Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Gokten

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Gokten kullanıcısının son zaferi 30 Kasım 2017

Gokten en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

Gokten Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Haftada 250 mg testo e + günlük 10 mg danabol

    maalesef, şimdi gördüm testo-e'nin de jinekomasti riski varmış. O halde en iyisi ya hiç yapmamak, ya tam bir kür yapmak, testo+boldenon+danabol gibi, sonrada PCT'ye girmek. Yine arimidex kullanacak olduktan ve PCT girecek olduktan sonra... Orjinal boldenon satan tanıdığı olanvarsa özel mesaj bekliyorum + yağ oranım %24 şu anda, jinekomasti riski çok mu olur bu yağ oranıyla? ya da bu yağ oranında birisi için boldenon yerine daha iyi bir alternatif var mı?
  2. Haftada 250 mg testo e + günlük 10 mg danabol

    250'de de PCT gerekecek se, zaten 500 çakarım, nasıl olsa PCT yapılacaksa, dediğiniz gibi gerek yok 250 ile çaba sarf etmeye. Benim amacım mümkün olduğunca az kimyasalla gelişim hızını arttırmak olduğu için PCT'ye gerek duyulmadan bir olaya girebilirmiyim diye düşündüm. Malum, PCT'de nolvadex ve klomen vs var. Ayrıca anaboliklerin yanında da jinekomasti riskinden dolayı, arimidex vs kullanıyoruz. Bu oral kimyasallar işi beni oldukça endişelendiriyor, bu arimidex falan ağrı kesici değil, kanser ilacı biliyorsunuz. Naim Süleymanoğlu'nu Karaciğer yetmezliğinden kaybedeli çok olmadı Tüm bu endişelerimden dolayı, mümkün olduğunca orallardan uzak bir gelişim hızlandırma olayına girmek istedim, hepsi bu. @Tren Testo - E'de jinekomasti riski var mı ki? yoksa jinekomasti riskin %10 derken, danabol'ü mü kastettiniz.
  3. Haftada 250 mg testo e + günlük 10 mg danabol

    evet kendi üretimimin duracağını hesaba katmamışım. Ancak benim verdiğim rakamlar sallamaydı, bu sallama rakamlarla sizin yaptığınız hesapta haftalık 250 mg testo çok mantıksız görünüyor. Bunun üzerine google!da yaptığım araştırma sonucunda: "yetişkin bir erkek vücudu günde 2.5 ve 11 mg arası testosteron üretir. " bilgisi ile karşılaştım. 32 yaşında biri olarak, bu 2 rakamın ortalamasını alalım. günlük üretimim 6.75 mg, diyelim, bu da haftada 47,25 mg yapar. Bu rakam üzerinden hesap yaparsak, 250 - 47,25 mg = 202,75 mg yani haftalık 250 mg testo takviyesi ile, normal testosteron üretimimin 4 katı testosterona sahip oluyorum. Bu da 4 kata kadar daha hızlı gelişim anlamına gelmez mi? Tabi tek faktör testo değil, bunun anabolik olayı var, katabolik olayı var, ama en kötü ihtimalde gelişim hızını 2 ye çıkarsa bile, değmez mi, haftada 250 mg için birçok yerde, PCT gerek yok yazılmış, yukarıdaki sağlıkçı olduğunu söyleyen arkadaşta, 250 mg testo alımında, üretimin tamamen kesilmeyeceği, alt seviyelerde devam edeceği görüşünde. @Tren Testo - E'de jinekomasti riski var mı ki? yoksa jinekomasti riskin %10 derken, danabol'ü mü kastettiniz.
  4. Haftada 250 mg testo e + günlük 10 mg danabol

