Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

onur_6161

Üye
  • İçerik sayısı

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

1 Takipçi

onur_6161 Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 20-03-1992

Platform İstatistikleri

  • Yaş 32
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> I  LOVE BODYBUILDING </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Meslek:
    HARDWARE PC
  • Konum:
    TRABZON
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

801 profil görüntüleme
  1. Zphc boldenon orjinal mi?

    orjinal zphc aklın kalmasın
  2. Sahte zpch! kanmayın, kandırılmayın!

    sahte site sahibi orjinal siteye domain yönlendirme yapmış anlaşılmasın diye.
  3. Pharmtech trenbolone acetat

    yerli üretim olabilir testo 550-650 tren 800-950 bandında orj satılıyor die biliyorm euro hesabı yapıp ürünü yurt dışı gibi göstermek olabilir amacı kan testi ver olmadı sağlam olsun
  4. Pharmtech trenbolone acetat

    pharmtech in sahtesi tr de üretilmeye başlamıştı sahte ürüne denk gelmiş olabilirsin
  5. East pharma

    KALİTELİ ÜRÜN SORUN YAŞAMAZSIN YORUM YAZARSIN BU KONU ALTINA KULLANICILARDA BILGI SAHIBINI OLUR TEST TE YAPTIRIRSAN İİ OLUR
  6. Küre gireceğim deneyimli arkadaşlar öneri yapabilirimj

    boldenon testo enantat veya testo cypionat danabol 15 haftalık kür yap 500-500 ml lar 50 mg 1-5 hafta kick start danabol 4 haftadan itibaren 3 günde 1 tablet armidex kür bitene kadar kullanırsın 500 pirinç 500 gr tavuk günlük işini fazlasıyla görür SP bolde sp testo balkan danabol cok iyi verim alırsın burak hocadan temin edebilirsin dostum 10-15 kg genetiğe göre kütle artışı olur.
  7. Oxygen labs

    tr üretim ürün dolu boş olayı çok oluyor. setander bireye boş yarışmacıya farklı hammadde dolum ile veriyorlar bilginiz olsun tr üretim her malzeme için bu geçerli her markanın dolusu boşu vardır. Bunun bilincinde olun.
  8. Zphc

    zphc sahtesi piyasada yok olsa da ucuz fiyattan en acemisi bile anlar bulaşmaz kimse tutmaz yani.
  9. Evogen pharma hk.

    @Nisay67 E.K isimli yarışmacıdan mı aldın evogen nasıl calıstımı ? pharm-tec ile cok fiyat farkı varmı
  10. Pharm-tec marka

    ürün yurt dışı ünlü yarışmacılar kullanıyor cok iyi olduğunu idda ediyorlar özellikle parabolanı cok iyimiş euro üzerinden satışı var
  11. Ereksiyon sorunu çekiyorum

    Pregnly veya chromium 5000 bunlardan birini bulabilirsen 10 tane insulun enjektörüne hepsine 1(bir) birim olarak cek total 10 tane iğne olacak buzdolabına koy her gün 1 tane subkutan bölgesinden uygula bununla birlikte, Klomen 50mg 30 gün boyunca 1 tablet hergün , tamoxifen 20mg tablet 30 gün boyunca her gün 1 tablet 50 MG çinko 30 gün boyunca günlük, 1500 mg tribulus günlük 30 gün boyunca ve gece yatarken 5gr arjinin. Bunların yanında aktardan karışım olarak deve dikeni, arı polen sütü, vs karışımlarda ekleyebılırsin bunları uyguladığın takdirde LH ve FSH normal değerlere gelmesi lazım bunları tam uygula pct bittikten sonra test ver muhtemel sorunun düzelecektir şayet düzelmezse ise ürolog doktor ile görüşmen lazım ama bence dene düzelecektir.
  12. Dek pharma

    tr üretim çalışır çalışmaz bişe diyemem. TR de bu ürünü ilk el satıcının adı A.Ö olması lazımdı.
  13. Pharma gen kullananlar var mı?

  14. Pharmagen marka steroid ?

    ARKADAŞ ALMADI DHA AMA DÜŞÜNÜYOR O.A HOCADAN ALACAK İZMİR BU POST ALTINA YAZARSIN ETKILERİNİ İLERLEYEN GÜNLERDE
  15. Pharmagen marka steroid ?

    kullanıcı arkadaştan ilaçın çalışma konusunda yorum alabilirmiyiz. ödem vs şiş yapıyormu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×