Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

american-story

Üye
  • İçerik sayısı

    318
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne american-story kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Cok takma,sağlıktan bahseden arkadas ilk küründe 1000 mg deca sustanon boldenon danabol girdi :))))))))

     

    Bu ZYZZMAN forumdan engellenen MUSADUR mu acaba ? çok benzetiyorum da yazım tarzını söylemlerini falan bir bana mı böyle geliyor acaba ? :sig


  2. Merhaba öncelikle fiyat ve kaliteden anlayan abilerimiz bahsedebilirmi?

    not: 40 kilo vermiş biri

     

    Anabolik + peptid karışımı yap hocam bütçe sorunun yoksa. Marka med tavsiye ederim yada alley orjinal bulursan tabi.

     

    Daha önce medpharma ürünü kullandım bende işe yaramadı bilmiyorum nedenini hgh fragment den bahsediyorum bu arada ve igf-1. Bende bunun üzerine bluesky dan aldım şu an çalışıyor gibi. Frag vurunca yüzüm kızarıyor. Medpharma da olmamıştı mesela. Bildiğim markalar bunlar.

     

    Hocam bende tam aksine bluesky kullandım follistatin memnun kalmadım ama medde özellikle igf 1 ve hgh çok iyi çalıştı bildiğin dar gelen kıyafetlerimin içinde kayboldum diyebilirim ama uzun vadede kullandım 3,4 ay kadar çokta iyi sonuç aldım bir çok arkadaşımada kullandırdım hepsi aynı sonuçları aldı diyebilirim. orjinal ürün olması çok önemli ve iş ilaçla bitmiyor bence buna göre beslenmez ve idman atmassak sonuç elbette hüsran olur. İlaçlara binlerce tl verip hamburger ile vücut yapmaya çalışan kitleleri gördüjten sonra hele kimsenin kolay kolay şu ilaç çalışımıyor sözlerine itimat etmiyorum deneyip görme taraftarı oluyorum elbette en sağlıklı satıcıdan.


  3. Arkadaşlar tamam iyi güzel kendi aranızda eğleniyosunuz , size göre komik şeyler yapıyorsunuz ama oyun parkına çevirmeyin daha fazla burayı. Burası insanlarının sağlıklarını emanet edeceği bilgilere sahip bi yer. Komikliğinizi mizahınızı forumun başka bölümlerinde yapabilirsiniz. Ama burası uygun değil diye düşünüyorum. Burada bunları söylemek bana da düşmez fakat bu bölümde kirlilikten ve bu bölümün kalitesini düşürmekten başka yaptığınız bir şey yok gibi gözüküyor haberiniz ola. Daha dikkatli olmanızı mizahınızı forumun uygun bölümünde yapmanızı dilerim.

     

    Kişiye karşı bir sempatimiz var foruma garezimiz yokki en çok emek harcanyan adamlara bunu demen trajikomik oldu biraz. Yinede duyarlı olmadan dolayı teşekkürler. Musadur hoca'yı tanı ama mutlaka sende çok eğleneceksin. :kah


  4. arkadaşlar 1 kilo bulgurdan 2 kilo filan kısır çıkıyor.pilav yapmaya kalksak 3..4 kiloyu bulabiliyor bu dan ötürü yemek çok zor.halbuki kısır çok daha kolay yeniyor..2 kilo kısırla günlük 750gr karb almak zor değil.sizin görüşlerinizide alabilirmiyim..

     

    Mantıklı hocam ama ben yıllardır şöyle kg kg bulgur yerim bıkmadan. Zeytin yağ ile yapılmış tuzsuz bulgur + tavuk köfte dilimlenmiş + kırmızı lahana + roka + köz kırmızı biber + dere otu + mısır bunları mix yaparım büyük plastik salata kabunda yada karışım kabı ne deniyorsa sonra idman öncesi ve sonrası yükleme ve gün için 2,3 kere daha bu şekilde alıyorum yıllardır hiç değişmedir sadece yazın zor oluyor o kadar sıcaktan çok normal oda.


