Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

arrangerant

Üye
  • İçerik sayısı

    168
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

arrangerant kullanıcısının paylaşımları

  1. Tren küründe halsizlik

    Dostum benim tiroidlerde sorun yoktu fakat tren kuründe inanilmaz uyuku hali yasadim. Tek neden tiroid degil trende oluyor oyle
  2. 16 haftalık kür (önerilerinizi bekliyorum)

    Anapolon sanirim iran kullanacaksin eger iran ise gunluk 100 yap 50 mg da etkisi cik dusuk kaliyor. Deca minimum 400 ile basla bence 250 de farkedilir bir etki alacagini dusunmuyorum. Son 6 hafta tren ne yapar bilemedim ilk 6 hafta 600 deca sonrasinda 10 hafta 400 tren daha iyi olur diye dusunuyorum.
  3. Hocalarımdan yardım bekliyorum (ilk kür)

    Valla benim testisler yerinde kardesim
  4. Epo eprex bilgi ?

    Herkese merhana epo eprex adli bir ilaci arastiriyorum turkce forumlarda birsey bulamadim fakat yabanci forumlarda bi kac yerde karsilastim ulasilmasi zor ve pahali bir ilac oldugundan sadece cok proflar tarafindan kullanildigi ve daha cok efor ve dayaniklilik gerektiren sporlarda 'koşu' gibi tercih edilip vg ile ilgili sporcularinda yarisma oncesi pumpli gorunmesi icin tercih edildigi yazilmis. Tipda kan hucrelerinin cogalmasinda kullaniliyormus. Anapolon benzeri calisan fakat cok daha etkili bir enjeksiyon oldugunu dusunuyorum. Ilac ilgili bilgisi olan arkadaslar bilgi paylasirlarsa cok sevinirim.
  5. Hocalarımdan yardım bekliyorum (ilk kür)

    Ben senim yerinde olsam kenim icin; 1-16 testo enantate 1000 1-16 bolde 600 1-10 deca 400 1-6 anapolon Simdi bana kaybolan yillrimi verseler ve ilk kurum olsa aynen boyle yapardim
  6. Enerji vercek birşeyler lazim ?

    Vitargo carboleider
  7. Nasil daha fazla para biriktirebilirim ?

    60 bin kredi çek soyleyecegim kamerayi satin al gunluk kiraya ver ayda en az 15 gun kiraya gider gunluk 1250-1500 tl arasi kazanirsin. 3 seneye kadar kredini bitirir uzerine hedefledigin miktarin kat kat fazlasini kazanirsin ne kadar olacagini çarp cikart topla gunlukle degilde aylik vereyim dersen agustosa kadar aylik 8.000 den ben kiralarim senden
  8. Enantht dan sustanona gecis

    herkese merhaba 1. kurumde sustanon primobolan ve anapolon yapmistim yaz başında deca ve enantht yapmaya karar verdim fakat is durumundan 4. haftalarda 15-20 gün 2 kez ara vermek zorunda kaldim su an 15 günlük bir aradan sonra tekrar başladım balkan deca enantht ve anapolon olarak yeniden devam ediyordum su an 4. hafta bitti hiçbir şekilde etki göremiyorum haftalık 1000 testo 800 deca enjekte ediyorum gunlukde 2 tablet anapolon alıyorum ilaclari ne etki nede yan etkilerini gormedim bu hafta bol miktarda sustanon temin ettim güvenilir bir yerden deca bulabilirsem sustanon deca ve anapolon olarak devam etmeyi planlıyorum lakin bir arkadaşım ilk kurum sustanon olduğundan ve enantaht dan sustanona gececegimden sustanonun calismaycagini soyledi kafam karıştı açıkçası bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
  9. Original labs deca bilen kulanan ?

    Herkese tekrar merhaba uzun süren deca arayışından sonra güvenilir olduğu söylenen biryerden original labs marka deca temin ettim ürün bugün geldi. Amerikan mali imiş :))) kutu üzerinde kazınan bir yerin altından 8 haneli seri numarasi çıkıyor siteden baktığımda orjinal yazdı sonra tekrar sorguladim yine orjinal yazdı balkandaki gibi daha once sorgulanmış uyarısı vermiyor ve bu seri numarasının yazılı olduğu yer stiker şeklinde kutuya sonradan yapistirilmis ürün flakon ampul değil kutu çok amatör tasarlanmış şişenin üzerindeki marka yazıları stiker olarak yapıştırılmış vs vs. Ayni seri numarasindan 1000 tane bastirsak bos siseye marka bastırıp yapistirsak çok kolay yapılabilecek bir ürün. Bunları gördükten sonra direk fake dedim ve ürünü geri verdim sonrasında bilgisine çok güvendiğim bir hocami arayıp ürünü duyup duymadığını sordum çok iyi ürün ve kesinlikle sahtesi yok dedi zaten yeni bir marka dedi iyi calisiyormus kafam karıştı tabii bugün ilk enjeksiyonu yapicam artık ne olacak bilmiyorum bu ürüne daha once rastlayan kullanan arkadaşlardan bilgi paylasmalarini rica ediyorum bir nebze fikrimi olsun.
  10. Gh kür günlüğü.

