Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Semposezer

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Semposezer Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Sahte steroid

    İlaçlar kandan tamamen çıkana kadar bekle ( testo 15 günde,boldenon 28 günde çıkar ) 29.gün 6günx500iu toplamda 3000iu hcg yap. 800iu e vitamini,50mg çinko al. 6gün sonra yani hcg bittikten sonra 40 gün boyunca günde 20mg nolvadex(yoksa tamoxifen) al e vitamini ve çinkoya aynı şekil devam et.
  2. Ikinci bulk kürüm ?

    Guzel kür
  3. Ikinci kürüm için tavsiyelerinize ihtiyacım var

    Vucudun yagli gibi duruyor.Bu vucuda deca sokma bence hocam
  4. Kan tahlilim ve lh sorunum

    Bu siteyi cok seviyorum.Steroid hakkinda cogu seyide burdan ogrendim kurumu burdan temin ettim birkac kisiyle tanistim. Ancak sitedeki en buyuk sorun yardimlasma yok denecek kadar az.2-3 kisi haricinde insanlara yardim eden yok.arkadas pct yapmis lh yuksek cikmis sebebi nedir,tedaviye devammi etmeli,lh yuksek cikmasi bi sorun yaratirmi illaki bunlari bilen var.Sitede tonlarcakez kure girenler var kimse yardimci olmamis arkadasa.Surda boyle bi soru degilde tartisma olsaydi bi 30 tane yorum olmustu sanirim
  5. Definasyonda Primobolan ?

    Merhaba herkese 19 Yasindayim 169 boy 86 kiloyum. 2-2.5 yildir duzenli olarak bu sporu yapiyorum. Definasyona girmek istiyorum ancak kas ve hacim kaybi cok yasarim diye korkuyorum.Salondaki hocan 10 gun arayla 1 ay boyunca 200mg veya 100 mg primabolan vuralim protein sentezini arttirip kaslarini definasyonda tutar sadece yagdan verirsin dedi. Bi hacim kuru icin 19 yas erken evet ama primobolan icinde bu gecerlimi ? Testo hormonunu baskilarmi veya ostrojen hormonunu yukseltirmi ? Pct ye gerek olucak mi ? Yonlendirirmisiniz beni
  6. 19 Yaşinda Kür Yapmak ?

    Herkese merhaba.. 19 yasindayim 3 yildir bu sporu yapiyorum. 170 boy 85 kiloyum. Tsort vs giydigimde baya bi hacimli vucutlu duruyorum ama tsort ciktiginda omuz gogus kismi iyi olsada gobek vs bozuyor ogrenciyim haliyle beslenme cook duzgun degil ondan sebeb biraz yag var.Amacim daha cok hacim almak.ufaktan bir kure girmek istiyorum only testo olur veya daha hafif birsey varsa oda olur yalniz yastan dolayi biraz tereddutteyim Degerli abilerim ve hocalarimdan yardimci olmalarini istiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×