    mesele şeye döndü, 2009'da ablam internetten bu ot-çöpten yapılan, bitkisel zayıflama hapı almış, neyse kullanmış hapı, hiç bir fark yok. Aramış satıcıyı, neden bu ürün zayıflatmadı diye sormuş. Satıcı: efendim, bunu her gün, sabah ve akşam 12 saat ara ile düzenli şekilde kullanmalısınız, yoksa etki etmez Yani, 11 saat ara ile kullanıldı mı etkisini tamamen kaybediyor gibi bir algı yaratmak istemiş. Sizin mantıkta aynı mantık, arkadaşlar antibiyotik mi bu, illa şu kadar mg kullanmazsan etki etmez tarzında bir fikir var herkeste. Şöyle bir hesap yapalım, Testosteron protein sentezlenmesinde çok önemli rol oynuyor öyle değil mi? Öyleyse: Benim kendi testosteron üretimim haftada 100 mg diyelim ve 100 mg testosteron 500 birim protein sentezlenmesine yardımcı oluyor diyelim, ben haftada 250 ek testosteron aldığımda, kendi üretimimle birlikte 350 mg testesteronum olacak, bu da 1750 birim protein sentezlenmesine yardımcı olacağı anlamına gelmez mi? Benim anladığım öyle, zira öyle olmasaydı, 20 yaşındaki birinin gelişim hızı ile 35 yaşındaki birinin gelişim hızı aynı olurdu. Ama aynı değil, çünkü 20 yaşındaki biri, günde 50 mg testosteron üretirken, 35 yaşındaki, 20 mg üretiyor. Bu da ne kadar köfte, o kadar ekmek hesabı; ne kadar testo, o kadar fazla birim protein sentezi anlamına gelmez mi? Ben mi yanlış biliyorum, bu işler böyle değil mi?
  5. Merhaba arkadaşlar, Elimde, Moldova'da eczaneden kendi satın aldığım Testo-E ve Danabol var. Boldenon'da eklemek isterdim ama, geçen yıl Türkiye'de Face üzerinden tanıştığım birinden aldığım ürünlerin hepsi sahte çıktığı için, TR'de ürün satın almak istemiyorum. Bu nedenle elimdeki eczaneden aldığım ürünlerle hafif bir kür yapmak istiyorum. Haftada 250 mg Testo-E + günde 10 mg Dianabol şeklinde, Aslında küre girmeye hazır değilim şu sıralar, ama kısa zaman önce sigarayı bıraktım, ve kalori alımım çok ciddi yükseldi (sigara bırakanlar bilir). Bu durumu yağ depolamak yerine, biraz steroidle kasa çevirmek isteğindeyim. Malum, steroidsiz protein sentezi 1 birim olurken, storoidle 2 birim olmakta. Danabol daha fazla çıkmak istemiyorum, karaciğerler ciddi yorgun. Bahardan beri yurtdışındaydım, neredeyse her gün yarım litreden fazla votka-wiski-kanyak benzeri sert içki tükettim. Onun için bu kış karaciğerlerimide dinlendirmek istiyorum, zira yaza doğru yine yurtdışına çıkacağım, ortamlar yine aynı, alkol tüketimi yine aynı olacak. Böyle bir kür hakkındaki fikriniz ne olur, kaç hafta yapmalıyım, kür sonunda PCT gerek olur mu. Ayrıca 10 mg danabol için, arimidex vs, anti-öströjen birşey kullanmama gerek var mı? Jinekomasti riski yaratırmı yani bu kür? Teşekkürler.
  6. Merhaba arkadaşlar, Clenbuterol'ün nasıl çalıştığı konusunda kafam karıştı. Bu nedenle sizlere sormak istedim. Açıklamak gerekirse, Clenbuterol kullandığımızda direk bir yağ yakımı mı başlıyor, yoksa düşük kalori diyeti uyguladığımızda eksik kalan enerji kaynağı olarak yağı mı kullanıyor. Şu anda bulk + boldenon-testo e küründeyim, iştahı zayıf biri olduğum için günlük karbonhidrat ihtiyacını tutturmaya çalışmak beni gerçekten çok zorluyor. Yazdan kalma alkol göbeği var, bunu eritmek istiyorum. Bulk döneminde clenbuterol kullanırsam bir faydası olur mu? Clenbuterol direk yağ yakım olayına mı giriyor, yoksa düşük kalori diyeti ile uygulandığında eksik olan enerji kaynağını yağ yakarak mı tamamlıyor?
