Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

arrangerant

Üye
  • İçerik sayısı

    168
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

İletiler bölümüne arrangerant kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. batuhanyyigit, 6 saat önce yazdı:

    Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?

    Dostum benim tiroidlerde sorun yoktu fakat tren kuründe inanilmaz uyuku hali yasadim. Tek neden tiroid degil trende oluyor oyle

     

    • Vayyyy!! 1

  2. trenimebinniga, 1 saat önce yazdı:

    Öncelikle selamın aleyküm hayırlı bayramlar malum ramazan ayı oruç için spora ara vermek zorunda kaldım şimdi tam gaz geri dönüyorum kürü sürekli güncel tutmaya calışıcam aklımda ki kür planı şöyle

    1-10 testosteron enanthate 750mg 

    1-10 deca durabolin 250 mg

    1-6 anapolon 50mg 

    ——-

    10-16 testosteron enanthate 500mg

    10-16 trenbolone enanthate 400mg

    Koruyucular:

    nac600 nolvadex cabaser

    abilerim kardeşlerim böyle bi kür dizayn ettim artıları eksileri ile değerli yorumlarınızı bekliyorum 

    boy 180 kilo 83 bf %11

     

    Anapolon sanirim iran kullanacaksin eger iran ise gunluk 100 yap 50 mg da etkisi cik dusuk kaliyor. Deca minimum 400 ile basla bence 250 de farkedilir bir etki alacagini dusunmuyorum. Son 6 hafta tren ne yapar bilemedim ilk 6 hafta 600 deca sonrasinda 10 hafta 400 tren daha iyi olur diye dusunuyorum. 


  3. Herkese merhana epo eprex adli bir ilaci arastiriyorum turkce forumlarda birsey bulamadim fakat yabanci forumlarda bi kac yerde karsilastim ulasilmasi zor ve pahali bir ilac oldugundan sadece cok proflar tarafindan kullanildigi ve daha cok efor ve dayaniklilik gerektiren sporlarda 'koşu' gibi tercih edilip vg ile ilgili sporcularinda yarisma oncesi pumpli gorunmesi icin tercih edildigi yazilmis. Tipda kan hucrelerinin cogalmasinda kullaniliyormus. Anapolon benzeri calisan fakat cok daha etkili bir enjeksiyon oldugunu dusunuyorum. Ilac ilgili bilgisi olan arkadaslar bilgi paylasirlarsa cok sevinirim. 


  4. dynabacc, 10 saat önce yazdı:

    Herkese merhaba, 
    25 yaşındayım, 1.83 boyunda 72 kiloyum ve kendimce uzun sayılacak bir spor geçmişinden (1.5-2 yıl) sonra kan tahlilinden sonra ilk ve son kürüme girmek istiyorum. 
    Aklımda kendimce foruma bakınarak oluşturduğum bir kür var. 
    Testosterone Enanthe 1-12 (4 haft 250 sonra 500mg)
    Boldenone undeclynate 1-12 ((4 haft 200 sonra 400)
    Dianabol 1.-4. hafta 30mg
    Oxandrolone 8.-12. Hafta40 mg 
    Arimidex 2 gunde 1 tablet

    Sadece 1 kere kür yapmayı düşünüyorum. Amacım biraz daha hacim kazanmak. Metabolizma sebebiyle kilo almakta zorluk çekiyorum. 

    Sorum ise bu kür bana hacim kazandırır mı? 

    Kürün bir yerinde hata var mı?

    Eklemem veya çıkarmam gereken ilaçlar var mı?


    Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

    @Loving

    Ben senim yerinde olsam kenim icin;

    1-16 testo enantate 1000

    1-16 bolde 600

    1-10 deca 400

    1-6 anapolon

    Simdi bana kaybolan yillrimi verseler ve ilk kurum olsa aynen boyle yapardim :)

    • ahahaha 1
    • Şaşkın 1
    • Üzgün 2

  5. kafasıkarışık, Bir saat önce yazdı:

    Selam beyler  İş+ek işler+judo+fitness  vs.  derken hiç halim kalmıyor sürekli geç kalıyorum yada gitmiyorum  bana enerji vericek bir şeyler lazım ne önerirsiniz ? Bana öyle bir şey önerin ki enerjim ciddi anlam da yükselsin lütfen çok ihtiyacım var....
     

