Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Flexor86

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Flexor86 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Balkan parabolan hakkında!

    Herkese merhaba. Balkan Testo prop. ,Balkan Parabolan ve Sp Boldenon ile bir definasyon kürüne başladım.Önceki kürümde Parabolan'ı haftada 300 mg ve tek seferde alıyordum ama kalbimin çok hızlı atması 2 dk içinde vücut ısımın yükselmesi ve 15 dkya varan öksürük krizlerinden sonra haftada üçe bölerek almaya başladım.Bu şekilde kullanımda bu yan etkileri görmüyorum ama kafam takılan şey son enjeksiyonumda ampülden biraz parmak ucuma parabolanı damlattım ve tadına baktım tıpkı ayçiçek yağı gibi bir kokusu vardı ve dilim de acı bir tat bıraktı.Bu normal mi? Parabolan kullananların değerli yorumlarını bilmek isterim.İyi forumlar
  2. Yeni kür planım

    4. Bulking kurum olacak.tablo aciklayici olmasi acisindan ayrintili. Edebi olarak degil sporcu gozuyle yorumlayiniz toplamda 4 tane ilac kullanicam. Trenbolone dan dolayi kullanmayi dusunuyorum. Mantikli ve akilci yorumun icin tesekkurler. Anabolizanin testodan daha az olmasi dusuncesindeyim. Su an 105 kiloyum. Bakalim bu kurde neler olacak
  3. Yeni kür planım

    Herkese merhaba. Yarın itibarı ile 7 aylık bulking kürüme başlıyorum.Geçen sene 6 aylık bir bulk dönemi yaptım ve çok iyi sonuçlar aldım.Bu sene biraz daha uzun tutarak daha da iyi sonuçlar görmeyi planlıyorum.En son kürümde haftalık 750 mg testo , 600 mg boldenone ile 600 mg tren enat. kullanmıştım.Bu kürümde 4. haftadan itibaren testoyu 1000mg ,boldenonu 800 mg'a Tren'i ise yine 600 mg olarak alacağım. Tren bittikten sonra ise Deca denemeyi düşünüyorum. Sizlerle ayrıntılı kür takvimimi paylaşıyorum.Olumlu ve olumsuz yorumlara açığım.İyi forumlar(Aromataz İnhibitörünü duruma göre alacağım)
  4. Parabolan-cypionat-boldenon-turanabol

    @Yabgu eski serisini kullandim hocam. Ama yeni kure girecegim 2 haftaya ve yrni seri mallar istedim saticidan. Yenilik iyidir.:)
  5. Parabolan-cypionat-boldenon-turanabol

    Bvs nin parabolani ile bu yaz definasyon donemine girdim. 8 hafta kullandim. Hrr enjeksiyondan sonra tren oksurugune yakalandim. Sisesine 230 lira verdim. Mukemmel bir kuvvet ve sertlik verdi adeleye. Illaki cok pahali olmasi gerekmiyor ilaclarin calismasi icin. Ayrica bvs den sasmayin derim.. Iyi forumlar
  6. Bvs Parabolan sahte mi ?

    Arkadaslar selamlar. Bulking yaparken bvs tren enat. Kullandim. Haftalik 400 mg aldigim halde yan etkilerini ilk enjeksiyondan birkac gum sonra gostermeye basladi. Ilacin pozitif etkilerinide fazlasiyla gordum. Su an cuttingde bvs parabolan kullaniyorum. Ilk hafta 450mg aldim ve tren enat. Yasattigi yan etkileri goremiyorum. Ayrica ilacin kivami sivimsi. Tren enat. Biraz daha yagliydi ayni testo gibi. Aklima takildi sizlere danisayim dedim. Bu ilaci daha once kullanan birileri varsa yorumlarini paylasirsa sevinirim. Iyi forumlar..
  7. Herkese merhabalar . baslikta belirttigim ilaclarla guzel bir definasyon yapma dusuncem var. Kafama takilan ise parabolani ilk haftadan enjekte etmelimiyim? Yoksa testo kanima karistiktan sonra yani iki hafta sonra falan mi vurmaliyim? Bulk kurumde tren enat. Kullanmistim ve 4. Haftada ilk enkjeksiyonumu yapmistim. Bu konuda aciklayici bir bilgi verecek hocamiz olursa sevinirim. Iyi forumlar..
  8. Herkese merhaba .. Sizlerle bulking icin girdigim kurumu paylasmistim. Muazzam bir olcu vr kuvvet artisi yasadim. Simdi ise bir definasyon planim var. Bu sefer kullanmayi dusundugum ilaclar testo prop. Tren acetat veya parabolan ve masteron.. Birde clen dusunuyorum ama kararsizim o konuda. Kur takvimi soyle planlandi. 1-12 hafta testo prop.(500mg haftada) 1-8 hafta parabolan veya tren a(400mg haftada) 8-12 hafta masteron (400mg haftada) 1-6 hafta clen.. Birkac sorum var. Bulkingte max 750 mg testo kullandim definasyon icin 500 mg farkli ester kullanmam nasil sonuclar dogurur? Vucudum icin az gelir mi ? Yoksa ide al midir? Degerli yorumlarinizi bekliyorum.. Iyi forumlar..
  9. Signum markasi hakkinda

    Arkadaslar selamlar. Surekli alisveris yaptigim ve ticaret ahlakina cok guvendigim bir saticidan dianabol satin aldim. Elinde balkan pharma urunleri olmadigi icin " Signum Methandrostenolone" denen bir urun gonderdi. Bu markayi duyan bilen oldu mu ? Urun hakkinda pek bilgi yok ama saticiya olan guvenimiz tam oldugu icin kullanacagiz. Degerli yorumlarinizi bekliyorum. Iyi forumlar..
  10. Herkese Merhaba. Forumdaki ilk konu başlığım ve sizlere bu kürümde kullanmayı düşündüğüm ilaçları yazarak fikrinizi almak istedim. Daha öncesinde 2 Bulking ve 1 Cutting kür deneyimim oldu. 1. 83 boyunda 98 kiloyum ve yağ oranım %15 /16 civarı.. Kürüme gelecek olursak; 1-10 Hafta Trenbolone E. Haftada 400 mg 1-8 Hafta Testo E. Haftada 500 mg 9-16 Hafta 600 mg 1-8 Hafta 400 mg 8-12 Hafta 600 mg Boldenone Böyle bir kür planım var. Pct için ve kür esnasındaki diğer ürünler için kendi planımı yapmış durumdayım.. Sizlerinde değerli fikrini almak ,konu üzerine tartışmak isterim.. İyi forumlar.. Edit: Bvs Labs ürünleri kullanacağım. Önceki deneyimlerinde yine aynı firmanın ürünleriydi ve çok olumlu sonuçlar aldım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×