Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Frank_McGrath

Üye
  • İçerik sayısı

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Frank_McGrath kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Tren, 08.10.2017 - 23:14 yazdı:

    2 yıldır bu forumu ciddiyetle takip ediyorum aranıza katılmak yeni nasip oldu ve ayakta alkışlıyorum , bilgi paylaşan elleriniz dert görmesin. Değerli arkadaşlar 4 haftadır ikinci kürümü yapıorum ilk kürüm sustanon primabolandı . Bu sefer testo enant ve tren kullanıyorum haftada 400 tren 500 testo enant ve günlük 30 mg danabol hergün sabah 25 akşam 25 mg proviron, multivitamin , iki güne bir apikobal günde 2 tablet ester c antremandan snrada ayrıca c vitamini , günlük 2 tablet omega 3 , 1 kapsül çinko , 2-3 güne bir arimidex ve her öğünle birlikte milk thistle kullanıyorum. 73 kg ile küre başladm 1 ayda 80 kg oldum , fikirlerinizi almak istedim arimidex ne zaman kesilmeli ve  kürü 8. Haftadamı bitireyim 12. Haftadamı bitireyim ayrıca  ekleyip çıkaracagınız birşey varmı ? Danabolüde 6. Haftada kesecegim. 

    hocam ilacların markaları neler ve günlük beslenmeniz nasıl bende aynı kürdeyim sayılır ama acetat ve bodlenon var :)


  2. Mastos, 14.09.2017 - 00:34 yazdı:

    Merhabalar bugün normal ant ve beslenmemi yaptıktan sonra bı yere acil gitmem gerekti yaklaşık 100 mt koşmak durumunda kaldim. Az kalsın boğuluyordum böyle bir nefes darlığı görmedim ve hala devam ediyor boğuluyor gibi oluyorum😂 tribe sokuyor insanı  kürün 4 haftasindayım sıkı diet yaptığım için canım sürekli sigara istiyor bu ara yarım paket içiyorum ilacın yan etkisi ile sigara zorluyor diye düşünüyorum.

     

    Bu durumu yaşayan varmı benim gibi?

    hocam hangi marka ve kac mg kullanıyorsunuz

    • Beğen 1

  3. Bay-T, 56 dakika önce yazdı:

    Bende seni kırıp üzdüysem kusura bakma ama bir birmize anlayış gösterirsek beraber sorunu çözmeye çalışırsak daha mantıklı şeyler olacak diye düşünüyorum. Yani inanın dostum bu sektördeki pislikleri dönen işleri kan emiciler ilaç mantığını neden insanlar bu sektöre girer vs vs bir gün gaza gelip yazmaya başlayacağım 1 hafta bil. başından kalkmasam anca biter ama bu sözümde burada kalsın mutlaka bir gün yazacağım o zaman benim atıp ttutuğumumu yoksa altı ne kadar dolu olarak konuşutuğumu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Neyse iyi forumlar herkese.

    haklısınız hocam benim amacımda size saygısızlık etmek yada sizi sinirlendirmek değildi 

    • Beğen 1

  4. Bay-T, 18 saat önce yazdı:

    Deneyimli ünvanına kanıpta sözlerine itimat edenler adına üzüleceğim çünkü forumda sahip olduğun ünvan boş boğazlıktan ileri gitmediğini görüyorum. Kör görmez uydurur misali. Sen vücuduna soktun mu arkadaşım ? vücuduna sokan birini bırak sen soktun mu ? ürünün lab. test DOSE sonuçları var mı elinde ? 100 etken madde yazan üründe 30 etken madde çıksa vücudu ilaçla yeni tanışmış yada tanışma arifesinde olan biri tabi yan etkilerini görecek. Bu ilacı kullanıp tamamen marka bazında podyua çıkan adamları say bana ? dünyada ülkemiz de yada oturduğun muritte podyumda ilk 3 yada ilk 10 girmiş adadmları say bana. Bıktım bu işe dün girmiş bugün konuşan adamlara laf anlatmaktan forumda geyik yapmaktan başka ne işe yarıyorsun ? bir tane faydalı konun var mı ? makalen ? yazın ? ama eleştirmeye gelince ucu olmayan diller pabuc. Çok geriyorsa seni yazdıklarım engelle görmezsin böylece benim katılım gösterdiğim konulardaki mesajlarımı. Senin ergenlik dönemindeki sorunlarının günah keçisi ben olmak zorunda değilim burada beğenmiyorsan gerekeni yaparsın. Son olarak denedim ve sıfır etki aldığım ürünler neredeyse 20 yıllık spor geçmişimde kara listeye giren grupların başında ve bunu her yerde bağıra bağıra söylemem seni rahatsız etmesin. Umarım ilacın tedarikçisi akraban değildir yadan sen ilaç işine girip bu ürünleri satmayı planlamıyorsundur ? malum öyle bir savunuculuğunu yapıyorsun ki varını yoğunu bu ilaca basıp piyasaya dağıtacakmışi gibi konuşuyorsun.

    Haklısınız hocam kusura bakmayın saygızılık ettiysem

    • Beğen 3
    • Vayyyy!! 1

  5. Mastos, 15 saat önce yazdı:

    Kürde 3 haftayı bitirdim Etkileri mükemmel Ama Uykusuzluk Beni Bitiriyor Enjeksiyon yaptığım günlerde gece Uyku Haram Oluyor Antrenman isteğim artsın diye C4 kullanıyorum onunla bir olup uyku duzenimin içine ettiler:) 

    Böyle bir şey başına gelen varmı, çözümü varmı yardım lütfen.

    hocam tren hangi marka


  6. Arkadaşlar merhaba

    2. bulk kürüme giricem sizce bu kürümde günlük kaç mcg ghrp vurmalıyım

    1-20 hafta 750 mg testo

    1-20 hafta 750 bmg boldenon

    1-10 hafta tren e. 450 mg

    1-6 hafta 40 mg danabol

    ben 200-300 mcg düsünüyorum kimisi diyor 500 mcg altında etki etmez ama 500 mcg vursamda bütce sıkıntı olucak 

    cevaplarınızı bekliyorum :)


  7. Gamma'nın tren enantından memnun kalmamıştım 12 Hafta İran Testo Gamma Tren Enant kullandım sonra 300mg prop ile 4 hafta daha gittim şuan tekrar boldenone ekledim 12 hafta şuan ki tüm ürünlerim omega libidom tavan damarlarda belirgin, idman haricinde gün içinde fazla dolgunluk hissi ve pump olmuyor, fakat çalışıyor. Eylülde boldenone bittikten sonra Tren acetat ve Testo Enant kullanacağım bunlarıda Generics Pharma düşünüyorum fakat Omega'da olabilir. Kür dizaynın güzel bence yarışma düşünüyorsan süreyi uzat anabolizanlarda değişiklik yap ve değişimler arasında en azından bir 4 5 hafta bile olsa daha fazla olabilir ... sadece düşük doz testo ile devam et.

     

    hocam suan omega ile kacıncı haftadasınız ve sizce gamma mı omega mı

    evet kürü 25-30 haftada yapabilirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×