Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mrmuscle

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne mrmuscle kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Delipanter00, 3 saat önce yazdı:

    Selamlar, propionati herlade gun asiri enjekte ettiniz hep. Bu enjeksiyonlarin ardindan ödem, şişkinlik vb. Oldumu ve nereden enjekte ettiniz?

    Saç konusuna gelirsek eger, benimde kürdeyken saclarimin dokuldugunu cok rahatlikla soyleyebilirim. Fakat proviron alimini kestikten sonra saclarimin dokulmesi buyuk oranda azaldi. Sizinde sac dokulmesi provirondan kaynakli olabilir( tabi kürde kullandiysaniz). Cinko kullanimini kesmeyin, devam edin derim ben.

    Pct konusundan pek anlamam fakat e2 degiri cok yuksek degil, referans araliginda. Kurcalamaya gerek yok diye dusunuyorum. Klasik bir pct tablosu vermek gerekirse; 4 hafta 40/40/20/20 nolvadex, 4 hafta 75/75/50/50 klomen kullanimi sizin degerlerinizi eski haline getirecegine inaniyorum. Bu süreç icerisinde vitamin d ve c kullanimini eksik etmemeniz, buna ilaven çinko ve kreatin kullanmaniz size ek avantaj saglayacaktır. Fakat siz yinede bu pct konusundan daya iyi anlayan birine danışın.

    Ayrica Burak abiye özel sormak istediginiz sorulari steroid turkey forumuna yazmalisiniz, genelde orada cevapliyor kendisine iletilen sorulari.

    Merhaba hocam evet proviron baya bir dökülme yaptı bende.çinko kullanımına devam ediyorum kesmedim.Salondan kür geçmişi olan arkadaşlar preg kullan haftada 1enjekte toplam 3hafta kullan dediler,bittikten sonrada 1ay boyunca tamoxifene devam et dediler.Sizce acaba bu gereklimi?Bildiğim kadarıyla preg kullanımı jinokoya yol açabiliyor,birde bununla uğraşmayayım sonra.


  2. Arkadaslar Merhaba

    Yaklasik 16 hafta once Testo propiyonat,danabol ve boldenon kurune girdim.Basta 62kg olarak basladigim kurumu 72kg olarak bitirdim.Baslangic yag oranim %9,6 bitisteki ise 7,4dur.

    Ciddi anlamda her bolgeden cok iyi duzeyde hacim aldim ve clean bulk olarak beslendim.16 hafta yapmam gerekiyordu fakat 11.haftadan sonra sac dokulmesi hizlandigi icin 13.haftada kurumu kestim.18 gun oldu kur biteli ve 1gr dahi vermedim hatta kilo almaya devam ediyorum diyebilirim.

    Resimlerimi ve test sonuclarimi asagiya ekliyorum.Sormak istediginiz herseye cevap vermeye hazirim.

    Iki tane sorum olacak;

    1)Test sonuclarima gore ne yapmam gerekiyor?

    2)Sac dokulmem biraz azaldi gibi ama durmadi.Bu konu hormonlarin tam olarak yerine oturmamasiylami ilgili acaba?Ne yapabilirim?

    @loving hocam ve diger arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim.

    Simdiden tesekkurler

     

    1.jpg.png

    sonuclar.jpg


  3. Arkadaslar

    Bircok arkadasimiz fikirlerini soyluyor saygim ciddi anlamda sonsuz cunku bilmiyorum ama bu bahsettigim kisi internetten takip ettiginiz,keske bende boyle olabilsem dediginiz,turkiye ve dunyada bizleri buyuk basarilar ile temsil etmis ve hala yarismalara bircok yarismaci hazirlayan,kendide girmeye devam eden bir insan.Konumuma bakarsaniz isim vermeden az cok birseyler tahmin edebilirsiniz hoacm hakkinda..

    Soyledikleriniz neredeyse hepsini sordum.

    Abi niye boldenon 3.haftadan sonra basliyor dedim=Gayet guzel saatlerce aciklamasi oldu

    Abi niye enantath degilde prop dedim,ilk kurde herkes 500 enantath diyor ama sen prop verdin dedim=usenmedi calisma mekanizmasina kadar acikladi

    Abi danabol normalde max 5 hafta ve herkes ust uste yapiyor ama sen bana 3 hafta kullan 3 hafta ara ver sonra tekrar 3 hafta kullan dedin.Neden boyle dedim,oturdu Bilal'e anlatir gibi :)) anlatti.Buradaki kur yapmis olan olan butun herkesin iyi veya kotu tecrubeleri olmustur,inanin sizler gibi bende herseyi sorguladim,fizigime,is durumuma ve gecmisime bakarak bu kuru bana ayarladi.

    Ben sadece basliktada gordugunuz gibi helix marka urunu sormustum,yinede herkese cok tesekkur ederim.Umarim hepinizin kurleri istediginiz gibi gider

    Saygilarimla

    • ahahaha 1

  4. Merhaba arkadaslar, hocalarim

    Uzun zamandir sitemizden aldigim bilgilerle ve sizlerinde tavsiyesiyle ayrica en sonunda guvenebilecegim bir hoca bulmamdan sonra ilk enjeksiyonumu bu sabah itibari ile oldum.Kurum klasik baslangic kuru sayilabilir sadece testo farkli.

