Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kayhan96

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

kayhan96 kullanıcısının paylaşımları

  1. Enjeksiyon

    Normal, uzun ester ilaç yağlı olduğu için enjekte ettiğin kas dokusunda depo oluşturur, kana yavaş salınım olur, depo oluşturması da ağrı yapar.
  2. Bulk+definasyon

    Kasap işi derken yerli üretim demek istemedim ayrıca zaten o markaya da pek sıcak bakmıyorum Kardeşim işlerim vardı cevap veremedim kusura bakma tabiki en doğrusunu anlatmak bu forumda vakit geçiriyorsak görevimiz bilirim Öncelikle 1-8 hafta testo enanthate 1-15 hafta boldenon 1-3 hafta dianabol 4-8 hafta deca 9-16 hafta testo propionate 9-14 tren acet 11-15 hafta winstrol Bu kürde neden ara vermeden bulk üstüne definasyon karışımı gibi şeyler yapıyorsun? Boldenon ile deca zaten aynı reseptöre bağlanan ilaçlar. Hiçbir zaman boldenon ile decayı aynı kürde önermedim, önermem vücuda boşuna extra yükten başka birşey değildir. Ya deca girersin ya boldenon girersin. Kick start için tablet steroide 17-a grubun olduğu ve karaciğerde fazla toksik bıraktığı için her ne kadar ılımlı bakmasam da kar/zarar hesaplamasını sana bırakarak ve kürden önce Testo, Free testo, Lh, Fsh, Prolaktin, e2, dihidrotestosteron gibi hormonlarını test yaptırıp, ALT, AST karaciğer enzim testlerini eksiksiz yaptırıp, EKG çektirip ve kronik rahatsızlığın olmadığına tam emin olduğun zaman bu ilaçları kullanmanı öneririm, zaten çok detaya girmek istemiyorum ama kısaca özet geçmek isterim. Yağ oranın nedir? Vücut tipin nedir? Yaşın, kilon, boyun, haftada kaç gün antrenman yaptığın ve hedeflerinden de biraz bahsedersen daha iyi yardımcı olma şansı tanırsın bana. Benim sana öneri yapabileceğim kür eğer kuru olarak büyüyeyim üstüne definasyonla esansiyel yağ oranlarına düşeyim düşüncesine sahipsen boldenon, daha hacimli ve su+yağlı büyümek istersen deca öneririm. Kick start olarak dianabolü kafaya koyduysan 4 hafta kullanmanı öneririm. Boldeyi 15 hafta tutmayı istiyorsan benim görüşüm: 1-17 Testo enanthate 1-15 Boldenon e. 1-4 Dianabol (Piramit yapabilirsin) 17. haftanın son testo enjeksiyon iğnesini yaptıktan sonra 21 gün ara ( testo 2 yarı süresi ) 21 gün ara verdikten sonra definasyona geçebilirsin ki bu kadar ilaç yüklemesi ve süreyi uzun tutman benim görüşüme ters olmakla birlikte; 1-8 testo propionate 1-6 trenbolon asetat Yağ oranın %10 un altında ise de winstol öneririm, inatçı yağları atmakta daha yararlı olduğu kanaatindeyim winstrolün. Küründe başarılar..
  3. Bulk+definasyon

    Kasap işi küründe başarılar
  4. Kan testinde hangi tetkikleri yaptırmalıyım?

    Bu sonuçlar dursun elinde kür sonu pct öncesi yaptıracağın test zamanı karşılaştırılacak
  5. Yohimbine hcl +efedrin

    Doz artırmak veya ilaç eklemek yerine diyetini gözden geçirmelisin veyahut çok erken sonuç bekliyorsun
  6. Kesin marka

    Thaiger pharma testoda çok iyidir
  7. Ilk kürüm

    Carbon pharmayı bedava verseler bile tanıdığım hiçbir kimsenin vücuduna sokturmazdım
  8. Testosterone artirmalimiyim

    Deca ile bolde aynı reseptöre bağlanan ilaçlar, neden ikisini aynı kürde alıyorsun bence mantıksız kardeşim
  9. Testo e + turinabol + .

    Tablet steroid pek mantıklı gelmemesiyle birlikte kürden alacağı 4-5 haftalık güç ve verim artışına pek yorum yapamıyorum küre girecek arkadaşın kendi tercihine bırakmak en mantıklısıdır kar/zarar durumunu kendi hesaplaması gerekir Detaylı konuşmak gerekirse ilk küründe anabolizansız only testo evet yapabilirsin lakin seni ne derece tatmin eder orası ayrı bir mevzu, benim görüşümü sorarsan endomorf vücut tipine sahipsen ilk küründe klasik testo bolde derim, tablet tercihi sana kalmakla birlikte ilk kürde peptid almanı ben pek önermiyorum fakat kürüne peptid desteği eklersen sonuç daha muazzam olacağından emin olabilirsin, ektomorf vücut tipine sahipsen anabolizan olarak haftayı pek abartmamak kaydıyla görüşüm ( en fazla 10-11 hafta deca) yanında 2 hafta fazladan testo eklersen mantıklı olur deca yarı süresi 15 gündür çünkü. Daha fazla bilgi almak istersen sorabilirsin, yardımcı olabilirim.
  10. Testo e + turinabol + .

