Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

imBeast

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

imBeast Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Tren e. kürü için kullanılacak diğer ilaçlar

    Şimdilik 200 yeter zaten diğerlerine göre güçlü bir ilaç bir sonrakinde artık gözüm kesmiyor pek 😄
  2. Tren e. kürü için kullanılacak diğer ilaçlar

    Teşekkürler bilgilef için . İlk iğneyi cuma günü oldum trende iğneden sonra öksürme nefes kesilmesi gibi yan etkiler kaç gün içinde kendini gösterir çümkü şuan korktuğum gibi yaşamadım da normal herşey ilaç sahtemi acaba ?
  3. Tren e. kürü için kullanılacak diğer ilaçlar

    TREN E ilk defa kullanıcağım için ölüm tripleri de korkutuyor bir yandan o yüzden çok fazla yükseltmek istemiyorum. ilaçla bir tanışıyım ondan sonra artık teşekkür ederim yorumunuz için.
  4. arkadaşlar merhaba haftalık ; 500 test.e 500 boldenon kürüme 200 tren e eklemeyi düşünüyorum.eczaneden cabaser aldım 1mg. kür bitene kadar kullanıcam merak ettiğim cabaserin yanında tamoxifende kullanmalımıyım ? saygılarımla. kür içinde kullandığım diğer takviyeler saw palmetto nac600 d vitamini
  5. Merhaba arkadaşlar konuyu düzenlemiş bulunmaktayım. 12 haftalık hacim kürüm bitti ardından 4 hafta pct dönemi yaptım. aşağıda kür öncesi ve pct sonrası hormon testlerimi paylaşıyorum. Anlayan bilgili bir arkadaş yorumda bulunabilir mi ? henüz doktora göstermeye fırsat olmadı birde pazartesi define kürüne giricem saygılar. TESTES. TEST SONUCLARI KÜR ÖNCESİ ÖZEL http://i.hizliresim.com/WbJ918.jpg KÜR SONRASI DEVLET HASTANESİ TEST Total Testosteron 4.48 ng/mL N(1.75 - 7.81) TESTES. TEST SONUCLARI PCT SONRASI ÖZEL http://i.hizliresim.com/ZM8GdA.jpg Definasyon kürüme girmiş bulunmaktayım. BVS LABS TESTO PROPİNAT HAFTADA 3 GÜN PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA TOPLAM 3ML HAFTADA BOLDENON 250 MG PAZARTESİ CUMA TOPLAM HAFTADA 500 MG CLENBUTEROL VE WİNSTROL ANTREMAN PROGRAMIM SÜPER SETLER ŞEKLİNDE VE HAFTADA 3 GÜN KARDİYO BESLENMEDE ŞUAN KARBONHİDRATI ÇOK DÜŞÜRDÜM GÜNDE 40 GR KADAR FALAN ALIYORUM TAVSİYELERİNİZ VARSA YAZARMISINIZ.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×