Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

HuB

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

HuB kullanıcısının son zaferi 25 Eylül 2018

HuB en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

HuB Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. 2. kür

    Pekala şu anda online olarak ekran görüntüleriyle beraber seni ihbar ettim, kendin de itiraf ettiğin gibi biilerek suç işlemişsin. Foruma girerken hiç bir vpn kullandığını düşünmüyorum muhtemelen kayıt olurken verdiğin mail adresi de kişisel adresin. Bundan sonraki hayatında umarım daha dikkatli olursun başına kötü bir şey gelmeden vatandaşlık sorumluluklarını öğrenemeyeceksin muhtemelen...
  2. 2. kür

    Aynı uyarıyı diğer konuda da yaptım, yazdığın mesajlar ve koyduğun fotoğraf üretim yaptığını gösteriyor TCK'ya göre lisanssız ilaç üretimi için tam hatırlamamak kaydıyla 3 ya da 5 yıl hapis cezası isteniyor. Bi şikayet durumunda seni bulmaları 15 dakika alır. Bu konu da forum ve senin için tehlike arz ediyor bence. @Loving hocanın kanaati nedir bilmiyorum.
  3. Yurt dışından steroid getirdim (macera aramak)

    Şanslısın fakat @Loving bu konulara el atmalı diye düşünüyorum. Çünkü şu anda açtığın bu konu suç içeriyor yurtdışından yasaklı madde getirmişsin ve konuya fotoğraf koymuşsun ki seni bulmaları 15 dakika alır herhangi bir şikayette. Hoca ne düşünür bilmiyorum ama kendi fikrim forumda bu tarz konuların artması hem forumu hem de sizi tehlikeye sokuyor.
  4. Rimobolan

    Kaç mg kullanıyorsun? Beslenme hakkında pek bi bilgin yok gibi gözüküyor bence bir sonraki ilacı vurmadan önce biraz beslenme hakkında araştırma yap
  5. Kaşıntı var.

    İlaç steril değil, riske girmek istemiyorsan KLAMOKS BID 1000 mg başla hemen. Treni çöpe at

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×