilolara yaklaşacak olursam ilaçları kesmeyi düşüncem var. Beklediğimden çok daha fazla gelişim yaşadım ve dediğim gibi önümde daha 10 haftam var.. değerli yorumlarınızı bekliyorum..
  2. Spora harcadığınız aylık para

    Aylık net sadece 500 lira protein tozum benim yorumları okuyunca cok sasırdım🤔
  3. Boyum kısa

    Benim de boyum 1.68 ve 21 yaşındayım 4-5 sene önce ben de Kafama cok takmiştim. Lise de sınıfta en kısa olan bendim hatta doktora gittim röntgen filmlerim çekildi ayni şekilde benim de bimlem neylerim kapanmış. O zaman Kİ düşünce yapısıyla hastaneden çıkar çıkmaz ağlamıştım. Sonra uzun boylu arkadaşlarımdan vücut geliştirme sporundan avantajlı olduğumu gördüm daha çabuk hacim kazandım, daha iri ve belki ayni kas kütlesine sahip olmamıza rağmen ben daha kaslı duruyordum. Emin ol kardeşim boyun hiç bir yer de bir ne önemi var ne de vasfı. Boyu kısalar girmez, yapamaz diye hic bir sey yok. Biraz daha ileri de anlayacaksın ki kadınlar da boya bakmıyor. Benim eski kız arkadaşım benden 2 cm. uzundu yaş ilerledikçe çok daha iyi anlayacaksın. Kadın senin kim olduğuna bakar, senin maddi manevi gücüne bakar boy moy hikaye yanı. Hep eski kız arkadaşıma dediğim cümle; Ne olmuş benden uzunsan? Arabaya binince de aynı boydayız karşılıklı otururken de
  4. Testo deca danabol kürümün ilerleyişi

    İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim
  5. Testo deca danabol kürümün ilerleyişi

    Yağ oranım o kadar da az olmadığı icin olabilir kendimce
  6. Testo deca danabol kürümün ilerleyişi

    Toplamda kaç kg aldınız acaba?
  7. Testo deca danabol kürümün ilerleyişi

    Vallahi nasıl anlatsam bilemedim günlük 150-160gr protein, 340-350 arası karbonhidrat aliyorum diyetimin dışına çıkmıyorum. Vücudum cok büyüdü ve genişledi. Omuz günümden trapezi çıkarttım dik durduğum zaman boynum dik durmuyor kafam öne doğru eğilmeye başladı omuzdan sırttan İnanın ki. Montum bile giyerken yırtılacak diye dikkat ediyorum sıkmaya başladı sırt kanat bölgemi ailemin dikkatini çekmeye başladı artık. Kol ölçüm 43 ten 45.5e yuksledi. Kendimi çok sert hissediyorum kaslarım dolu dolu yanı Yarin fotoğraf yükleyebilirim.
  8. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Merhaba sevgili forum üyeleri, Pazartesi günü ilk kürüme başlayacağım kafam da tam oturtamadığım sorularım var bunları sizinle paylaşmak istedim. Herkesin yorumu benim icin çok değerlidir bunu belirtmek isterim. Az çok fikir sahibi olmanız amacıyla vücut ölçülerim; Boy 1.68cm, kilo 74kg, kol 43cm, boyun 40cm, bel 84cm. Kürüm boyunca genelde çok sıkı beslenmeye çalışacağım çok ciddi bir iştah problemim var hemen tıkanıyorum ve acıkmıyorum. Kürümün sağlıklı geçmesi açısından kendimi fazlasıyla zorlayacağım günlük 150gr. protein, ortalama 350gr. Karbonhidrat alımı şeklinde bir program ayarladım kendimce. Kür boyunca(10 hafta sürecek) çinko, nac, benexol B12(b1,b6) kullanacağım. Kullandığım ve Kür boyunca da kullanacağım Supplementler ise protein tozu,creatin,arginine,bcaa ve pre workout. İlk kürüm olacağından dolayı açıkcası heyecanlı ve hevesliyim. Haftanın 2 günü 250mg testo, 1 günü 200 mg deca(hafta da 400mg almam gerektiğini buradan öğrendim ancak elimde ilaç yok Kıbrıs’ta yasıyorum Türkiye’den kendim getirdim), günde 3 öğün danabol 30mg. Kullanacağım. Sizin planlamam hakkında ki görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir? Eksik olduğum ve yanlış yaptığım bir yerde telafi etmekten lütfen çekinmeyin.
  9. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    1 kutu daha deca temin ederek kürüme bu gün başlamış bulunmaktayım. Değerli yorumlarınız icin tekrar çok teşekkür ederim..
  10. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Değerli forum üyeleri, yaptığınız yapıcı yorumlarınız icin çok teşekkür ederim. Bir çok fikri bir arada görmek çok güzel. Pazartesi yanı yarin kürüme başlayacaktım ancak bir kutu daha deca temin edip başlama kararına vardım. Sizlerin vaktini aldıysam bir kabahat işlediysem affola.
  11. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Aynı düşüncedeyim :))
  12. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Evet dediğiniz gibi biraz. Yaş 21 yağ oranım %17-18 arası
  13. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Listeme ekledim naif yorumunuz icin teşekkür ederim 😂
  14. Testo+deca+danabol kullanım süreci

    Evet. Sabah, öğle ve akşam 10 mg. Olmak üzere toplam 30mg.
  15. Merhaba arkadaşlar ilk kürüme yarin bir gün adim atacağım ancak pctsi hakkında kafamda soru işaretleri olduğu icin ilaçları Temin ettim ancak kullanmaya başlamadım. Kürüm 10 haftalık testo,deca,danabol olacak kullanım şeklim ise haftada 2 kere testo 250mg-250mg, haftada bir kere 200mg deca ve sabah öğle akşam olmak üzere 3 adet danabol. Öncelikle bu şekilde girmem uygun olur mu ve verim alabilir miyim? İlk kurum olduğu için biraz heyecanlıyım. Okuyup edindiğim bilgilere göre ilaçlara başlamadan önce kan testi yaptırıp değerlerimi alacağım. Kur bitiminde de tekrar kan testi yaptırıp ona göre pct yapacağım anladığım kadarıyla. Bu konu hakkında sorularım su şekilde; kur içerisinde destekleyici ilaç almam gerekli mi? Kür bittikten ne kadar sonra tedaviye başlamalıyım? Tedavi ilaçlarım ne olmalı? Vücudum görüldüğü gibi amacim büyümek. Verim alır miyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×