Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

pt1990

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

pt1990 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Hgh fragment - sahte mi gerçek mi?

    900 tl aldım hocam ürünü, ilk dozu bugün deri altı vurdum fakat yanma vs yapmadı.
  2. Hgh fragment - sahte mi gerçek mi?

    Arkadaşlar selam, Biliyorsunuz artık neredeyse bu sporla ilgilenen herkes yakından peptid türevlerini takip ediyor. 1) hgh fragmentin sahte olup olmadığını nasıl anlarız? Yorumlarınızı bekliyorum. sevgiler
  3. Hangi testleri olmam gerekiyor - peptid

    aradığım cevap 👍
  4. Hangi testleri olmam gerekiyor - peptid

    selamlar, yazdığımı okumuyorsun galiba. pct'si olmadığını biliyorum. ben eşeği sağlam kazığa bağlayıp hangi testleri olmam gerektiğini sormuştum
  5. Hangi testleri olmam gerekiyor - peptid

    Bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilir mi?
  6. Igf 1 lr3 - kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

    ramazan bayramından sonra kür bitiyor, bittikten 3-4 hafta sonrasında testleri olacağım. 3-4 hafta beklememin sebebi vücut temizlensin diye. PCT vs gerekmiyor değil mi?
  7. Igf 1 lr3 - kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

    peptidlerde hormon vs testlerine gerek yok mudur?
  8. Hangi testleri olmam gerekiyor - peptid

    Ayrıca sorularım: Peptid kürü testo oranını düşürür mü? Daha sonrasında ereksiyon problemi yaşatır mı? Cinsel isteksizlik yaratır mı?
  9. Arkadaşlar selam, 30 günlük peptid kürü yapıyorum. 30 gün boyunca toplamda 3 tüp igf + 2 tüp follistatin kullanmış olacağım. Bugün 10. günümdeyim kaldı 20 gün. Pimpirikli biri olduğumdan dolayı gereken gerekmeyen tüm testleri yaptırıp sonuçlarını görmek istiyorum. Yaptırmam gereken testleri bilen arkadaşlar söyleyebilir mi? Çoğu arkadaş pct'ye gerek olmadığını söylüyor ama ben her zaman eşeği sağlam kazığa bağlayanlardanım. Yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler
  10. Igf 1 lr3 - kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

    olabilir, aslında herkeste farklı yan etkilere sahip bi ürün. bendeki çarpıntı oldu. kullanım sonrasında kontrol oldun mu? değerlerini falan ölçtürdün mü? ne tip testler yapmam gerekiyor bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
  11. Igf 1 lr3 - kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

    valla çarpıntılar devam ediyor ama öyle dayanılmayacak ya da seni yaşamından aksatacak şekilde değil. ilk defa kullandığım için ve vücut pek alışkan olmadığı için çarpıntılar oluyor diye düşünüyorum. 1. tüp bitti, ortalama 1,5 kilo verdim. 2. tüpe başladım. ilk 2 gün 15-15iu vurdum ve sonrasındaki 7. güne kadar 20-20iu şeklinde devam ettim 8. ve 9. günler 25-25 iu vurdum. cuma gününe kadar 25-25 iu vurarak devam etmeyi planlıyorum. 2. tüp bittikten sonra 3. tüpe geçişte 15-15iu'ya düşürüp geri kalan 15 gün boyunca igf+folli devam edeceğim. yalnız benim hedefim öyle kas yığını haline dönmek değil. yanlış anlaşılmasın o tip arkadaşlara sonsuz saygım var. benimkitercih meselesi antrenman esnasında çok fazla ter atıyorsun ve geceleri birkaç kez tshirt değiştirmek zorunda kalıyorsun. gelişmeleri aktarırım.
  12. Igf 1 lr3 - kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

    ilk defa bu tip bi takviye alacağım için kombinleme olayıma girmek istemedim, amaç sadece yağ yakmak olmadığı için tercihimi igf'den yana kullandım. tedirgin olmalı mıyım bilemedim, dünle bugün çarpıntılar devam ediyor.
  13. Arkadaşlar merhaba, Forumu kısa süredir takip ediyorum, bu kadar bilgiyi bir arada topladığınız için önce forum sahiplerine sonra bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkürler. Soruma gelecek olursak: %21 yağ oranımı %12-13'lere çekmek biraz da şekil almak için 6 gündür igf1 lr3 kullanıyorum. igf kullanımımı ramazaman bayramına kadar devam ettirmeyi planlıyorum. Toplamda 4 tüp kullanacağım. / 1. tüp bitti. Ürünü sadece sabahları karından 20ui+20ui enjekte ediyorum. Fakat dün ve bugün çarpıntı yapmaya başladı, daha önce kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Aslında kalpte mi çarpıntı var, yoksa sol göğüste ince bir sızı mı var ondan pek emin değilim. Daha önce kullananlar varsa böyle bir durumla karşılaştı mı? Yorumlarını merak ediyorum Sevgiler,

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×