Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

N_atasha

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

N_atasha Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Ml/mg ayarı

    Arkadaşlar elimde ki trenbolone-E de 1mlde 200 mg var . Ben haftalik 300mg vurmak istersem 1.5 ml ceksem oluyor değil mi ? Bi kac yerde yok oyle olmaz yarim çekersen 100 mu gelir 50 mi bilemezsin falan demişti? Eger oyle degilse 1.5 CC 300 mga denk geliyor degil mi ? Oyle vurabilirim yani
  2. Kür önerimi

    Merhaba arkadaşlar skinny fat bi vücudum var ve yag yakip az da olsa kas kazanmak icin bir kur düşünüyorum. Biliyorum bu tamamen beslenmeyle alakali beslenmem nasil olmali kurde ? Daha once bilincsiz bir deca kurunden ciktim ve kur sonrasi bana kalan tek sey yağdı fakat tecrubelendim. Hangi ilaçları nasil kullanmaliyim , nasil beslenmeliyim bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim. Bir de güvenilir bi satıcım yok. Bir satici var ve DNA LABS satiyor fakat dna labs hakkinda hic iyi seyler duymuyorum testl E sinde bile 350 mg yaziyor yani overdose buyuk ihtimal 40-50 belki vardir diye düşünüyorum tecrubesi olan varmi bu marka hakkinda
  3. Veteriner steroid

    Arkadaşlar veterinerde boldenon , trenbolone gibi ilclar varmis sanırım gecen bir konuda da gordum winstrol falanda varmis masteron vs vs. Fiyatlari önemli degil orjinal bulamadigim icin ordan alip paraya kiyarim fakat yan etki vs vs bakimindan bi fark olur mu ? Yani cunku hayvan ve insan anayomisi farkli o yuzden ilaclardan alinan yan etki daha mi cok olur ? Cunku oyle degilse bundan sonra oralarfan tedarik etmeyi dusunuyorum. Birde testosteron yoktur sanırım? Onuda eczane sustanon olarak tamamlariz
  4. Evet arkadaşlar bu ilaci bilen var mi doktorum bana zamaninda soguk algılıgi olduğumda vermişti ve iveriginde nac 600 da oldugu gibi 600 mg asetilsistein var ve buna ek 200 mg Cvitamini var . Kur sirasinda nac 600 yerine bunu kullanmak daha iyi olmaz mi ? Fiyatlarida ayni hem kafadan 200 mg C vitamini almis oluyoruz C takviyesi alirken rahatlatmaz mi butceyi azda olsa
  5. 12 Haftalık Kur Dizayni

    Merhabalar 12 Hafta Only Testo kuru yapacagim Amacim lean muscle kazanmak. 1.83 boy 85 kilo. 1-12 500 MG sustanon Her hafta pazartesi Persembe enjeksiyonlari yapmayi planlıyorum cok fazla dalgalanma olur mu ?Onun yerine pazartesi Çarşamba cumaya ayarlamak dalgalanma açısından daha iyi mi olur ? Birde 12 hafta sustanon kurlerinden 8. Haftadan itibaren preglyn vuruldugunu okudum gerek varmisir ? Yoksa kur sonu testlerden sonra mi karar verilmeli ? Kur ici gerekli olur mu HCG?
  6. Sustanon kürü yardim?

    Öncelikle merhaba. Only testo kuru yapicam fakat piyasadaki tum testolar ya yarim doz ya da daha az orjinalini bulmak cok zor ve etrafimda tanıdığım güvendiğim hic bir satici yok. Bu yüzden eczaneden sustanon 250 MG alıp haftalik 500 mg olucak sekilde kur yapmaya karar verdim toplamda 12 hafta olucak. Pct icinde test yaptirip buraya atarim yine yardim alirim diye umuyorum. Aklima takilan soru ise , İzmirde yasıyorum eczaneden aldığım sustanonun hammeddesi 250 yazmasina ragmen daha az veya sahte cikma olasılıgi var midir? Sahteyse nasil anlayabilirim baska eczaneye gidip barkodunu kontrol ettirmek oczum olabilir mi? Birde enant ile sustanon arasinda yapilan bir kurde fark olur mu ?? Yan etki fark olur mu? ENjeksiyonlari nasil ayarlamaliyim pazartesi Cuma uygunmudur ??
  7. Oncelikle merhaba. Yasim 18 daha once 14 hafta bolde testo-e - deca kuru yaptim ekto bi vucudum var 1 senedir spor yapiyorum. Yaklasik 10-12 kilo civari kilo aldim birazda yağlanarak tabi . Fakat kolum olusan kirik yuzunden 3 aydir spor yapamiyorum kazandiklarimin yarisini kaybettim. Ama yagli buyumektensr artik temiz ve defineli buyumeyi tercih ediyorum. Tren e- testo-e boldenon kuru buna uygunmudur acaba ? Kac hafta olmali dojazlari ne olmali ? 1.80 boya 74 kiloyum su an. O kurden cikar cikmaz define kurude yapabilirmiyim ? Ben defoneli olmayi hacimli olmaktan daha cok onemsiyorum su an. Birde ilac markasi olarak ne onerirsiniz Edit: Bilgi yanlısı var ekto degil skinny fat bi vucudum var.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×