  5. Arkadaşlar vücut geliştirmede bu ilaçlar kas kazanmak için kullanılıyor ki bir çok sporda da kullanılıyor özellikle dirence bağlı sporlarda. Peki bu koşucular vs neler kullanıyor bilen var mı ? Sonuçta amalı güçlenmek ki Testosteron hormonunun güçlendirdiğini bende biliyorum ama onlar kilo kazanmak tabiki istemeyecektir. Sizce Atletler hangi ilaçları alıyorlardır ?

     

    Musadur hocam genelde sporcularımız bebe aspirini almaktadırlar bu süreçte ve ciddi gelişim sağladııkları gözlenmiştir. Ama süt ile içtikleri şartta normal su ile içerlerse yağ yakımı yaptığı gözlenmiştir sadece. Saygılar hocam. :kas


  6. Bu değerli , uzun uzun yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim loving hocam :) peptidlerle dönem dönem korumak gerekli o zaman.

     

    Peptidler bu konuda en büyük yardımcılar hocam özellikle off dönemlerde follistatin + ghrp 6 tavsitye ederim.


  7. Arkadaslar 3 hafta once trenbolone kürüne girdim hic sıkıntı yoktu suanda ayaklarımı yere basamıyorum ignelenme gibi bi his oluyor, aynı sekilde el parmaklarımda da var igne batıyor gibi bi his, arastırdım tiroid le ilgili bir sorundan olabilir sonucuna ulastım, trenbolonunda tiroid i etkiledigini duymustum. Peki bu durumda ne yapmalıyım ? İlacı kesip gecip gecmedigini mi kontrol etmeliyim? Gecerse ne yapmalıyım treni bırakırsam elimde sadece boldenon testesteron danabol kalıyor. Gercekten cok sıkıntılı bi durumdayım. Gecmezse spora da gitme sansım yok evde zor yürüyorum. Yarın igne gunum, ne yapmalıyım arkadaslar yardımlarızı bekliyorum.

     

    Trenbolone kullanımı doğal tiroid üretimini etkileyebiliyor,aslında t4 hormonu tek başına kullanılıp iyi sonuçlar beklenilecek bir ilaç değildir ve tek başına kullanılmasını asla önermem.

    Kullanım: Günlük 100-200 mg ile başlayıp,2 haftada bir dozajı 100 mg artırabilirsiniz. Daha sonra ise en son çıkılan dozajdan aynı sistemle iniş olacak. (200-200-300-300-400-300-200-200)

     

    Çare : Levotiron :kah

     

    Levotiron_75_mcg_100_tablet_23072010.png


  8. Forbit ve spectre hiçbirşey bilmemeniz beni bu konuda şaşırttı .Ustelik bilmediğiniz bir konuda dalga geçmek he benle ??? :D

    Böyle devam edin

     

    Mert hocam 16. yüzyılda Galilei dünya dönüyor dediğinde, bütün dünya ‘dönmüyor’ diyordu. Bu hiçbir zaman dünyanın döndüğü gerçeğini değiştirmedi.

     

    Hala ısrarla saçmalıyorsun sen laf attığın adamların 1/10 değilsin yazık bu saaten sonra forumda saygı duyulmayan çaylağın tekiydin artık kimse kaale almayacak. ;)


  9. @Tupacmakaveli @savas ile olan diyalodlarından düne kadar yırtınıyordun ne zaman öğrendin bu sporuda ustaların ustasına laf çarpmaya çalışıyorsun kendince :mat:lol::lol::lol::mrgreen:

     

    Az kilo çok tekrar fitnese girer... daha çok enerji harcamaya yöneliktir.

    Çok kilo az tekrar body ye girer.. kası zorlayıp onun büyümek için uyarı vermiş olursun...

     

    Kaslar daha çok ağırlığı artırarak hacim artışı sağlanıır..

     

    Fakat eklem zorlamasına- tendon a dikkat etmek lazım artırma birden olmamalı...

