Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ozzy1925

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Ozzy1925 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Ilk kür olumsuz tecrübe .

    Tamam dostum test sonuçlarını burada paylaşırım ,ona göre bir yol çizelim
  2. Ilk kür olumsuz tecrübe .

    Dostum cevabın için teşekkür ederim ,evet bende az çok 20li yaşlardaki arkadaşlar gibi kas gelişimim olamayacağının farkındayım işim dolayısıyla hastaneler ile iç içeyim o yüzden değerlerime baktırma konusunda bir sıkıntım yok ,prostat sorunu şu ana kadar yaşamadım ama tabii sonrasını bilemem ,hangi testleri yaptırmam gerekli?
  3. Ilk kür olumsuz tecrübe .

    Merhaba,hikayem biraz uzun o yüzden kusura bakmayın.Yaşım 39 ,boyum 1.65 ve kilom 72,yaklaşık 1.5 yıldır spor yapıyorum haftada 4gün olacak şekilde ,üç farklı bölüm çalışıyordum ancak hem salon yetersizliği hemde bana verdikleri program sayesinde ,kollar ve omuz harici hiç bir gelişim gösteremedim onlarda açıkcası beslenme vs sorunum olmadığı halde 5-6 aydır yerinde sayıyordu. Salonun sahibi bana kür ile çok değişim göstereceğimi söyledi ve 12 haftalık bir kür ile hem kas ve yağ yakacağımı söyledi bende bu işlerin sıkıntılı olduğunu az çok bildiğim için ilk zamanlar karşıydım ama sonradan bir kerelik denemeye karar verdim. Bana sen merak etme ben sana en iyisini getireceğimi söyledi ve sonuçta enanthate 40 tane ampül (3taneyi aynı anda )ve 3kutu strombafort getirdi ve fiyat Ürünleri teslim aldığımda hiç bakmadım daha sonra eve gelince kutuların üstünde Arapça yazılar ve ampüllerin gelişi güzel koyulduğunu ayrıca son kullanma tarihlerinin kutu ile tutmadığını gördüm.Aynı şekilde winstrol tabletlerinde üstünde Balkan pharma yazdığını gördüm ama içi ile dışı birbirini tutmuyordu.Neyse bunu telefon ile bildirdiğimde ürünlerin açık geldiğini ve burda paketlediğini söyledi ,tabii içime sinmedi ve internette biraz araştırınca bana verdiği fiyatın piyasanın 2-3 katı olduğunu gördüm ve ürünleri geri vermek için salona gittim .Bana internete bakma onlar sahte vs diyerek konuştu ve sonunda salondan kovuldum. Allah yüzüme baktı hem ilaçların parasını daha vermemiştim hemde ne olduğu belirsiz şeyleri vücüduma sokmaktan kurtuldum. Biliyorum çoğunuz kür yapmama karşı geleceksiniz ancak kafaya koydum bir kere.Şuan fazla ara vermeden yeni bir salon bulacağım ayrıca ilk sefer için sizin tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.
  4. Ilk definasyon kürü merak ettiklerim

    Veririm bilgiler için teşekkür ederim bugün animal cut ve kreatin sipariş edeceğim bütün diğer ürünleri weiderdan almıştım marka olarak başka bir önerin varmı ve clenbuterol tek çeşit herhalde
  5. Ilk definasyon kürü merak ettiklerim

    Bilgiler için teşekkür ederim , dediğiniz gibi bu yaştan sonra riske girmek pek istemiyorum o yüzden burada sizler gibi tecrübeli arkadaşların bilgisini almak istedim.Clenbuterolu araştırmıştım çarpıntı ,el titremesi gibi yan etkileri olduğunu duyunca açıkcası cesaret edemedim .kreatinide hacim artışı ve kilo almak alırken tavsiye ediyorlar diye kullanmak istemedim.Anavar ve animal cuts duymadım.Peki size kendi diyetimi söyleyeyim eksik veya yanlış varsa lütfen yardımcı olun.Sabah 9.30 kahvaltı 6 beyaz 1 tam yumurta ,45gr lifalif ,2 adet gün kurusu saat 10da bcaa + amiso asit tablet + glutamine + balık yağı.saat 11 de antreman yaklaşık 1-1,30 saat sürüyor. Hemen sonrası bcaa ve amino asit. Saat 14.30 -15 civarı öğle yemeği 300 gr yağsız tuzsuz 1 kaşık zeytinyağı ile pişirilmiş köfte ,40gr esmer pirinç 2 kaşık light yoğurt ve 1 tane gün kurusu akşam sadece 300gr köfte 1 adet gün kurusu ve 2 kaşık light yoğurt.Gece yatmadan casein .Antrenman haftada 4 gün pzt,salı,perşembe ,cuma.Bazen haftada 5 gün oluyor.
  6. Ilk definasyon kürü merak ettiklerim

    Yağ oranını internetten baktığımda ne kadar doğru bilmiyorum ama %25 -26 seviyelerinde çıkmıştı.
  7. Ilk definasyon kürü merak ettiklerim

    Supplementler harici herhangi bir ilaç vs kullanmadım ,vücut geliştirme geçmişim yok sadece 6 bu aylık süre.
  8. Merhaba,boyum 1.65 kilom 69 yaşım 38 .Yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum.Savaş Cebeci'nin definasyon kürü ile yaklaşık 2 ayda 3 kilo verdim ama yağ yakarken kas kaybı yaşadım.Şimdi definasyon kürüne girip vücüdumdaki yağ oranını kas kaybetmeden düşürmek istiyorum ancak diğer konuları okuyunca ereksiyon problemi testis ufalması vs. sorunlar yaşayanlar olduğunu gördüm ve çekincelerim var.Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×