Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

enessezeraras

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

enessezeraras kullanıcısının son zaferi 22 Eylül 2018

enessezeraras en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

enessezeraras Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Antrenör
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

352 profil görüntüleme
  1. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Decanın çalıştıgını 3 veya 4.haftadan sonra verdiği inanılmaz güç artışı ve ciddi su tutumundan anlarsın Boldenon ise Rivayetlere göre acıktırıyor Boldenon damarlandırır ve temiz kütle koyar.En güzel yontem testo vurmadan 1 hafta boldenon vurup teste gidip bakmak değerlere treni yazmama gerek yok testo için zaten test olursun clen yan etkileri herkesce malum wins kramp yapar.yapmasına gerek yok su atarsan acılıyosan calısıyodur masteron için test olursun ostrojene baktırırsın,masteron antiostrojen ilactır
  2. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Ekleme yapayım yazmayı unutmusum iron pharma testo mix : dolu ürün arkadaslar güzel çalıştı Novectorları merak ediyorum en kısa sürede onlarıda deneyeceğım
  3. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Yarından itibaren kiev boldenon deneyeceğim bakalım nasıl ürün.
  4. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    İran testo tabiki ucuz ama kaliteli ben kutusunu 100 liradan alıyorum dibine kadar calısıyor
  5. Kullandığım markalar ve kaliteleri.

    Hepinize merhaba arkadaşlar. Sizlere anabolik hayatıma başladığım günden beri kullandığım markaları ve yakın arkadasımın kullandıgı markaları yorumlayacağım.Ürün alıcak arkadaşlara belki yardımım dokunur ; 1- Genesis-Meds Tablet Winstrol : Gayet güzel çalıştı,vücuttan iyi su atmıştım. 2- Genesis-Meds Deca : İçerisinde kesinlikle deca var yani ürün çalışıyor ama ağzına kadar dolu bir ürün değil malesef.Bukadar sahte ilacın döndüğü piyasada başka bir seçenek yoksa alıp kullanılır. 3- Genesis-Meds Boldenon : 5 para etmez 4- Genesis - Meds Testo Enant : Ürün çalışıyor. 5- Thagier Pharma Testo Cyp : Hiç memnun kalmadım büyük ihtimal sahteydi 6- Thagier Pharma Tren Enant : İnanılmaz güzel çalışıyor dibine kadar tren yan etkilerini yaşayacaksınız 7- İran Testo : Alıp kullanmayan yoktur gayet güzel ürün 8- SP Boldenon : memnun kalmadım buda 9- Balkan Testo Enant : Gayet güzel çalıştı. 10- Genesis - Meds Masteron : Genesisin en güzel ürünü diyebilirim. 11- Oxydine Metabolics Testo Cyp - Tren Acetat : Ürünün TR de iki ayağı var. Birinci ayağı 40-50 TL civarına sarılan oxydinler,ikinci ayağı ise dolar üzerine satılanlar ( tren acetat 85 dolar mesela ) ben dolar bazında satılanı aldım.Ürün gayet güzel çalııyor hatta testosu çok iyi diyebilirim.Trene gelince oda çalıştı ama çok memnun kalmadım üründen.Yani kısaca parasının ürünü değil 12- La Pharma Tren Acetat - Tren Enant - Testo Prop : İnanılmaz pahalı ürün ama kalite,şuana kadar kullandığım en iyisi. 13- Black Dragon Tren Acetat : Harika ürün 14- Original Labs Testo Prop : Ürün çalışıyor arkadaşlar. 15- Original Labs Masteron : 5 para etmez 16- Original Labs Tren acetat : Fiyatına göre harika ürün,çalışıyor. 17- Watson Pharma Testo Prop - Tren Acetat : Hiç memnun kalmadım 18 - Carbon Pharma Testo Enant : Ürün çalışıyor 19- Vogel Labor Clen - Wins : Dibine kadar çalışıyor.Şuana kadar kullandığım en iyi tabletler 20 - Thagier Pharma Tablet Winstrol : Dibine kadar çalışıyor. 21 - İron Pharma Clen - Wins : çalışıyor 22- Bentex Tren Acetat-Testo Prop - Masteron : Çok güzel calısıyor ama o parayı haketmıyor bence Şuana kadar kullandığımız ürünler ve izlenimlerim bunlar arkadaslar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×