    • 1-15 hafta testo propiyonat ptesi ve persembe 125mg
    • 1-3 hafta dianabol 25mg
    • 7-11 hafta dianabol 25mg
    • 4-6 hafta boldenon 300mg
    • 6-15hafta boldenon 600mg olacak sekilde devam edecegim.
    • Her enjeksiyonda 1 ampul evigen(2ml) cekiyorum
    • Spor sonu 1gr c vitamini (20 gun al 10 gun ara)
    • Berpzinc200 yatarken (20gun al 10 gun ara)
    • B komplex kahvaltı ve yatarken 1 adet
    • Supplement olaraktan antrenman oncesi BCAA kullanıyorum sadece.
    • Kurun 21.gununden itibaren her gün 1 tablet proviron alacağım

    Kür başlangıcı

    • yas=32
    • boy =171
    • kg=65
    • Bel=81
    • omuz=113
    • gogus=95
    • sag kol=35,5
    • sol kol=34,5
    • baldirlar 51
    • kalfler 35

    Amacım özellikle omuz ve kanatları daha fazla açabilmek. Tavsiyeleriniz olursa duymayı çok isterim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Konuyu her hafta güncelleyeceğim

    1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg


  5. Arkadaslar tekrar merhaba.geçen haftada bir başlık altında soru sormuştum.Çok fazla sorum oluyor ama lütfen kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum.En sonunda gerçekten ürünlerine ve bilgisine güvenebileceğim bir hoca ile çalışmaya başlayacağım.Yaşım 33,güncel formum son 3foto baz alabilirsiniz güncel kilo 66.  2defa naturel yarışma yaptım.ilk fotolarda yarışma formumdan.

    Sorum şu olacak kür planımı fotoğraflara ekledim.Genelde testo enantath yazılır ama hocam bana propiyonat yazdı haftalık 250 olarak ve 15hafta boyunca.toplamda 6 hafta aralıklı olarak danabol var ve yine kür sonuna kadar boldenon var ve artarak gidiyor.Bu konuyu birde sizlere danışmak istedim.Malum önümüz yaz ve cidden çok yağlı girmek istemem ki zaten alışık değilim.Yıl boyunca six pack ile dolaşan biriyim.

    Bu kürün bana getirisi ne olur?

    Birde beslenme ve kalori konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Normalde her sabah 5tam yumurta ,100gr yulaf+2kaşık lor

    öğlen yarım göğüs+50gr pişmemiş pirinçten lapa+yoğurt

    akşamda salata+yarım göğüs şeklinde besleniyorum

    Geçen seneki yarıştan beri supplement kullanmadım,kür ile bcaa ve protrine başlayacağım

    Neleri ekleyip çıkarmalıyım?tabsiye verebilirseniz çok sevinirim.Amacım çok yağlanmadan özellikle omuz ve sırtı biraz daha genişletmek

    Kol:36

    bel:79-80

    omuz:113kasmadan

    göğüs:98kasmadan

    güncel formum

    EF3F6C90-6406-4138-B776-856B379C811A.jpeg

    D7484C9C-66A9-4387-B8DF-35A1103AD179.jpeg

    D77072C3-BB9F-49A2-B1CF-5A605030EA0A.jpeg

    03A3DB00-5EA5-4047-A261-2B568F2426E8.jpeg

    BEBAEDFB-D6BA-4F7F-BF74-85AC724DCE97.jpeg


  6. Kendimden bahsedeyim size 33 yasindayim,10 senedir bu sporun icindeyim,3 senedir duzenli yapiyorum,2 defa naturel olarak yaris yaptim ve yari finalden ileriye gidemedim.Yarisma kilom 62-63,guncel kilom 68 dir.Guncel ve yarisma fotolarimida ekte size gonderiyorum.

    Daha once arkadas winstrol vermisti al definasyonda yardimci olur demisti,4 gun boyunce gunde 3 tablet(30mg)Balkan pharma winstrol kullandim fakat 3.gun sonunda asiri sac dokulmesi ve yumurtalarda agri yapinca biraktim.Steroid gecmisim toplamda bukadardir.

    Cocuk sahibi olmak icin simdiye kadar steroide baslamadim ama esim hamile hayirlisiyla ufaklikta ellerinizden oper.Artik zamani geldi.

    ILK KURUM OLACAK:Genel olarak testo enantat+boldenon+danabol olarak ilk kur tavsiye ediliyor fakat steroid satisi yapan ve internettede baya tanindik bir arkadas fotolarimi gordukten sonra kesinlikle senin kurun bu degildir,sana TESTO ENANTAT+BOLDENON+TREN ENANTAT yapalim cunku spor gecmisin var ve vucudun uygun,seni bu kur ile ucururum dedi.10 haftalik kurede bvs urunleri ile 1200tl fiyat Verdi.Urunler guzelmidir ve bu kur icin ne dersiniz?Sizin tavsiyeleriniz neler olur?

    Yardimci olursaniz cok sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×