Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mastos

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Mastos Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Dips'ten sonra göğüs kafesi ortası ağri

    Daha yapmam gerek yok zorlamaya bütün her şeyi etkiledi en ufak bir baskıda ağrı yapıyor daha fazla bir şey olmasın diye zorlamak istemiyorum tskler
  2. Testo p tren a masteron kürü

    Ayrıca aynı bacağa veya kalçaya üst üste yapma derim 😀 ben yaptım 2 gün oturamadim ödem oluştu kalçadan bı sağ bı sol olarak gidersen daha mantıklı olur bende bu şekilde verim alıyorum hiç enjeksiyon derdim olmuyor.
  3. Testo p tren a masteron kürü

    Kardeşim bvs ürünleri güzel tren A. özellikle çok güzel ben testo ve treni aynı enjeksiyon çekip vuruyorum haftalık 300 300 gün aşırı denk getiriyorum küre hemen başlamak nasıl olur bilmem ama ben olsam direk baslamazdim. Ben kurum bittikten sonra yaklaşık 2 ay ara verip diğer küre giricem senelik proglamam o şekilde kışın ortasında define gezmek işime gelmiyor doğrusu 😂
  4. Merhabalar dün dips 3. Setinde birden müthiş bı ağrı hissettim bıraktım hemen sıcaklığı ile bir şey anlamadım bugün göğüs kafesimin tam ortasında müthiş bı ağrı var antrenman yaptım hatta yapamadım çok zorlandim hala ağrı ince ince devam ediyor nefes alisverisimde göğüs kafesi sisirmemde problem yok ama kafamı aşağı yukarı veya herhangi germe hareketinde müthiş bı ağrı oluşuyor. Daha önce böyle bir şey tecrübe eden varmıdır.? Ne yapmak gerek cvplar için şimdiden tskler
  5. Hgh fragmanı tren a. testo.P winstrol

    Selamlar herkese Tren A. Testo p. Ve winstrol kürünün 5. Haftasına girdim 6. hafta winstrole basliyorum istediğim verimi şuan aşağı yukarı aldım belki saçma gelecek ama hem hacim hem bel incelterek güzel bı diyetle 5 haftayı geri bıraktım. Şimdi asıl sorum kürümün son 1 ayında hgh frag kullansam günlük 500 sizce bu küre mantiklimi yoksa gereksizmi. Birde aşağı yukarı maliyeti ne çıkar yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
  6. Tren a. küründe uykusuzluk:/

    Eski seri kardeşim
  7. Yeni seri bvs labs

    Siyah kutu olması lazım yenileri ben şu an mavi ve sarı kutulu olanları kullanıyorum çok memnunum
  8. Tren a. nefes darlığı

    Merhabalar bugün normal ant ve beslenmemi yaptıktan sonra bı yere acil gitmem gerekti yaklaşık 100 mt koşmak durumunda kaldim. Az kalsın boğuluyordum böyle bir nefes darlığı görmedim ve hala devam ediyor boğuluyor gibi oluyorum😂 tribe sokuyor insanı kürün 4 haftasindayım sıkı diet yaptığım için canım sürekli sigara istiyor bu ara yarım paket içiyorum ilacın yan etkisi ile sigara zorluyor diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayan varmı benim gibi?
  9. Tren a. küründe uykusuzluk:/

    Uyku problem olmuyor artık biraz biraz çözdüm bitki çayları ile
  10. Tren a. küründe uykusuzluk:/

    Bvs kardesim
  11. Tren a. küründe uykusuzluk:/

    Bvs tren acetat bvs testo p. İkisinde mükemmel işliyor uykusuzluk kardioda nefes darlığı var antrenmanlarda belirli güç artisim var beslenmeme çok dikkat ediyorum yanlız karboyu biraz yükselttiğim gibi vücudum bı anda tepki verdi 4 kg su tuttu bı anda. Ben gep tren e. Kullandım ama bvs gibisi yok ilk 1 haftadan ateş etmeye başladı.
  12. test prop+tren ace+clen

    Kardeşim nasıl bı his ariyosun bende buna yakın bı kür yapıyorum bitkinlik halsizlik uykusuzluk ama aynı zamanda yağ oranimin düştüğünü kollarımda ellerimde damarların çıktığını durup dururken pump oldugum oluyor. Ama genelde şuanda olduğu gibi yorgunluk ve uykusuzluk en güzel belirtileri ilaçların😂
  13. 12 hafta bulk ve cut cycle

    Kürler farklı ama kg×2,5 Gr pro kg×1 Gr karbo alıyorum testo p. Tren A. Defin yapıyorum 2100 kcal ayarlamaya çalışıyorum 88 kg şuan yağ oranim %15 civarı 3 haftada bu sistemde çok yararını gördüm memnunum. 5. Haftaya kadar yani 2 hafta karbo biraz yükseltip sonra yavaş yavaş azaltacağım vücudumun katabolik sisteme girmesini engellemek için böyle bir şey deniyeceğim.
  14. Tren a. küründe uykusuzluk:/

    Kürde 3 haftayı bitirdim Etkileri mükemmel Ama Uykusuzluk Beni Bitiriyor Enjeksiyon yaptığım günlerde gece Uyku Haram Oluyor Antrenman isteğim artsın diye C4 kullanıyorum onunla bir olup uyku duzenimin içine ettiler:) Böyle bir şey başına gelen varmı, çözümü varmı yardım lütfen.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×