    Pet şiseden mutfak gereçleri yapmak gibi bisey olmuş dostum
  11. Insülin kürü ne işe yarıyor?

    Hic bir ise yaramiyor dostum
  12. Insülin tehlikeli doz

    Gunluk 40 iu ya kadar ciktim 4 haftadan sonra 2 hafta ara verdim sonra tekrar devam ettim etki aldim mi hayir :))
  13. Rimabolan 18 hafta kullanmak ?

    ne guzel dozlar ben en son flakonlarin uzerine oturup öyle deniycem.
  14. Rimabolan 18 hafta kullanmak ?

    Kardesim folli kullandin mi sen küründe?
  15. Tren kürü

    Neden 10 hafta ? 15 olmuyor?
  16. Hammadde alip steroid atolyesi kurmak?

    bulgaristani avrupadan sayip Türkiyeyi kuçumseyip yurt disina sermaye kaydirmak! neyse ki sizlerden az kaldi.
  17. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    Sevgili arkadaşlar şu an kürümün 6. Haftasindayim -Tren ent. -Testo - Bolde - Anapolon - Follistatine 344 - İgf 1 Şeklinde devam etmekteyim yağ oranim %7 civari boy 170 kilo durumumu bilmiyorum (burak hocam tarafindan tartilmam 8. Haftaya kadar yasaklandi :)) daha onceki paylasimlarimda formumum gorselleri mevcut. Simdi gunluk 5 lt. Su tuketiyorum fakat beslenme problemim vardi ilk haftalara nazaran toparladim ama tamda yapabiliyor degilim muhtemelen trenden kaynakli istah sorunum var bir donem remeron kullandim 2 hafta falan istahi acti ama su an yine kapandi istahim. Gunluk 3 servis gainer tuketiyorum uzerinde yazan degerlere gore gunluk 750-800 gr. Kadar gainerdan aliyorum karbo. Ayriyeten antreman oncesi ve sonrasi 100 er gr. Vitargo kullaniyorum bundanda yaklasik 180 gr karbo aliyorum. Simdi benim daha ne yapmam gerekli ? Diger paylasimlarima gelen yorumlarda karbonhidrati yukseltmem oneriliyor bunun bir hesabi varmidir ? Yani gunluk kac gr almaliyim karbo ?
  18. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    nasil 7 kati ?
  19. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    Anlik formum.bu sekilde
  20. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    dostum ogrenmeye calistigim sadece şu ki; tozlarla gainarlarla birsey olmaz diyen cok insan var evet benim beslenmem zayif yeterli degil almam gereken karbo kalori herneyse bunu tozlarla alabiyorum yani illa oturup deli gibi pilav tavuk mu yemeliyim yada beni yormayacak sekilde rahat rahat beslenip gerekli karbo yu tozlarla alsam olur mu? Bir ikincisi yaklasik 70 kg birinin bu yazdigim illaclarla kurde iken almasi gereken karbo miktari nedir ? Bunun bir hesaplamasi varmidir ? Ogrenmek istedigim sadece bunlar. Su an 6 haftada yaklasik 8 kg kadar aldigimi.dusunuyorum 2 hafta sonra tartilcam net sonucu o zaman gorucem. En ufak yaglanmam yok.
  21. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    Evet dostum mammoth su an 470 tl 7kg. Optimum serius 300 tl civari yaklasik 5 kg. 16 servis. Birer paket mammout ve serius ortalama 8 gun falan gidiyor sanirim. Ben bu ikisini berber kullaniyorum bir servisi 3 olcek ben gunluk 9 ölcek yani 3 servis tuketiyorum. Sabah kahvaltidan sonra 1 servis. Ogle ve aksam.yemegi arasi 1 servis yatmadan once 1 servis. Bunun disinda antremandan once ve sonra 100 er gr vitargo aliyorum. Evet maddi olarak soyledigin rakamlari harciyormusum su an farkettim.
  22. Ne kadar karbonhidrat alinmali ?

    3.2- 3.3 kaloriye 70 kg icin abarti diyorsun benim anlamaya calistigimda bu zaten. Simdi follistatin kuaniminda ortalama 5000 kalori olmali yazilmis bir cok yerde. Vucudumun gunluk kullandigi 2500 civari ben bunu 5000 emi tamamlamaliyim yoksa 2500+5000 mi ? ayrica 3.1 kalori zaten mamoth gainer'in tek servisinde var. Yani bir kurde 3.2-3.3 kalorinin normal oldugundan eminmisin bana daha fazla olmali.gibi geliyor arastirmalarimdan en dogrusuda deneyimimden.
  23. Original labs?

    7. Doz derken haftada 1 mi yapiyosun yani 7. Haftadamisin
  24. Original labs?

    Bizzat kullandim kardesim tamamen çöp.
  25. 4. bulk kürü start 🤙

    Dostum dozlar illa şu olacak bu olacak diye birsey yok vücudun tepkisine gore degisebilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×