    Anabolizan da eklemeni tavsiye ederim
  11. Kaslı kanguru roger hk.

    Bilindiği üzere 10.12.2018 tarihinde camiamız o acı haberle yasa boğuldu, kaslı kanguru roger hayatını kaybetti Kaslı kardeşimiz kanguru roger için herkesten bir fatiha bekliyorum arkadaşlar başımız sağolsun.. Kanguru roger İnstagram profil nick: roger_the_kangaroo
  12. Iyi akşamlar , ilk kür

    Yağ oranın, spor geçmişin nedir?
  13. Kan testinde hangi tetkikleri yaptırmalıyım?

    Total testo Free testo Lh Fsh Prolaktin E2 TSH
  14. Öncelikle merhaba saygıdeğer dostlarım, abilerim, kardeşlerim.. Peptidturkiye forum sitesi ile tanışmam yaklaşık olarak 2,5 sene önce oldu. Steroid ve her türlü bilumum ilaçlar hakkında birbirine yardımcı olan başta @Loving hocama ve diğer saygıdeğer tüm hocalarıma içtenlikle minnettar olduğumu belirtmek isterim. Böylesine mühim bir husus hakkında insanların bilinçsizce, düşüncesizce sonunun ne olacağını bilmeden kendi vücutlarıyla oynamasına karşı olarak bilinçli, bu işin ehli kişilerin ve en önemlisi bu kişilerin insan sağlığına ücretsiz katkılarından dolayı tekrar teşekkür ederim. Bu çok büyük bir erdemliktir. Ben her zaman yapılan bir işin en nizami yapılması kanaatinde oldum, bir işi yapıyorsa insan onu araştırarak, öğrenerek ve deneyimleriyle daha emin adımlarla başarıya gideceğinin farkındayız. Lafımı daha fazla uzatmadan insanlara yardımcı olmaya gönül vermiş @Loving ve diğer hocalarıma teşekkür eder, başarılarının ve yardımlarının devamını dilerim.
  15. İlk kürüm need they :)

    Öncelikle herkese selam sitesize yeni kayıt oldum birkaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim 20 yaşındayım 1.5 yıllık spor geçmişim var İlk kürüm olarak: Testo enante + boldenon + danabol 1-12 hafta testo enante 500 ml 1-10 hafta boldenon 400 ml 1-8 hafta danabol kullanmayı düşünüyorum PCT olarak nolvadex ve pregnly aldım fakat kür içi korunma yöntemi ve pct ne Zaman başlayacak, kür içinde neler kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok ne yapmam lazım?
  16. Geçen başlık açmıştım fakat pek bilgim yoktu, şimdi siz değerli abilerim, arkadaşlarım sayesinde az buçuk mantığını çözmeye başladım gireceğim ilk kürümü aldım fakat hala mg konusunda kararsızım Lütfen eksiklerimi yada doğru olmayan şeyleri yorumlayın kafamda soru işareti kalmasın Öncelikle 20 yaşındayım ve 1.5 senedir vg sporu ile haşır neşir olmaktayım Yağ oranım %14 boyum 1.80 kilom ise 84 kg Kür öncesi FSH LH E2 TOTAL VE FREE TESTO değerlerini aldım, kür sonu tedavisini doğru sonuçlandırmak için sizden yardım isteyeceğim Amacım kürden en az hasar ile çıkmaktır.. 1-12 hafta boyunca pvs testo enante 250-500? Kararı sizin değerli yorumlarınızla belirleyeceğim 1-10 hafta boyunca pvs 400 boldenon 1-6 hafta Balkan dianabol 30 mg Bunların benim için yeterli olacağını düşünüyorum sonuçta ilk kürüm fazla bile bana kalırsa Kür içinde kullanacağım properat ve koruyucu takviyeler: NAC 600 hergün 1 tablet (karaciğer için) Arimidex 0.25 mg 2 günde çeyrek tablet (östrojen aromatiz engellemek için) Omega 3 (kalp için) Enginar özü hapı (karaciğer için) Saw palmetto (prostat için) EKLENMESİ GEREKENLERİ LÜTFEN YORUM YAZINIZ Post cycle terapi: Son kürün iğnesi vurulduktan 13 gün sonra 1-4 hafta nolvadex 1-4 hafta klomen Pct boyunca ester-c Duruma göre pregnyl 1500 İU EKSİKLERİMİ GİDERDİKLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×