Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bargadas

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Bargadas kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. mogger, 11 dakika önce yazdı:

    Ben bu işe dün başlamadım hocam, biliyorum benimde ağrıma gitti bu fiyatlar ancak ilacın aynısını kullanan tanıdıklarım var, patır patır çalışıyor. Benim sorum dahilinde ilacın orjinalliği yoktu, zaten sadece planlamasını yaptım, ilaç elime daha geçmedi. Bu kadar üstten üstten konuşmanız çok garip açıkçası.

    Hocam şimdi sordurdum, Tren'in markası Testo'nun markasıyla aynı değilmiş zaten. Optimum'un ilaç yine, ama overdose yarışmacı serisinden değil. Kıyaslama için Tren'in serisinden Testo alırsan 700'e geliyor.

    Anladım hocam yani çalışan trenler hakkını veren markalardad 2-3 bin bandında o yüzden 1400 duyunca bende garipsedim.

    Ama sen eminsen bence sorun yok kullan deneyimlerini paylaşırsın.

    • Beğen 1

  2. Bay-T, 3 dakika önce yazdı:

    Noxy özelinde soruyorsan ben balkandan sonra en verim aldığım marka. Burak özelinde soruyorsan kargodan patlıcan çıksa yine alır kullanırım olmaddı mangalda köz yaparım :) Burak ticareti en temiz adamddır bu kirli piyasada. Noxy gelince çok fazla referansı var hem dış kaynaklarda hem Türkiyede. Janoshik arkadaşlar yazmış çok güvenilir parayla satın alınamayacak kadar şeffaf neyse onu söyleyen lab. testlerin tanesi 200-300$ paran varsa cebinde aldığın ilaçları sende oraya gönderebilirsin ama köklü markalar her ay oraya o paraları ödeyip sonuçları alırlar ki müşterilerinin kafası rahat etsin diye.

    Zaten eroids görmüşsün orası Türkiye gibi değil orada satıcıya değil testlere bakarlar babasının oğlu olsa güvenmez burada tam tersidir satıcıya güvenir herkes :) O yüzden orada test sonuçlarının olması büyük iş zaten herkes memnun olduğunu yazmış. Trenbolonu delirtecek kadar iyi ve dolu deneyince görürsün.

    Abi zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkürler dediğin gibi tüm yazılanları araştırdım test sonuçlarıda öyleymiş gerçekten Burak hocayla çalışmaya başlayacağız.


  3. mogger, 3 dakika önce yazdı:

    Teşekkür ederim hocam. Tren tecrübem daha önce olmadı ama onunla aynı aileden denilen Deca kullandım. Tren'den belki iki tık daha az sertlikte olan Masteron kullandım, bu dördüncü kürüm, hazır olduğumu düşünüyorum açıkçası.

    Kür olarak deneyimlisin ama trene çok dikkat et hocam yan etki yaşarsan allah yardımcın olsun çok zor geçiyor kür :D 

    Kaç paraya aldın ilaçları tek tek yazar mısın merak ettim.


  4. Kabayel, 44 dakika önce yazdı:

    Merhaba @emre oktay

    Kullandıklarımın dışında halihazırda devam ettiğim noxy sarmları da var... Ürünler kesinlikle çok çok iyi.

    İlk kürüme girerken @Loving böyle bir insanın yanımda olması çok büyük bir şans, desteğini hiç esirgemez. 

    Çok teşekkürler hocam Burak hocayla konuştum çalışmaya başlayacağız herkes katkılarından dolayı teşekkürler.


  5. Herkese teşekkürler. 

    Diver, 16 dakika önce yazdı:

    Merhaba dostum. Öncelikle markanın tren deca masteron boldenon melatonin bpc157 tb500 ve mk677 kullandım. Eşime ve kardeşime bpc157 ve tb500ü kullandırdım/kullandırıyorum. Açıkcası markanın avrupada bilindiğini biliyorum ama umrumda değil ben @Lovinge güveniyorum. Bu zamana kadar aldığım ürünlerde en ufak sorun yaşamadım ilaçların vadettiği etkiyi çok düşük dozlarda hissettim. Aşağıya günlüklerimi bırakıyorum değişimi kendi gözlerinle gör :)

    Çok sağolun hocam vakit ayırıp yazdığınız için. konularınızı okudum tek tek gelişiminiz süper vücud uçmuş

    • Beğen 1

  6. SPECTRE, 3 dakika önce yazdı:

    Alabileceğin en iyi markalardan gözün kapalı tedarik edebilirsin. Tuzludur ama acaba mı dedirtmez yani boş çıkma gibi sorun yaşamadım bugüne kadar. Test sonuçlarını bende bu konuyla gördüm hepsi gayet iyi hatta bazıları fazla içeriğe sahipmiş orada yazılan yorumlar var marka evrensel yurtdışındada tercih ediliyor ve bellki herkes memnun yorumlarına bakacak olursak eroidsin deca ve tren özellikle sarmları çok iyi. @Loving ile iletişime geçebilirsin bilgi almak için.

    Teşekkürler hocam evet popüler farklı forumlarada bakıyorum @Loving ulaştım çok ilgili birisi yardımcı oluyor buradaki yazılarıda harika onlarıda okuyorum.

    • Tamam 1

  7. Teşekkürler hocam @onlytrenbolone evet referansları inceledim güzel sonuçlar yinede konu açmak istedim.

    janoshik evet reddit yorumlarını okuddum dediğiniz gibiymiş.

