Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Musadur

Üye
  • İçerik sayısı

    148
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Musadur kullanıcısının paylaşımları

  1. Arkadaşlar kür 30 ay sürecek kalıcı kas kazanımı için böylesini ideal buldum bu arada kür içerisinde , kür sonunda ki kas kaybını en aza indirmek için Parol , Apranax tarzı ilaçlar alabilirsiniz. NOT: İLERİ SEVİYE STEROİD KULLANICILARINA ÖNERMEM !!!! Testosteron Enathate: 30 ay boyunca haftada 2 defa 1 mg sol kalçadan Sustanon 250: 2 Hafta da bir vurulması yeter kürün bitimine son 2.5 hafta kala bırakın Deca Durabolin: Haftada 2 kez 300 mg yetecektir kürün bitmesine son 6 ay kala kesmeniz iyi olur Trenbolone: Haftada minimum 2 defa 500 mg almanızı tavsiye ederim eğer ileri seviyeyseniz 1mg' a kadar arttırabilirsiniz bunuda kürün bitimine son 1 ay kala bırakınız. PCT Kür sonunda 6 yıl boyunca haftada 2 kez 1500 IU Pıregnil 6 Ay boyunca her ayın sonunda 10 gram nolvadex 3 ay boyunca her gün kahvaltıdan önce 500 - 750 mg arası DNP ARKADAŞLAR YUKARIDA Kİ KÜRÜ BALKA GİRİCEK OLAN ARKADAŞLARA ÖNERİRİM İLERİ SEVİYE OLAN ARKADAŞLARA ÖNERMEM HE ÇOK BEĞENDİM İLLA Kİ GİRECEĞİM DİYORLARSA FAZLA BİR VERİM BEKLEMESİNLER HERKESE BOL ŞANS
  2. Yaş 15 3 ay. Kilo 57. Boy 167 - 169 cm. Yağ oranı %7 - %8. Ayak numarası 42. Beyler daha öncede küre girdim ama sadece GH ve Oxandrolone kullandım ve 3 ay sürdü. Şimdi yeni bir küre gireceğim minimum 12 hafta sürecek sizden birazcık bilgi alayım istedim. Primobolan Haftada 100 mg 12 hafta boyunca Oxandrolone Her gün 2.5 mg 12 Hafta boyunca Levotiron (T3 )2 günde bir 25 mg 12 hafta boyunca Letrozole Her gün 1 mg 12 Hafta boyunca Zinco 220 Her gün 1 tablet 12 Hafta boyunca PCT' YE GEREK VAR MI ? VARSA NELER KULLANMALIYIM ? Eksik yönlerini belirtirseniz iyi olur. Testosteron kullanmayacağım gerek görmüyorum kendi testom bana yeter. Lütfen boş geçmeyin. https://i.hizliresim.com/pW8par.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BEYLER 4 GÜNDE 1 KG ALDIM BU ARADA PRİMO DOZUNU DEĞİŞTİRDİM HADİ EYWALLAH SİZ O BERBAT GENETİĞİNİZLE ARNOLD GİBİ OLMA HAYALİYLE ORTALIKTA DOLAŞIN
  3. ARKADAŞLAR MESELA PİSTOLU ÇEKİNCE KAN GELDİ DİYELİM O İLACI YENİDEN BAŞKA BİR YERE VURABİLİR MİYİZ YOKSA ÇÖP MÜ OLUR ?
  4. Karaciğeri ilaçlardan korumak için ilaç Berley Oxandrolone kullanımında Nac600 gerekli mi yani yararı dokunur mu yoksa çünkü bildiğim kadarıyla testo karaciğere vurmuyor (yanlışsa düzeltin).
  5. Arkadaşlar az önce kalçadan 100mg primobolan enjekte ettim iğnenin 3/4' ünü sağ kalçaya vurdum hiç hissetmedim bile ilk biraz baktım kan geliyomu diye kan hiç gelmedi ve pistolu geri çekerken bile baya bi zorlandım daha sonra aynı şekilde pistonu iterkende zorlandım. İlacın tamamını enjekte ettikten sonra iğneyi 5-6 saniye sonra çıkardım ve şırıngayı diğer elime alıp aradan 2 saniye geçmeden sarı bi sıvı vardı daha sonra damla damla kan gelmeye başladı 2 dakika falan kan geldi şuan o kısma alkollü pamuk fln koydum boxerin lastiğine sıkıştırdım sizce ilaçmıydı o akan sıvı ?
  6. ENJEKSİYON BELASI

    Arkadaşlar yeşil uçlu enjektör var ve primobolan vurmam lazım. Daha önce GH vurmuştum o baya basitti ama hiç kas içi enjeksiyon yapmadım. Kalçaya mı yapmalıyım yoksa uyluk kemiğinin dış kısmına mı ? Hangi şekilde daha az acı verir bir de uyluk kısmına enjeksiyon yaparken iğneyi ne kadar batırlamıyız ? Tecrübelerinizi yazarsanız iyi olur. Hepinize Bol Şans
  7. Steroid' in Atletizmde ki Yeri

    Arkadaşlar vücut geliştirmede bu ilaçlar kas kazanmak için kullanılıyor ki bir çok sporda da kullanılıyor özellikle dirence bağlı sporlarda. Peki bu koşucular vs neler kullanıyor bilen var mı ? Sonuçta amalı güçlenmek ki Testosteron hormonunun güçlendirdiğini bende biliyorum ama onlar kilo kazanmak tabiki istemeyecektir. Sizce Atletler hangi ilaçları alıyorlardır ?
  8. TEK BAŞINA PRİMOBOLAN KULLANILIR MI ?