    Vitargo carboleider

    • Beğen 1

  6. bunuyazanTosun, 18 saat önce yazdı:

    Merhaba gençler  3 sene sonra bir şey almak için para biriktiyorum (özel sormayın ne alcağımı ama benim için çok önemli)

    şuan depocuyum defactoda asgari ücret+prim+yemek parasına çalışıyorum vasıfsızım lise mezunu 2.750tl geçiyor elime mesai yok şirkette ailemle yaşıyorum masraf onlara ayit +( geceleri hasta bakıyorum veya taksiye çıkıyorum )

    İş-Gece işi-Fitness   başka hiçbir sey yok hayatımda ama hiçbir şey yok dünyanın en cimri insanıyım mecburen, böyleyken bile birikmicek para şuanki şartlarda %25 eksik olucak yani 25bin tl  önümde kocaman 3 sene var ben aylık gelirimi HELAL  yoldan nasıl %25 daha fazla artırabilirim  ? elime geçen tüm parayı gram altın yapıyorum zaten var mı önerisi olan günlük 1 saat boş vaktim var helal yoldan ama ?
    Badyguardlık vs. yapamam çok duygusal insanım namus meselesi olmazsa bırak vurmayı bağıramam bile insana, ben düşünmekten geceleri yatamıyorum o gecelerden birindeyim şuan var mı önerisi olan bu konuda lütfen dalga geçmeyin ? 

    60 bin kredi çek soyleyecegim kamerayi satin al gunluk kiraya ver ayda en az 15 gun kiraya gider gunluk 1250-1500 tl arasi kazanirsin. 3 seneye kadar kredini bitirir uzerine hedefledigin miktarin kat kat fazlasini kazanirsin ne kadar olacagini çarp cikart topla :) gunlukle degilde aylik vereyim dersen agustosa kadar aylik 8.000 den ben kiralarim senden :)


  7. DrHouse35, 14.04.2019 - 22:14 yazdı:

    ARKADASLAR HEPINIZE SELAMLAR. BÖYLE BIR FORUM OLDUĞU İÇİN GERCEKTEN COK MUTLUYUM. BENDE GH KÜR GÜNLÜĞÜMÜ PAYLAŞIP GROWTH DÜŞÜNEN ARKADAŞLARI BIR NEBZE BILGILENDIRMEK İSTİYORUM.

    Ilk 8 hafta kürüm şu sekilde olacak

    1.hafta : Pazartesi : 2 ampul rimabolan
    Salı : 1 ampul test enanthat 
    Persembe : 1 ampul rimobolan + 1 ampul enanthat
    İlk 4 hafta kür planımız bu şekilde...
    5. ve 6.hafta : Pazartesi : 2 ampul rimabolan + 1 ampul test enanthat
    Perşembe : 2 ampul rimobolan + 1 ampul test enanthat 
    5. ve 6. haftalarda kür planımız aynı...
    7. ve 8. haftalarda ise testoyu kesip pct başlıyoruz ama anabolizan sabit bir sekilde devam.
    7. ve 8.hafta : Pazartesi : 2 ampul rimabolan
    Perşembe : 2 ampul rimabolan 


    Ilk 20 gun gunde 1 anapolon. Kesinlikle gün ve dozaj arttirilmayacak.
    Sabah uyanir uyanmaz aç mideye 1 tatlı kaşığı glutamin + 2 unite growth 
    Growth vurduktan 30 dk sonra yemek.

    Yarin 4.haftaya giriyorum. 4 haftanin sonunda net olarak hafta hafta hissettiklerimi yazacagim. Iyi forumlar...

    Pet şiseden mutfak gereçleri yapmak gibi bisey olmuş dostum :)

    • Beğen 1

  8. TheShoulder, 06.04.2019 - 14:10 yazdı:

    Decayı başa al decayı kestikten sonra ne kadar daha testo kullanırsan o kadar yan etkilerden muaf olursun, rimo bolde ben aynı küre koymazdım açıkcası. Bolde yeterli. Rimo vereceğin paraya folliststin al

    Kardesim folli kullandin mi sen küründe?