  7. Merhaba arkadaşlar, Dünden beri sağ göğüs altımda bazende sırtıma vuran ağrı var. Karaciğerden olduğunu düşünüyorum. Belki de ilk kürüm olduğu için çok evham yapıyor olabilirim, bilmiyorum. Ama her riski göz önüne alıp, sürekli gözlemde kalmakta da fayda var. Yani, tabletler karaciğeri yoruyor gibi, günde 4 LT falan su tüketiyorum. Ancak daha önce uzun dönem çok aşırı alkol tüketimim olduğu için çok sağlıklı bir karaciğerim olduğu söylenemez. En son sabah içtim Dinabol ve Proviron, 3. haftadayım şu anda. 2 günde yarım tablette Arimidex içiyorum. 1- Tüm bu tabletleri bıraksam ne olur? Yani sadece Boldenone+Testo E devam etsem küre. 2- Ya da Kick-Start olayını sallayıp Dianabol'ü kessem, Günde 100 mg Proviron ile 2 günde yarım Arimidex ne kadar yük olur karaciğere? 3- Boldenone + Testo E kürü bildiğiniz gibi doğal testosteron üretimini en az baskılayan kombinasyonlardanmış. Bu nokta da Arimidex'i de kesip, sadece Proviron ile devam etsem durum nasıl olur? Karaciğer rahatlar mı, yoksa Proviron da oldukça karaciğeri yoran bir ilaç mı? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. Hangi durumda ne olur?
  8. Merhaba arkadaşlar, hocalar, Boldeneno+Testo E+Dianabol küründen sonra, Low Carb diyetine girmeyi düşünüyorum. Kürden sonra kazanımların kalıcı olması için aynı beslenme ve spor düzeninin devam ettirilmesi gerektiği söylenmekte. Yani kür sonrası low carb, kas yıkımına neden olabilir gibi bir düşünce oluştu bende. Ancak, biliyorsunuz ki Clenbuterol'ün yağ yakma ve kasları koruma özelliği var, kaslardaki proteini bloke ederek katabolik süreci ortadan kaldırıyor. Bu nedenle, kürdeki kazanımlardan sonra low carb diyetinin yanında Clenbuterol kullanırsam hem yağ yakımını hızlandırırım, hemde kürdeki kazanımları mı korurum diye düşünüyorum. Bu konuda sizlerin fikri nedir? teşekkürler.
  9. Merhaba arkadaşlar, 2 hafta oldu, Boldenone, Testo E, Dianabol kürüne başlayalı. İlk kürüm, bir hafta -10 gün zor oldu biraz, testo flu oldum, ancak son birkaç gündür tam vücut alıştı, verim almaya başladım, ancak ne yazık ki, bel soğukluğuna yakalandım galiba. henüz emin değilim, birkaç güne iyice emin olurum, daha önce de yaşadım, belirtilerini net biliyorum. şu anda sadece işerken yanma var, steroidin böyle bir etkisi olur mu? nette baktım, bulamadım böyle birşey. birkaç gün daha bekleyeceğim, eğer diğer belirtilerde ortaya çıkarsa ki çıkacağını düşünüyorum, bu hastalığı daha önce 2 kez yaşadım ve biliyorum. Yani kısacası, antibiyotik kullanmak gerekicek. Karaciğeri çok yormamak için kürü bırakmayı düşünüyorum. Ya da enjeksiyon antibiyotik kullanabilirim, bilmiyorum. Daha önce kür döneminde antibiyotik kullanan oldu mu, fikirleriniz nedir bu konuda. Ayrıca kürü bırakmam gerekirse, PCT girmeme gerek var mı, 2 haftalık kür için. teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×