Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

dogukan1097

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

dogukan1097 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yazılım
  • Konum:
    istambul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Yardım

    Growt hormonunu dışarda birakmisim cozeltili karismisdi copmu olsu simdi bu
  2. Kaşıntı var.

    ??
  3. Kaşıntı var.

    Eczaneden direk alabiliyomuyum ve bu alerjiyi gecirimi
  4. Kaşıntı var.

    En yakin 10 gun sonraya randevu var sans yok baska bi yerin aciline gidiyorum suandada bakalim
  5. Kaşıntı var.

    Denerim benim anlamadığım kolum nasil botle olabiliyor omuzda birsey yok kol kizarik omuzdan ilaci vuruyorum cok garip ya Bi kacgun bunu kullandim yok fayda etmiyor
  6. Kaşıntı var.

    Gecmiyor ayni siddetle kasiniyor acilde bakmiyo beyin cerrahina randevu al git dedi bir yardimci olabilicek olan varmi?
  7. Kaşıntı var.

    Allah razı olsun teşekkür ederim geçmesi temenniğiyle
  8. Kaşıntı var.

    iğneyi yuzeysel yapmıştım oyüzden oldugunu öğrendım.vurdugum zaman ılk gun şişmişdi ödem yaptı sonra ındı ama it gibi kasınıyor omuzum koluma dogru kızarık boyle kasımaya baslasam kopartırım okadar etkılı kasınıyor,bugun 4.gun hala gecen bırsey yok cok kötü bir sekilde kasınıyor ne yapmalıyım ? fotografda da görüldüğü gibi hem omuzum hemde kolum kızarık ve gecmıyor deli gibi kaşınıyor.
  9. Kaşıntı var.

    Merhabalar tren acetat propionat gh oxandrolone kurundeyim insulin ignesiyle omuzdan tren a yi vurduktan sonra vurdugum yer alerji gibi birsey oldu kizarik duruyor kasinti basladi 3 gun oldu hala gecmedi ve ilk gunku gibi kasiniyor bir çözümü varmi? Ve gececekmi?
  10. merhabalar growt hormonu kullanıyorum bır gun vurmayı unuttum oburgun o dozajı telafı edeyımmı 2 katı mı vurayım obur gun ?
  11. Humatrope 72 uı hakkında bilgi!

    Eyvallah hocam
  12. Humatrope 72 uı hakkında bilgi!

    Etkileri hakkinda propionat,trenbolone acetat ve oxandrolone 3 ay kur yapicam yaninda da humatrope ile 72 unite olan Nasil bir etki saglar mesela ben soyle biliyorum vucudumdaki hersey organlar kemik dokulari kas hucrelerini buyutuyo diye biliyorum sorucagim soruda su humatrope nin etkileri ,kanser hucrelerini buyutme gibi durumu varmi ve kalbide buyutuyormu?
  13. Humatrope 72 uı hakkında bilgi!

    Koca sitede yardım edicek kimse yokmu?
  14. Humatrope 72 uı hakkında bilgi!

    evet arkadaşlar küre büyüme hormonu ekliyicem humatrope hakkında bilgi alabilirmiyim.
  15. Ilk kürüm tecrübeli arkadaşlar bilgi almak istiyorum

    Evet kararlıyım yaşımdan mutevellit biraz cekincem vardı ama yani durum ortada gelişme ortada iste sorun surda guvenilir kisi ve yer bilmedigim icin siteden zaten satin almam bir kac kisiyle konustum kür icin ama guvenemedim yani cok belli ediyolar merdiven altı olduğunu adamın konuşmasından anladım yani dediğim kisiler Guvenebilicegim biryer yokmu koca ülkede cevremde de yok olsada zaten soylemiyolar malum ilac kullansa bile kullanmıyorum deme hastalığı var insanlarda

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×