Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ridvan2626

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

ridvan2626 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Selamünaleyküm cümletenDeğerli hocam ve saygı değer arkadaşlar hormon ve diğer testlerimi yaptırdım. Total testom 1500 çıktı cihaz daha fazlasını ölçmedi. Karaciğer ve böbrek değerlerim yüksek çıktı. Karaciğer için haftada 4 tablet NAC600 kullanıyordum bunu arttırayım mı yoksa farklı bir şeyler mi önerirsiniz. Ayrıca böbrek değerlerini düşürmek için ne kullanamalıyım. Kullandığım vitaminler şunlar: Çinko - B12 - C ester - Balık yağı - NAC600 - Arimidex (haftada 1 tablet iki seferde alıyorum) ayrıca test sonuçlarınıda aşağıda paylaşıyorum şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar... NOT: 750mg enantat ve 600 mg boldenon kullanıyorum. 20 haftadır kullanıyorum. 1 yıl boyunca kullanmayı düşünüyorum.
  2. Testo test sonucu

    total psa yazan en üstteki
  3. Testo test sonucu

    Selamünaleyküm 5 ay önce hormon testi yaptırmıştım sonuçlar bunlar total testonun referans değeri sadece maksimali gösteriyor sanırım 4 aydır 500 mg testo kullanıyorum haftaya tekrar total testo testi yaptıracağım acaba ne kadar bir artış göstermesi lazım değerlerin haftaya 750 mg çıkıp 4-5 ay daha devam etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
  4. Karaciğer testi

    Teşekkürler
  5. Karaciğer testi

    Selamünaleyküm beyler, devlet hastahanesinde karaciğerlerin durumunu öğrenmek için test yaptırmak istiyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyor ve direk karaciğer testi dediğim zaman yaparlar mı?
  6. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Aynen öyle yüksek dozaj alıyorlar bence de yani şöyle bakıyorum 500mg la olacak iş değil tabi ki olmaz fakat o adamların çeyreği bile olmak zor 500 mg ile 1.5-2 gr arası aldıklarını düşünüyorum bende bu adamların. O sertlik o kütle o yağ yüzdesiyle çok zor aldıkları testo yüksek bencede.
  7. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Kullanmıştım fakat düşük dozajlarda gözümü korkutmuşlardı şimdi elimde var tren mix fakat tarihi 1 sene geçmiş durumda ve 2 ml kadar kullanmıştım onu şuanki kürüme eklemeyi düşünüyorum
  8. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Aynen katılıyorum aynı sonuçları almak mümkün değil. Kürsüz benden daha iri daha güçlü daha estetik vücuda sahip insanlarda tanıdım bu insanların kür yaptığını düşünemiyorum bile çok güzel sonuçlar çıkar ortaya. Dediğim gibi benimkisi merak. İlerleyen zamanlarda illaki zaten arttıracağım dozajları artık deneme yanılma yolu ile keşfedeceğiz.
  9. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Eyvallah kardeş muazzam rakamlar.
  10. Jinekomasti var mı? fotoğraflı

    Teşekkürler yağ yüzdemi düşüreyim biraz daha hala tereddütüm olursa giderim.
  11. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Hayalim onlardan da iyi olmak size komik gelebilir. Gözünüzde çok büyültüyorsunuz oda insan evladı sende estetik konusunda bir şey diyemem anatomi vs... fakat kas kalitesi olarak o insan evladı yaptıysa sende yaparsın. Beslenme dediğiniz şey nedir neresi mükemmel o adam her gün kırmızı et yiyordur sende haftada 2 yiyebiliyorsundur geriye kalanı tavuk vs... bir şekilde tamamlarsın günlük hedef kalorini protein-karbonhidrat-yağ gibi değerleri ölçülü bir şekilde dağıtarak aldığın zaman geriye ilaç kalıyor. Bu arada supplementler hikaye bunu bilir bunu söylerim. He beni soracak olursanız dışardan baktığınızda vücutçu demezsiniz fakat bu sektörün içinde çok uzun yıllar zaman geçirdim isteyen insan her şeyi yapar. Sadece yolunu bulması gerekiyor. Ben haftada 2 kere kırmızı et tüketebiliyorum yani ortalama 1 kg filan fakat beslenmemin o sporcular kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Eksiksiz günlük almam gereken değerleri alıyorum. Meselede bu günlük ihtiyacını karşılamak ha tavuk ha kırmızı et dünyalar oynamıyor. Şuan ki her şeyim mükemmel sadece merak ettiğim ne kadar steroid kullandıkları spora uzun bir ara verdim. 5 aydır da geri dönüş yaptım ve 2 aydır kürdeyim gelişmemin yavaş olduğunu düşünüyorum. Sadece mg olarak az mı alıyorum testo onu merak ediyorum. Bu adamlar 1gr mı kullanıyor yoksa daha fazla mı yoksa daha az mı? Merak ettiğim konu bu aslında. Ayrıca düşüncene saygı duyuyorum sen fakat tanımadığın biri için bu kadar karamsar olma ayrıca kendin içinde bu kadar karamsar olma istediği zaman insan evladının yapamayacağı şey yoktur.
  12. Bu adamlar kaç mg testo kuklanıyor

    Selamünaleyküm beyler, Hepimizin bildiği bu lazar angelov olsun jeff sait olsun sadık olsun sergi olsun kaç mg testo kullanıyorlar. Yani şuan ben 500 mg testo gidiyorum ve beslenmem gayet güzel kalorisinden proteinine yağına herşeye dikkat ederek tüketiyorum fakat gelişmem inanılmaz yavaş ama sonuçta gelişiyorum. Yani bu adamlar kaç mg kullanıyorlar merak ediyorum. Bilen birisi varsa paylaşırsa sevinirim.
  13. Jinekomasti var mı? fotoğraflı

    Anladım teşekkürler. Kitle gelmiyor sadece yumuşaklık var tahminimce yağ oranından dolayı iki farklı tanita ile yağ ölçtürdüm birinden %22 birinden %15 çıktı 1.5 sene ara vermek zorunda kalmıştım ve o dönem %28 lere kadar yağ oranım çıkmıştı spora başlayalı 3-4 ay oluyor büyük ihtimal o yağlandığım dönemden kalmıştır diye düşünüyorum.
  14. Jinekomasti var mı? fotoğraflı

    Teşekkürler, yaş 22. ağdasından tüy dökücüsüne kadar her şeyi denedim en güzeli jilet 3-4 günde bir alıyorum jiletle sıkıntı olmuyor.
  15. Selamünaleyküm beyler, jinekomasti var mı? Yoksa ben mi evham yapıyorum ağrı sızı yok uçlarda. 500 mg test e ve 500 mg bolde kullanıyorum mct eksiksiz 3 günde bi yarım tablet arimidex de kullanıyorum. Yağ oranım 15-20 arası bir şey. Acaba yağ oranımdan kaynaklı bir durum mu?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×