    • Beğen 1

  9. Delipanter00, 23.03.2019 - 01:29 yazdı:

    Var anlattim onada oda yakin bakti bu fikre biraz 😀 zaten ticaretle ugrasiyoruz ulkenin hali vahim, bu zamanlarda turkiyede is yapilmayacagindan ve kisa vaadede de ulke duzelmeyeceginden dolayi artik sermayeyi yavastan yurt disina tasiyip orada is yapma vaktinin geldigini dusunuyoruz. Kaldiki orijinal sikintisiz urun piyasaya surersek yeterince ragbet gorecegini dusunuyorum. Tutmayacak bir is degil yani😀 kafamdaki start up tutarsa avrupayada urunleri yayarim belli olmaz. Cocuklugumdan beri hayalim ulkeler arasi ithalat ihracat yapmak zaten :) 

    :) bulgaristani avrupadan sayip Türkiyeyi kuçumseyip yurt disina sermaye kaydirmak!  neyse ki sizlerden az kaldi.


  10. xxgokhanzz21, 4 dakika önce yazdı:

    Hocam açıkçası bana hala şaka gibi geliyor sakın yanlış anlama. Yani ben yiyorum diyen kişiler genelde yediğini zannedip yemiyorlar ancak bahsettiğiniz rakamları ifbb de yarışan sporcuların bile tükettiğini zanetmiyorum . Bunun altında tıbbi bi sebep arayıp doktor doktor gezmek gerek bence. Şu miktarları herhangi bir bireye verseniz 1 ayda 15 kio alması lazım sanırım. Çok ciddi kaloriler, ciddi emek ciddi fedakarlık ama altında yatan sebebi bulamadıktan sonra 3 kilo karbonhidrat ta yeseniz çok birşey değişmeycek gibi. Yani normalde 500-600 gram karb alan bi sporcu çok rahat 90-95 kilo civarlarına çıkabiliyor. Siz iki katını alıp kilo alamıyorsunuz. Benim beyin eror veriyor sizin konularınızı okuyunca :D 

    :) dostum ogrenmeye calistigim sadece şu ki; tozlarla gainarlarla birsey olmaz diyen cok insan var evet benim beslenmem zayif yeterli degil almam gereken karbo kalori herneyse bunu tozlarla alabiyorum yani illa oturup deli gibi pilav tavuk mu yemeliyim yada beni yormayacak sekilde rahat rahat beslenip gerekli karbo yu tozlarla alsam olur mu? Bir ikincisi yaklasik 70 kg birinin bu yazdigim illaclarla kurde iken almasi gereken karbo miktari nedir ? Bunun bir hesaplamasi varmidir ? Ogrenmek istedigim sadece bunlar. Su an 6 haftada yaklasik 8 kg kadar aldigimi.dusunuyorum 2 hafta sonra tartilcam net sonucu o zaman gorucem. En ufak yaglanmam yok.


  11. xxgokhanzz21, 1 dakika önce yazdı:

    Bence kalori ve karb hesaplarınızda bi sorun olmalı aksini düşünmek bile istemiyorum :D. Günlük 750 800 gram karb gainerden almak demek hergün 1 kg gainer tüketmek demek. Yani her 6 günde bir koca paket gainer bitiyor mu ? Artı Mammoth gainer 450 500 lira civarı, ayda 3.000tl sadece gainer için mi harcıyorsunuz? Söylediğim gibi sizin hesaplarınızda bi sorun var ki aynı tepkiyi ilaçlarınız içinde vermiştim. Yani kusura bakmayın sadece bana olağan dışı şeyler için içimden yok artık diyorum :) 

    Evet dostum mammoth su an 470 tl 7kg. Optimum serius 300 tl civari  yaklasik 5 kg. 16 servis. Birer paket mammout ve serius ortalama 8 gun falan gidiyor sanirim. Ben bu ikisini berber kullaniyorum bir servisi 3 olcek ben gunluk 9 ölcek yani 3 servis tuketiyorum. Sabah kahvaltidan sonra 1 servis. Ogle ve aksam.yemegi arasi 1 servis yatmadan once 1 servis.  Bunun disinda antremandan once ve sonra 100 er gr vitargo aliyorum. Evet maddi olarak soyledigin rakamlari harciyormusum su an farkettim. 