     

    Kısaca yazdım... Genel mantık bu... detayı kendin geliştir... ;)


  10. Hayırlı günler Küre başladım 2 haftasındayım ilk hafta güzel başladım spor beslenme gayet ıyı danabol vs ancak daha ilk haftada testisler hemen toplandı 2.hafta ya girdim alkol falan içtim hafta sonu iyi beslenemedim şimdi 2.enjekteyi yaptım testisler bayağ küçüldü iş yogunmugumdan goldayı bu hafta spora gıdemedım kürü bırakmalımıyım yoksa devam mı etmelıyım daha 2 haftada boyleyse erkeklıgımızden olmayalım testıs dıye bır sey kalmayacak boyle gıderse 500 testo 500 bolde yapıyorum provıronu yenı kullanmaya basladım armıdexı ara sıra alıyorum 1 tablet iş yogunlugumdan dolayı dıkkat edemedım bu işi bilen ustalardan yardım lazım kımse kafasına gore bos yorum yapmasın tecrubelı arkadasların yorumları onemlı saygılar

     

    Hoş geldiniz :crs

     

    Çok normal doğal üretimi kesiyor vücut dışarıdan alınan testo sonrasında bu size özel bir durum değil herkeste olur. Erkeklikten olma durumları çok ciddi üretim sorunlarınız yoksa şehir efsanesidir (kısmen) bunca yıldır ben kürdeyım ve nicelerini gördüm herkes aslan gibi çocuk sahibi oldu kimsenin de üretimi durmadı. Öyle olsa dünya sallanır bu konuda. Ama kızmanızı istemesemde bu duruma çok yanlış yoldasınız çok bilgisizce küre girmişsiniz ve ilk kürde 500 mg kim yaptı bu kürü size neye dayanarak kabul ettiniz ? Ülkemizde kamikazelik çok üst düzeyde şöyleki bilgi sıfır ama istek arzu ve hayaller Mr. olmpya alkol var idmanları ve beslenmeyide kısmın aksatıyorsunuz bu şartlarda kür olmaz misal oldu kür bitince ne aldıysanız hepsini kaybetmeniz çok hızlı olacak bilgini olsun.

     

    Kürünüzün detatylarını fiziki özelliklerinizi kür geçmişinizi deneyimlerinizi yazarmısınız rica etsem.


  11. Bugunlerde bu konuyu hortlatmanin faydali olacagini dusundum.

     

    Soru: Hayatta en çok keyif aldığın 3 şey?

    Cevap: Antrenman yapmak, yemek yemek, uyumak. Eğer para kazanmak egitimimi surdurmek ve çevreme zaman ayırmak zorunda olmasaydim muhtemelen ölene kadar bunlari yapar ve yine bunlardan birini yaptığım sırada ölürdüm.

     

     

    Alttakine; En nefret ettiğin 3 şey?

     

    1- YEMEK YERKEN SES ÇIKARILMASI

    2- AÇKEN KONUŞTURULMAYA ÇALIŞMAK

    3- GÜVENİLMEYECEK BİRİNE GÜVENMEK

     

     

    Alttakine; Son 24 saatin (ölüme) olsa ne yapmak ve kim yada kimlerle yapmak isterdin ?


  12. Selam arkadaşlar .

     

    İlk kürümü yapmayı düşünüyorum. Internetden alışverişe pek güvenmiyorum. Arkadaşımdada Testo P kalmış. Bulk için Primobolanla kombine olurmu ?

    Haftalik 2 enjeksiyon ( 1 testo p 1 primo )

    Etkisi olurmu ?

    Kür zamanı hangi ilaçları kullanmam lazım ?

     

    Merhaba Tes. p. bulk için değil definasyon zamanı kullanılır kısa esterlidir.

     

    12 güne kadar doğal üretimi yarılar sonra sıfırlar testo için.

     

    Ek takviye olarak çinko + nac 600 + bemiks c yeterli olur ilk başta.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×