Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rifki1907

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

rifki1907 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Öncelikle herkese iyi sporlar hayırlı günler. uzun zamandır ilk kürüm için araştırma yapıyorum bayağı bir araştırma yaptım şuan en mantıklı olarak görünen şuan da konu başlığının altına yorum yapmış oldugum örnektir. Ancak ; Kürü 16 hafta tutmayı düşünüyorum araştırmalarım ve burada da yazıldıgı üzere etkisi o zaman görülüyor. Dozajlar ve pct konusunda net ve kesin olarak tecrübeli ve bilgili yorumlara ihticaım var yardımcı olacagınızdan eminim. 181 boyundanyım 77 kiloyum beslenme antreman konusunda hiç bir sıkıntım yok gayet iyi ve düznli oldugum söylenebilir .Vucut olarak kötü değilim altyapım var 3 yıldır guzel ve doğru sporyapıyorum denilebilir. ölçülerim verecek olursam kol 38.gögüs 106.omuz 122.bacak 58.bel 88.yag oranım %13 civarı dır. Kür e gelecek olursam ; 1-16 hafta testo enant kaç mg olmalı 1-16 hafta boldenon kaç mg olmalı 1-16 hafta profiron 25 mg olabilir mi 1-16 armidex önerirmisiniz kür de östorojen dengelemsı yara saglar mı yoksa fazla zara veya boldenon dan dolayı gerek yok mudur 16 uzun bır zaman zarar gormekten yana sıkeyetımyok ıllakı olabılır fakat zararı mınımuma ındırmekte tabıkıde fayda var. 1-4 hafta dianabol u 4 hafta 30 mg olacak sekılde daha mantıklı geldı 4.haftadan sonra vucut reseptorlerı ılaca alışmakta etkısı azalmakta oldugu dogrudur. Koruyucu ilaçlar bitkisel destekler kısmına kesınlıkle katılıyorum cok dogru. Sorun 16 hafta uzun bır zaman ve genelde 16 haftalık bır kürde preglyn öneriliyor dogru pct testler sonucu yapılabılır dogru , ancak değerlerdeki değişim sonucu dozajları neye göre ayarlamalıyız. Preglyn yerıne klomen kullancaksak yeterlı olacakmıdır araştırmalarıma göre preglyn bıle testıslerı 100 100 e kadar eskı halıne getırmıyor bu normal sıkayetım yok ve yıne arastırmalarımda kür başlangıcından ıtıbaren gunluk 60 iu hesaplaması ıle dogru preglyn mıktarı ortaya cıkıyor. dogru preglyn vurulumu ıse kurun 4. haftasından sonra hafta 3 gun pzt carsamba cuma gıbı 500 ıu . nun yaralı olabılecegı soylenmekte tabı kur sonuda vurulacak hesaplamalar ona gore ayarlanacak. Kısaca sorularım Testo ve bodenon haftada kaç mg olmalı pct de preglyn mı klomen mı provıron kür buyunca uygun olacak mıdır (pct de degıl) armıdex e gerek varmıdır nolvadex kürden kaç hafta sonra kaç mg alınmalı başka unuttugum bırsey varsa yazarsanı sevınırım umarım yardımcı olursunuz gercekten guzel bır kur yapmalıyım teskkurler emegınıze saglık.
  2. Testo enant-boldenon-dianabol kürü dikkat edilmesigerekenler

    Öncelikle herkese iyi sporlar hayırlı günler. uzun zamandır ilk kürüm için araştırma yapıyorum bayağı bir araştırma yaptım şuan en mantıklı olarak görünen şuan da konu başlığının altına yorum yapmış oldugum örnektir. Ancak ; Kürü 16 hafta tutmayı düşünüyorum araştırmalarım ve burada da yazıldıgı üzere etkisi o zaman görülüyor. Dozajlar ve pct konusunda net ve kesin olarak tecrübeli ve bilgili yorumlara ihticaım var yardımcı olacagınızdan eminim. 181 boyundanyım 77 kiloyum beslenme antreman konusunda hiç bir sıkıntım yok gayet iyi ve düznli oldugum söylenebilir .Vucut olarak kötü değilim altyapım var 3 yıldır guzel ve doğru sporyapıyorum denilebilir. ölçülerim verecek olursam kol 38.gögüs 106.omuz 122.bacak 58.bel 88.yag oranım %13 civarı dır. Kür e gelecek olursam ; 1-16 hafta testo enant kaç mg olmalı 1-16 hafta boldenon kaç mg olmalı 1-16 hafta profiron 25 mg olabilir mi 1-16 armidex önerirmisiniz kür de östorojen dengelemsı yara saglar mı yoksa fazla zara veya boldenon dan dolayı gerek yok mudur 16 uzun bır zaman zarar gormekten yana sıkeyetımyok ıllakı olabılır fakat zararı mınımuma ındırmekte tabıkıde fayda var. 1-4 hafta dianabol u 4 hafta 30 mg olacak sekılde daha mantıklı geldı 4.haftadan sonra vucut reseptorlerı ılaca alışmakta etkısı azalmakta oldugu dogrudur. Koruyucu ilaçlar bitkisel destekler kısmına kesınlıkle katılıyorum cok dogru. Sorun 16 hafta uzun bır zaman ve genelde 16 haftalık bır kürde preglyn öneriliyor dogru pct testler sonucu yapılabılır dogru , ancak değerlerdeki değişim sonucu dozajları neye göre ayarlamalıyız. Preglyn yerıne klomen kullancaksak yeterlı olacakmıdır araştırmalarıma göre preglyn bıle testıslerı 100 100 e kadar eskı halıne getırmıyor bu normal sıkayetım yok ve yıne arastırmalarımda kür başlangıcından ıtıbaren gunluk 60 iu hesaplaması ıle dogru preglyn mıktarı ortaya cıkıyor. dogru preglyn vurulumu ıse kurun 4. haftasından sonra hafta 3 gun pzt carsamba cuma gıbı 500 ıu . nun yaralı olabılecegı soylenmekte tabı kur sonuda vurulacak hesaplamalar ona gore ayarlanacak. Kısaca sorularım Testo ve bodenon haftada kaç mg olmalı pct de preglyn mı klomen mı provıron kür buyunca uygun olacak mıdır (pct de degıl) armıdex e gerek varmıdır nolvadex kürden kaç hafta sonra kaç mg alınmalı başka unuttugum bırsey varsa yazarsanı sevınırım umarım yardımcı olursunuz gercekten guzel bır kur yapmalıyım teskkurler emegınıze saglık.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×