    Testosteronu baskılar mı ? Tek başına ne kadar kullanılabilir ?
  9. Arkadaşlar 100 mg vurucam eczane' den yeşil uçlu iğne aldım. En rahat nereye vurabilirim ? Bacak demeyin çünkü bacağım çok sert ve kemiğe değer vs diye de çok korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Yağ yakıcı ilaçların kalp krizine yol açtığı söyleniyor ki Şahin İrenci DNP yüzünden ölmüştür. Onun dışında hangi ilaçlar kanları vs tıkar ? Hepinize Bol Şans
  11. Beyler net de birazcık aradım testo kullandığı yazmıyor ağırlıklı deca gitmiş ne düşünüyorsunuz ?
  12. Testosteron yerine Proviron kullanımı

    Beyler Deca kullanırken testo yerine Her gün 1-2 tablet proviron kullansak decanın testoyu baskılamasını engeller miyiz ? Hepinize Bol Şans.
  13. Arkadaşlar Alofin adında bir ilaç DHT'yi engelleyerek saç dökülmesini engelliyormuş. Türkiye'de sık kullanılan ve eczanelerde kolayca bulabileceğimiz bir ilaç ancak libido artışını azalttığı ve testosteronu azalttığı da yazıyor. Sizce Testo ile birlikte bu ilacı kullanınca çakışma olur mu ? Yoksa hepsi görevlerini yerine getirmeye devam eder mi ?
  14. Beyler 8mm'lik insulin iğnesi ile bacaktan subkutan şeklinde enjekte edilebilir mi ? Bir de bu ikisini bir insulin enjektörüne boşaltıp mı vuracağız yoksa ayrı ayrı mı ?
  15. Yurtdışından İlaç Getirtmek

    Beyler bir tane ilaç şirketinin adamıyla görüşme içerisindeyiz. Acaba gümrük sorun vs olur mu ? Ne biliyim paketi vs değiştirsek.
  16. Aranızda Letroks kullanan var mı ?

    Arkadaşlar Letroks'un prospektüsünde "Estrojen adlı hormonu engeller" yazıyor yani östrojen hormonunu mu engelliyor ? Kür içinde Arimidex yerine bunu kullansak herhangi bir sorun olur ? Arimidex ile fiyatları neredeyse aynı. Siz ne önerirsiniz ?
  17. BAYAN AZDIRICI İLAÇ

    Arkadaşlar zaten bir çoğumuz endokrin mekanizmasının az çok nasıl işlediğini biliyoruz. Aranızda suda eritilebilen veya yemekle birlikte kullanımı uygun bayanlarda libido artışı sağlayacak veya östrojen miktarını anlık en yüksek düzeye çıkarabilecek bir ilaç var mı ? Bilgilerinizi paylaşırsınız sevinirim. Hepinize bol şans
  18. Letroks satışta mı ?

    Arkadaşlar Letroks eczanelerde var mı ?
  19. Beyler Deca'yı testosteronsuz haftada 100 mg almak sorun olur mu ?
  20. Deca Durabolin Hakk.

    Arkadaşlar Deca Durabolin hakkında bilimsel bir açıklama yapabilecek olan var mı ? Testosteronu arttırır ve bu sayede kas kazandırır tarzında genelde internetde aradığımda hep aynı şeyler yazıyordu. Bir de şöyle bir şeye rast geldim ve çok hayret ettim sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir ? AŞAĞIDA BİR ENDOKRİNOLOJİ UZMANINA SORULAN SORUYU GÖRÜYORSUNUZ https://i.hizliresim.com/6X2jRl.png Görmüş olduğunuz gibi eleman 19 yaşından sonra tam 9 cm uzadığını söylüyor. Sizce Deca Durabolin İGF-1 hormonunu vs mi arttırıyor ? Açıklarsanız sevinirim.
  21. Ergenler için kür

    Arkadaşlar bir doktor sitesinde doktorların ergenlikte boy uzaması , erken ergenlik gibi sorunlarda kullanılan sabit bir kür buldum. Bu kürü kullanarak boy uzaması sizce sağlanabilir mi ? * 3 veya 12 ay boyunca 2.5 mg Oxandrolone * 2 haftada bir 6 ay boyunca 1500 mg Pregnly (Bunun ne için olduğunu tam olarak anlayamadım , açıklarsanız sevinirim.) * Kür boyunca 2.5 mg Arimidex vs Aromatize engelleyici ilaç Sizce yukarıda görmüş olduğunuz kür bir işe yarar mı ? Pregnly'yi açıklarsanız sevinirim kullanınca testosteron falan mı arttırıyor ?
  22. Arkadaşlar başlıkta görmüş olduğunuz bileşenleri kullanarak bir kür uygulayacağım. Ancak biri bir diğerini baskılar diye korkuyorum. Östrojeni el altına almaktan çok azaltmak istiyorum bunun için Arimidex kullanmam önerildi ama fiyatı çok pahalı. Yardımcı olursanaız sevinirim.
  23. Arkadaşlar östrojen miktarını nasıl azaltabilirim ? Şuan bir kür içerisinde değilim. Sadece Oxandrolone kullanıyorum yakında clenbutarol , levotiron ve klonidin kullanmaya başlayacağım. Amacım vücudun metobolizmasını hızlandırmak bu ilaçlarla birlikte kullanabileceğim östrojeni azaltmak amaçlı bir ilaç lazım ama sadece östrojeni azaltıcak onun dışın testo artmasını falan istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×