Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

efedlek92

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

efedlek92 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Oxa + turinabol

    arkadaşlar bir konu daha açmıştım onu kitleyebilirsiniz tam cevap alamadım onda. şuan elimde 2 kutu winstrol balkan pharma 2 kutu optımum oxa 2 kutuda optımum turınabol var. Bunlarda 6-8 haftalık bir kür düşünüyorum. Kaçar tane atmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
  2. Arkadaşlar 4.5 aylık bir bulk küründen çıktım. Şimdi vücudumdaki suyu atmak ve ufakta olsa kuru büyümek içim t-bol ve anavar kullanmayı düşünüyorum testosuz bir şekilde. Günde kaç mg anavar ve t-bol almalıyım. Ve optimum markasını alıcam 2 üründede iyimidir sizce ?
  3. ilk kürüm testo + boldenon + deca + dianabol

    arkadaşlar kürüm 15 hafta yada daha fazla sürücek. ilk başlarda 2 kutu testo 2 şişe bvs boldenon ve 2 şişe bvs deca almıştım. testolar bitti deca ve boldenondan 2 şer vurumluk kaldı. şuan 12. haftadayım 2 kutu testo balkan pharma 1 kutuda balkan pharma deca aldım. testoları 500 mg a çıkarttım ve decayıda 2 vuruma çıkartmayı düşünüyorum. Ayrıca kür başında kicklemek için dianabol kullandım 2 kutu gübde 3 er tane. kür esnasında 2 adet proviron 1 tanede nolvadex kullanıyorum. Supplement ise creatin + glutamina + bcaa + beef proteın alıyorum. Kür başında 73 kg dım şuan 84.4 üm. kollarım kür esnasında 37 küsürdü şuan 40.4. Yanlış yaptığım birşeyler varmı + yada - yorumlarınızı beklıyorum. Kür sonrası tedavisi hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden kolay gelsin.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×