  12. TheNoahSystem, 24 dakika önce yazdı:

    Bu kadar kalori alırken nasıl bi iştah sorunun var anlamadım :), 70 kilo yarış atı genetiği olsa 3.2-.3.3k ile (abartı kaloriler 70 kilo için) yağlana yağlana bulklar sen sadece 1k carb alıyorsun yani carbtan gelen 4k kalorin var yağıdır proteinidir 5.5kyı buluyordur. Evan centopani 120kg adam yürüyen kas 4.5k alıyor :D

    3.2- 3.3 kaloriye 70 kg icin abarti diyorsun benim anlamaya calistigimda bu zaten. Simdi follistatin kuaniminda ortalama 5000 kalori olmali yazilmis bir cok yerde. Vucudumun gunluk kullandigi 2500 civari ben bunu 5000 emi tamamlamaliyim yoksa 2500+5000 mi ? :) ayrica 3.1 kalori zaten mamoth gainer'in tek servisinde var. Yani bir kurde 3.2-3.3 kalorinin normal oldugundan eminmisin bana daha fazla olmali.gibi geliyor arastirmalarimdan en dogrusuda deneyimimden.


  13. Sevgili arkadaşlar  şu an kürümün

    6. Haftasindayim  

    -Tren ent.

    -Testo

    - Bolde

    - Anapolon

    - Follistatine 344

    - İgf 1

    Şeklinde devam etmekteyim yağ oranim %7 civari boy 170 kilo durumumu bilmiyorum (burak hocam tarafindan tartilmam 8. Haftaya kadar yasaklandi :)) daha onceki paylasimlarimda formumum gorselleri mevcut. Simdi gunluk 5 lt. Su tuketiyorum fakat beslenme problemim vardi ilk haftalara nazaran toparladim ama tamda yapabiliyor degilim muhtemelen trenden kaynakli istah sorunum var bir donem remeron kullandim 2 hafta falan istahi acti ama su an yine kapandi istahim. Gunluk 3 servis gainer tuketiyorum uzerinde yazan degerlere gore gunluk 750-800 gr. Kadar gainerdan aliyorum karbo. Ayriyeten antreman oncesi ve sonrasi 100 er gr. Vitargo kullaniyorum bundanda yaklasik 180 gr karbo aliyorum. Simdi benim daha ne yapmam gerekli :) ? Diger paylasimlarima gelen yorumlarda karbonhidrati yukseltmem oneriliyor bunun bir hesabi varmidir ? Yani gunluk kac gr almaliyim karbo ? 

     


  14. Mlt44, Bir saat önce yazdı:

    Eyvah bende simdi orginal labs deca testo küründeyim bu cuma 7. Dozu vuracagim ilk uc dozunda testo olarak eczane malı sustanon kullandım. bir moralim bozuluyor..ilk fırsatta kan ve kilo analizi yaptıracağım.. 

    7. Doz derken haftada 1 mi yapiyosun yani 7. Haftadamisin


  15. Delipanter00, 2 saat önce yazdı:

    Marka genel olarak nasil? Testosu calisiyor decasi calismiyor falan diye yorum yapmayin lutfen genel olarak markayi soruyorum😀 Urunlerini kullanmista verim almis olan varmi?

    Bizzat kullandim kardesim tamamen çöp.


  16. Mucoo, 14 saat önce yazdı:

    Kürde ufak tefek değişiklikler  oldu 6. Haftadan snra Treni 600 mg testo boldeyi 1000 mg yapcm eylülde podyuma çıkıcam yazinda guzel bi define yapcm neler cikcak ortaya bakalm 

    Dostum dozlar illa şu olacak bu olacak diye birsey yok vücudun tepkisine gore degisebilir.


  17. xvampirex, 10 saat önce yazdı:

    merhabalar. herşey hazır ve küre başlıyorum. kendi enjeksiyonumu yapmaya çalışacağım (boldenone /testosterone enhante)  . Çünkü enjeksiyon yaptırabileceğim herhangi bir güvenilir kişi ya da eczane vs bulamıyorum (antalya da eczacı/sağlıkcı tanıdığı olan yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum) . yaklaşık 20 kadar video izledim . forumumuzda okuduklarımla birlikte yağ oranı fazla biri olarak siyah uçlu iğne ile deneyeceğim (gönlüm kahverengide) 

    Bacak enjeksiyonu ile kalça enjeksiyonu arasında etki olarak bir fark var mı ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

    Daha once de konu olarak acmistim inanilmaz rahat bir yontem siddetle tavsiye ediyorum

    images (1).jpeg

    • Beğen 1
    • Vayyyy!! 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×