Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kema1

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

kema1 Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 07-11-1987

Platform İstatistikleri

  • Yaş 36
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <strong>Ben kartal, siz kırlangıç ..!</strong> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 36
  1. Trenbolone acetat ve kaşıntı

    Sorunun böbreklerle ilgili dostum. Tuzdan uzak dur su tüketimini ihmal etme c vitamini içeren sebzelere agırlık ver. Geçmiş olsun.
  2. Kür sorunu

    Elimden geldiğince her zaman kardeşim teşekkür ederim.
  3. Kür sorunu

    Ertuğ'nun makalelerden çevirdiği doğrudur. Paylaşımlarında ektomorf ve endomorfların renin senteziyle ilgili birbiriyle çelişen şeyler yazması da yaptığı çevirinin başarılı olmamasından kaynaklıdır. Ayrıca bir makalesinde "1g karbonhidrat yani glikojen depolanmasına karşılık hücrede 2.7g su tutulduğunu bunun ise bize 1 e 3 kütle kazandırdığını hiç unutmamak gerekli…" demişti. Şimdi 1g karbonhidratı bulk döneminde ki adama ver bakalım kaç g su tutacak ? Eksik bilgi vermek bir insanın haklı olduğunu göstermiyo malesef çocuk adam. Demek istediğimde tam da buydu zaten. Medyatik olmakla , birşey bilmek arasında çok fark vardır. Birisi medyatiktir herkes inanır sorgusuz sualsiz , diğeri bilgilidir işini yapar sadece ama arka planda kalır. Sende egoyu hocalığı bırak dostum 1 insana degil 1000 kaynağa bak araştır .
  4. Kür sorunu

    Deca kullanımında genellikle sabahları çok iştah olmaz bu durumlarda sabah kahvaltılarında kasmadan hafif atıştırırsın ama öglen akşam vs. vücut açılır kurt gibi yemek yersin iştahı açtıgı dogrudur yedirir yani açlık hissi yaratır sabah dışında. Onun harici tavsiyem decam kullanmaman çünkü su tutumu yarattığı için psikolojik olarak kür bitiminde bu seni şimdi olmasada belirli bir süre sonra etkileyecek. Çünkü güçten düşüş yaşarsın ve kilo kaybı oldugu zaman bu bi bodybuilder için can sıkıcı hallerden birisidir. Benim tavsiyem tren ve deca girmişin daha 2 ay olmuş. İlk yapman gereken şey kan tahlili yaptırıp vücudunun degerlerine göre bir pct yapmak . O pct yapıldıktan aşagı yukarı 8-12 hafta sonrasında da degerlerin normale döndümü diye tekrar tahlil yaptırıp onun üzerinden de 2-3 ay daha geçtikten sonra bir kür yapman daha saglıklı olur . Pct derken illa nolvadexmiş pregnylmiş bunları kullanmak degil pctler kan degerlerine göre ve vücudunun kilo ve kassal durumuna göre mgları belirlenir hormonal sistemde bozulan her ne ise ona yönelik bir tedavi yapılır. Kısacası her insana aynı pctler yapılmaz . Nacizhane tavsiyem şudur . Fazla su tutan deca danabol vs. gibi ilaçlarla degilde su tutumunu tutmayan ya da daha az tutan şeylerle bir kür planı yaparsan saglıgın ve ilerde sende kalacak olan kassal durumun bakımından daha iyi olur dostum . Her zaman derim çünkü 75 kg ım şu anda soguk çatır çatır define 43 cm bir bicepse sahibim. 50cm su tutmuş balon insanlar yanıma geldiginde bana kolunuz kaç cm hocam diyorlar. Sebebi define olarak temiz kas kütlesini yapmak için çabaladığımdandır. O yüzden sabır, zaman. Trenden zamanında problem yaşamış bir insan olarak tavsiyemdir sana bu. Kullan fakat dikkatli kullan. Ve şunuda unutma ki her zaman yüksek dozajlar işe yaramaz. 1000mg testolar 800mg boldeler 600mg trenler vs. bunlar her zaman işe yaramaz . Hepsinin bir püf noktası vardır. Bir zamanlar cahiliye dönemlerimde decaları 400 500 lerde kullanmıştım. Daha sonra işin sırrını çözünce 75 100 lere çektigimde daha fazla verim aldığımı gözlemledim. Araştır yani reseptörleri çalışma sistemlerini . İçerikleri vs. araştır dostum . Çünkü çok cahil bir gençlik yetişiyor ve ortalık hoca müsveddelerinden geçilmiyor. 30 yıl sonra kısır bir Türkiye geliyor kısacası .
  5. Kür sorunu

    Güzel kardeşim tren derken agızdan kolay çıkar ama vücuda verdiği katabolik etki çok fazladır. İlk olarak deca ve tren aynı anda kullanılmaz . Kullanırsan eğer aynı reseptöre yöneleceği için hem verimi düşer hem de çok fazla zarar verirsin hormonal düzenine. İkincisi de girdiğin kürden bu yana ne kadar süreç geçti ? Tren kullanan bir bireysen minimum 6 ay o bünyeni dinlendirmen gerekiyor hatta ben senede 1 kere girmenin eger yarışmacı isen 2 defa girmenin taraftarıyım. Yoksa yaşın 35-40 oldumu ve daha ilerleyen yaşlarda çok fazla sıkıntılar ile karşılaşırsın . Örneğin böbrek üstü bezlerini yitirebilir ya da tsh degerlerini bozup troidsel problemler ile karşılaşabilirsin aynı zamanda libidonda çok fazla hasarlar bırakır. Bu dediklerimi ilerde daha iyi anlarsın . 12 senedir bu spor içerisindeyim aceleci olmayın ve kulaktan dolma bilgiler ile birilerine güvenip birşeyler yapmayın . Tren ve decanın çalışma prensibi hem kortizol üzerinden çalışarak kan şekerini ve kan tuz miktarını arttırması hemde androjen reseptörü üzerinden glikojen depolanmasına katkı sağlamasıdır. Decanın su tutmasının temel nedeni ise progesteron karşıtı özelliğidir. Trenin ise bu yöndeki etkisi çok düşüktür. Bu nedenle çok az su tutumu yapar. Bu iki ilaç asla aromatize olmaz ve estrodiale dönüşmez.
  6. Selamın Aleyküm öncelikle arkadaşlar 6-7 haftadır kürdey[*]im . Kür kombinasyonun testesterone enanthate , deca , boldenon , trenbolone enanthate . Daha önceden kür geçmişim oldu bir kaç kez fakat treni ilk defa kullanıyorum . Haftalık 500mg testo , 300-400 mg arası deca , 300 mg boldenon ve 300 mg tren alarak devam ettim . Bu ayın 3 ünde treni kestim fakat kestikten 4-5 gün sonra nefes darlığı başladı ve 1 haftadır devam etmekte . Ekg , kan testleri yaptırdım temiz çıktı fakat bu nefes darlığı baş belası oldu geceleri falan bazen öyle vuruyor ki ölüm tripleri yaşatıyor . Ögrenmek istedigim şu treni kesip kaldıgım yerden kürüme devam etmek istiyorum fakat bu nefes darlığı beni yoruyor psikolojik olarak . Sizin görüşleriniz nelerdir bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim .

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×