    AS1L, 4 dakika önce yazdı:

    Noxy Labsin Janoshik test sonuçları genellikle güvenilir ve olumlu değerlendiriliyor. Ürünler, etiketlerinde belirtilen içeriklere sahip. Ancak, test sonuçlarında analiz edilen ürünlerle senin temin edeceğin ürünlerin aynı olması önemli; memnuniyetin buna bağlı. Türkiye piyasasında ürün kalitesinden ziyade, tedarikçi kişilerin güvenilirliği daha önemlidir, çünkü bu ürünleri doğrudan eczaneden değil, farklı kaynaklardan temin ediyorsun.

    güzel hatırlatma için teşekkürler hocam haklısınız.


  8. Selam dostlar,

    Forumda referansları inceliyordum sonuçlar muhteşem salonda arkadaşlarımdan bazılarıda kullanıyor oldukça memnunlar bende araştırmak istedim https://www.eroids.com/pics/noxy-labs-jano-test-results sitesi benim için güvenilir biyer ve orada jonashik testlerine denk geldim sonuçlar çok iyi içinde ne varsa yani etikette ne yazıyorsa o var hatta bazılarında fazlası var gibi duruyor.

    Testosteron,deca,tren kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

    Güncel test sonuçlarına göre:

    IMG_5013.thumb.png.bf4f3164bda6d04e30ddaca7c59bee09.png 66c1abb21dc6c_IMG_5014(1).thumb.png.838ffd0738bcfe038699e8b070875a32.png IMG_5014.thumb.png.4e2f537b7d7be97db6df9f0980ef587e.png IMG_5016.thumb.png.887f68851de9ed304dbf8fb094c38c0b.png IMG_5017.thumb.png.b0eb4980ae46462d0709db723da28dce.png 

    IMG_5018.thumb.png.2365a38ab3d68b2dabe60d45fd42b63b.png 66c1abc7c0b1f_IMG_5019(1).thumb.png.9c44a2afb6c215a76b629dc2978e2562.png IMG_5019.thumb.png.aec4031540c7a24bb8110f39f8e17eea.png IMG_5056.thumb.png.3880a4d3f0110323cc6235c2f400e551.png

    • Ödül 1
    • Yıldız 1

  9. mhmt22, 24 dakika önce yazdı:

    Beslenmeniz nasıl? Herhangi bir sağlık sorunu var mı? Tiroid değerleriniz nasıl? Çalışıyor iseniz iş temponuz nasıl? 

    troidlrri kontrol ettirdim sorun yok dedi sağlık sorunum yok iş tempom çok ağır..

     

    Mhmt38, 51 dakika önce yazdı:

    Bende senin durumuna benzer şekilde başladım bu spora. Bence kür vakti gelmiş ama dbol yerine anadrol daha etkili sonuç verir. Ve evet biraz risklidir. Genetiğini kırmak istiyorsan testo deca anapolon öneririm. Tabi biraz ağır kürdür. Ama iyi bir beslenmeyle sana 10 kg civarı kazandırır.

    tavsiye kür için teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur sayın forumdaş..😔


  10. mhmt22, 40 dakika önce yazdı:

    Yukarıda arkadaş açıklayıcı yorum yapmış illa ben kullanacağım diyorsanız. 12 haftalık only Testosteron En yada Cypionat kullanabilir siniz. 

    kilo almam lazım o aldığım kilo beni gazlıycak eminim buna aynaya baktığımda 😒😖 böyle oluyorum psikolojiyi anlamak zordur😔😔 teşekkür ederim fikrin için...


  11. Delipanter00, 2 dakika önce yazdı:

    Hocam selamlar, yanlis anlamayin ama 175 boya 58kg iken küre girmek hata olur. Bu kiloda ilaclardan istediginiz verimi alamazssiniz. Kaldiki 1.5yila 175kg vucudu istenilen sekilde dolduramadiysaniz ya beslenmenizde bir sikinti var yada tiroidlerinizde. Benim nacizane tavsiyem biraz daha dogal devam edip antrenman ve beslenme prensiplerini biraz daha kavrayip, yerine oturtup kure baslamaniz yonunde olur. Ha yok ben illa bu işe bulaşicam derseniz ''yine benim tavsiyem'' 10hafta test e. Ve 3 hafta danabol ile ilk kürünüzü yapmaniz yonunde olur. Ilerleyen zamanlarda baktinizki daha cok zevk aliyorsunuz, doyumsuzluk problemleri yasiyorsunuz( cogu küre giren kiside olur) daha cok anabolizan ekleyip ileriki kurlerde aldiginiz verimi arttirabilirsiniz. 

    10 numara 5 yıldız bir yorum! tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kibarlığınız içinde...

    • Beğen 1

  12. ARKADAŞLAR ŞUAN 3 TANE DÜŞÜNDÜĞÜM KÜR ÖRNEĞİ VAR BAŞLANGIÇ KÜRÜM OLUCAK 23 YAŞINDAYIM 1,75 ve 58 KG YİM 1,5 YILLIK SPOR GEÇMİŞİM VAR

     

    SUSTAN-RİMOBOLAN

    DANA-TESTA-DECA

    DANA-TESTA- BOLDE

     

    EĞER SİZİNDE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖNERDİĞİNİZ KÜRLER VARSA BEKLİYORUM (LÜTFEN OKUYANLAR YORUMDA YAPSIN HERKES FAYDALANSIN)


  13. Adem özkan, 14.07.2018 - 14:18 yazdı:

    Merhaba beyler

    bende 500 testo 400 bolde 30-40 dana küründeyim tam 2 hafta doldu ama hiç etkı hıssetmıyorum ne iştah ne güç kür öncesi gıbıyım  sizce bormalmı daha erkenmı ???? Urunler generics pharma orhınallını kontrol ettım orjınal cıktılar   

    Help

    help please 

    kaç hafta sürücek kürün? ve toplam mg leri nedir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×