Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Marjinalheroes01

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Marjinalheroes01 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Kür içi gelişim seviyem..

    Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar diliyorum. Testo E. v Deca v Dianabol kürümün 6.Haftasındayım. Küre başladığım kilom 72 şuanki kilom 88. ( İlk kürüm ; Neden deca girdin diye soran hocalarım ve arkadaşlarım olacak omuz kapsülümde bir sakatlık vardı ondam dolayı deca bana cazip geldi) Kür içi yaşadığım sorunlar östrojen kaynaklı göğüs kaşıntısı olsu prolaktinden kaynaklı değildi lab test yaptırdım 5 gün 20 mg tamoxifen kullandım düzeldi çok şükür. Hedeflediğim kilo kür sonuna kadar 95. Morali bozmuyor bu konu ama çokda temiz büyüdüm sayılmaz kür içi Supplement olarak Gainer + BCAA + Multivitamin kullanıyorum. Günde 6 öğün yapıyorum beslenme olarak 2 si cheatmeal tarzında oluyor diyeceğim şudurki arkadaşlar bu küre girmek isteyipte aklı karışan kardeşlerime yardımcı olabilirim iyi forumlar reklam gibi bir amaç gütmüyorum hiç bir bağlantımda yok ürünler RoxPharma sanırım bana yaradı ürün.
  2. Göğüs ucu ağrısı yardım..

    Hocalarım ve arkadaşlarım Testo E. Deca Dianabol kürümün 4.haftasınyayım yaklaşık bir 11 kilo aldım şuanlık ve 5 gün önce göğüsümün ucunda küçük bir ağrı oluştu şuan kaşıntı yapıyor ve ağrılar arttı 5 gündür adanada gezmediğim eczane kalmadı ne tamoxifen nede nolvadex bulabiliyorum ne yapmak durumundayım acil yardımm
  3. Merhabalar degerli dostlarim 2 yildir spor yapmaktayim 20 yasindayim. Vucut olculerim Biy 1.87 kilo 80 yagli bir vucuda sahibim kure girerkende biraz salondaki genc arkadaslarin gelisimi oldu ama egoist insanlar olduklari icin bir yardim konusu alamadim amacim temiz ve yagsiz buyumek soyle bir kur dusunuyorum 1-10 Hafta Testesterone Cypionate 500 mg 1-10 Hafta Boldenon 400 mg 1-8. Hafta Gunluk 40 mg Winstrol Bu kurun bana getirisi ne olur acaba ? Ve suplement vitamin ve pct yardimlarinizi bekliyorum ? ADANA ICINDE BU KONUDA BANA YARDIM EDEBILECEK BIR ABIM KARDESIM VARSA YORUMDAN BANA MAIL ADRESINI YAZARSA COK SEVINIRIM:)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×